|
![]() |
#3782 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() I još polit sa onom finim saftom od pečenja...mrmlj... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...danas na meniju sarma...finoooooo ![]() najvise volim sarmu s kiselim vrhnjem...vrhnje bas osvjezava i super mi pase uz kiselo zelje...
![]() |
#3784 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Lagana večera: Juneća jetrica sam narezal na šnicle uvaljal u brašno i ispekel. Na kraju sam samo u vruće ulje bacio malo češnjaka i sa time prelijao jetrica. Sutrašnji ručak: Plućica na kiselo.
![]() |
#3785 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pojeo juneču juhicu (4 tanjura) i 4 arbuna upravo sa maslinovim uljem (domače, sa mljeta). Milina E BTW na ponos svih žderonja imam kulju iz tjelesnog ( bio na jednom od cca 15 sati ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Super Moderators
|
Danas kelj ![]() Ajd, valjda će ga popraviti raženi kruh i onih pet krmića sa strane... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je kelj dobar kad se fino zacini i malo propasira ![]() danas...bolonjez... ![]() ajde, dajte mi neki prijedlog sto da se napravi za grickati kad ti dolazi jedno 15-ak ljudi i nemas vremena bas kuhat za pravo a zelis im ponuditi nesto vise od samo chipsa i stapica :confused:
![]() |
#3788 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
odi u slastičarnu i kupi slane i slatke grickalice kolačići i peciva.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Baš idem čvaknut koj čvarak i feferon:clap:
![]() |
#3790 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nego-da li je netko od Žderonja probao već Božićnu Žuju??? Ja jesam neki dan-nije loša. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3791 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Super Moderators
|
Pa vani je već desetak dana. ![]() Malo je punijeg okusa od vulgaris Žuje. Meni je ok. Uglavnom-bolja od prošlogodišnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možda sam do sad popio sve skupa 2-3 Stronga... Onako od oka, bolje mi paše Božićna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() nisam ni znao da je ima. god damn...ne pijem pivo vec tjedan dana jer mi je GRLO OSLO KVRAGU! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali mora biti sobne temperature. Muzira i lagano čisti grlo od naslaga, a alkohol dezinficira. Malo progrgljaš i progutaš. Btw kad si vidio pijanca da ima upalu grla. ![]()
![]() |
![]() |
#3798 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Od toga bi se pobljuval: suicide Ja i po ljeti i po zimi samo hladnu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
nema goreg od hladne zene i vruceg piva. katastrofa. a ja sam poznat po tome da ločem pivo samo kad je CHILLED al ono...FIIIINO chilled. nista "pola sata je u fridgeu" i sl. ima da se OROSI ,da me ruka boli kad ga drzim....e onda je pivo zakon. tak da...AMD..um...ovaj...NIKAD vise ne spominji toplu pivu...barem meni i Jelcu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Koliko ja znam sobna temp. je 20-25 stupnjeva! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Super Moderators
|
Ah. ![]() Danas me je ulovilo za juhom-pa sam napravio juhu od gljiva. Ovog puta sa šampinjonima, krumpirom, i na kraju se stavi kopar. +kiselo vrhnje, tak jasno. U-bi-o sam se ko zadnja svinja ![]() Rok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Moderator
|
Ja sam već u jutro oko 06:00 mrknul jednu poveću buhtlu sa čokoladom i jedva sam dočekal 11:00 sati pa sam si pojel pola piceka i 20 deka pomfrija. Došel sam doma jedva, već malaksao i nametal si dva tanjura velika (ne stanu u mikrovalku ![]() 20:00 sti i već me mrvi vu želucu i poklopal sam zadnju šniclu sa pire krumpirom i špinatom. Popil si pivicu. A sad bum ubil 3 pudinga. ![]()
![]() |
#3805 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam si taman mislio otćoriti rundu oko 18.00 (nakon juhice) kad su me isterali van pa sam moral na onaj odvratni vjetar...aaaa... Alji-dovukla ženica paket žemlji, zimsku i prešanu šunku ![]() Mislim da "večera" ne bu baš dijetna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Moderator
|
Danas imam kolinje. Zaklali smo prasicu od nekih 130 kg. (Nek se ne uzbuđuju ovi Zaštitari Životinja. ![]() ![]() A kaj smo jeli, ovaj kaj sam sve jeo ne želim ni nabrajati. Samo da napomenem da sam zmazal 15 ljutih feferona radi čiščenja organizma. Uglavnom sad idemo delat krvavice, a prije toga si bum pojel malo kuhanog srčeka, jezika, pljučica i ostale mesine. Pa bum još i smjesu za krvavice sa šefljom isprobaval. A žena bu mi ispekla pitu od sira. Njami njami.
![]() |
#3807 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Super Moderators
|
Meni danas klasika-dobri stari pečeni pu-ajcek, krumpač i šalata od friškog zelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Magister Mundi sum!
|
Zagorska vojska
Izvidnica Pješaštvo - pogled 1 Pješaštvo - pogled 2 Teška artiljerija P.S. Izvidnica je imala teške gubitke tjekom prošlog meseca pa se je njezin broj smanjil sa 40 i nekaj na svega 3 ![]()
![]() |
#3810 | |
Super Moderators
|
Re: Zagorska vojska
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Prasac... |
|
![]() |
![]() |
|