|
![]() |
#3841 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
a danas sam za ručak imala grah s tijestom.. :clap: i još sam si češnjaka u to narezala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma pih karfiol. Ja volim sitno narezani špinat i blitvu, tikvice zdinstane su isto OK al karfiol i slične pizdarije : nono : Hm idem si danas speč ona preostala dva komada vratine sam još kemijam kaj za prilog napravit, morti restani krumpač ili riža.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Headbangig Grunf!
|
rok
he speko sam si vartinu svinjsku mesotakfino mekano da se topi u ustima,prilog riža i raženi kruh. : nuts : kak bi jelc to rekao U-bi-o sam se, ![]() Inače jučer navečer sam izznatiželje otišao u čevabdžinicu na kojoj je pisalo "čevapi 15 kn" u domjanićevoj produžetak kvatrića prvi lokal iznad slastičarne. Čevapi su ge ni ja ln i ![]() 10 komada finih koprstdeblih čevapa,lepinja fino nasaftana, i finog okusa nimalo gnjecava. Jedina zamjerka malo luka al inače sve za 5!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pomno pripremana i hitro izvedena akcija a u svezi glede priprema za blagdane je u najbitnijim stvarima gotova. Vreću krumpača sam dovukao, zigorsku puricu (ovo još nisam vidio-ko da ju je AMD-jac hranio za sebe, ima palac maščobe po hrptu:confused: ), pet kila bažula. Dvije kile šiša-nema ljepšeg nego kad usred zime staviš veliki električni roštilj na prozor i šiš, pločice, jetrica i napacani biftek...a susjedi sline...he-he... Danas sam dovukao i malog pu-ajceka (18kg očišćen) ![]() Jeeee.... Rastrančirao na četvrtine, nogice, glava, srce i zikje za hladetinu. Još za hladetinu uvijek dokupim malo srca i jezika da ne bude "presuha". Ja to baš i ne jedem ali punica i žena da, nek se vesele ![]() Sad samo do kraja tjedna nabavim juneće/teleće repove i ostatak mesine za juhu, meso za sarmu i to je to. Tako da na miru čekam blagdane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Super Moderators
|
Eeee, francuska ![]() Jedini je bed kaj se to služi kao prilog, a ja bi se samo toga natrpao-tako da uvijek moram birati... U stvari-dosta puta mi je meso prilog uz francusku a ne kontra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja samo čekam Božić ![]() dalmatinski pršut domaći...domaći kozji sir...francuska....ajoj... ugušit ću se u tome, tolko da se neću moć 2 dana dić sa stolice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nema boljeg nego se nažderat pred spavanje-sva krv ti iz mozga ode u želudac pa nemaš čime ni razmišljati kak je to nezdravo:clap: Ja sam danas mrknuo na brzaka dva šiša i pet-šest "pločica", pol staklenke ljutog ajvara i raženog...mljac... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3852 |
Headbangig Grunf!
|
kaj d aumjesto frencuza narežem nijemce u salatu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Super Moderators
|
Ja ću danas na naglo jetrice malog pu-ajceka i pire-krumpač ![]() Mrmlj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
mene isto zanima kakva je to njemačka salata :confused: ...ja volim rusku salatu vise od francuske...razlika je jedino u tome sto se u rusku stavi i malo šunkice ili nekog drugog suhog mesa ![]() danas smo klopali ćevape ![]()
![]() |
#3860 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mmmmm.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Dugo sam razmisljao dali da se pridruzim Žderonjama ili ne. Ali danas me nesto neopisivo potaklo(glad) da i ja napisem nesto u Žderonje!! Evo danas je za rucak bilo jedno od mojih drazih jela Biber meso sa purom!!!njam
![]() |
#3862 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ajd još ti Žderonjama objasni kaj je to biber-meso. Ovo drugo su valjda žganci, to kužim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A kaj se tiče Žderonja-mogli bi lupit jedne u siječnju, dok smo još u formi od Božića i Nove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3867 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Negdje oko 20.1?
![]() |
#3870 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Drugo:za tocan recept moram pitat svoju dragu mamu,al otprilike ide ovako: 1.Uzme se meso od peke(svinjetina) 2.nasjecka se na kocke promjera 7x7cm ![]() 3.posoli se i povegeti 4.sa jedne strane se umoci ![]() 5.stavi se na ulje i pece 6.podlije se vodom i pobiberi 7.pusti se da malo prokrcka Meni uz prilog najbolje idu žganci!!! U jebote ogladnio sam ode jest!!!! Soory ako ima gramaticki greski al sad sam se vratio iz grada a i malo se i pilo!!! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|