|
![]() |
#3751 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() krevet do kuhinje morao dogurat (jedino tamo u hodniku i WCu ne prokišnjava) i nekoliko lavora sa vodom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...upravo klopam kruh od buče, stostan i namazan pastetom...i kavu uz to, naravno ![]() jucer sam radila tortilje punjene dinstanom piletinom, lukom, vrhnjem i sirom...a danas cu pohati pileća prsa i uz to cu vjerojatno napraviti pire krumpir i umak od šampinjona... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3753 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam još u subotu popodne napacao komadić svinjske lopatice, danas ide u pećnicu. Kad bude gotovo-meso se zamota u deblji ručnik da ostane toplo i za to vrijeme se napravi zelena šalata i mlinci na masti malog pu-ajceka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 | |
Moderator
|
Citiraj:
Htel bi si to napraviti doma sa pilecim prsima (onako res pecenima u komadicima), salatom, i nekim umakom... Daj malo infoa...ili link? Jer nemam doma kuharicu ![]() P.S. Jel neko zna kak se delaju one, kak da velim, "americke" palacinke? One iz filmova, manje al debele i mekanije? Kaj oni sa đžemom jedu??
![]() |
![]() |
#3755 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Deble palacike ti imaju isti recept ko nase sam kaj je smjesa gusca. A tortilje pa cemu imas net doma?:confused: upisi u omiljenu trazilicu tortillas recepie i volia..
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Moderator
|
Si siguran za ove palacinke!? A sto se tortilja tice, pardon, zaboravih na google...my mistake... P.S. Ima li neka online kuharica na hrvatskom?
![]() |
#3757 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nisu tortilje ali imaš i nekaj slično u svakom dućanu. Izgleda ti kao pet (ili više) stisnutih okruglih lepinja u najlonu. Svaka ima đžepić u koji natrpaš kaj ti se sviđa, staviš par minuta u pećnicu ili mikrovalnu, ona se fino napuhne kao prava lepinja i....ubiješ se ko zadnja svinja. Nije loše. Danas-meso od jučer, samo sa kruhom i hrenom ![]() Ono sa pacanjem mi je bila dobra ideja, meso je bilo mekano kao putar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ovo je pravi kruf...
... onaj z dučana se more skriti ![]() http://img214.imageshack.us/img214/2055/img02162bz.jpg http://img214.imageshack.us/img214/3449/img02172gy.jpg
![]() |
#3759 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ovo je pravi kruf...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3760 |
Moderator
|
Vjerovali ili ne jeo sam pori luk i baš mi je bil fino suho maso. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3761 |
Super Moderators
|
Eh, mene je danas žena (ničim izazvana ![]() ![]() Užas ![]() Ali sam se barem kao pravi Žderonja ipak uspio ogrebati za par finih stvari: Suhi juneći jezik (bit će ko bog za "gazdin odrezak") Za one koje ne znaju to je komad svinjskog šnicla veličine slonovog uha, na njega se stavi mješavina domaćeg sira (svježeg) pomješanog sa friško naribanim hrenom, pa se stavi na to kuhani suhi jezik, pa se to fino preklopi, pričvrsti čačkalicama, uvalja u brašno, jaja, mrvice i ISPOHA...hijaoooooo....:clap: Onda sam se dočepao opet kuhanih, narezanih i prešanih jezika, onak u salamuri. Pa prave ovčije fete. Kile dimljenog sira (Karavan) Mrmlj...brijem da ću imati "suhu" večeru... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3762 |
mrzi zimu
|
@cyrus - tortilje mozes kupiti gotove i samo ih par sekundi, da, da, par sekundi ![]() ...ali mozes ih napraviti i sam...isto tijesto kao za npr mlince... ![]() rucak: dinstnano kiselo zelje pomijesano s njokima od krumpirovog tijesta a uz to krmici na naglo ![]()
![]() |
#3763 |
Moderator
|
moral bum ih kupiti..jer kad delam doma mlince sam, onda mi nisu savitljivi ![]() Moral bum nekaj iskemijat, pa da se pocastim sljedeci tjedan... ![]()
![]() |
#3764 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo mene doma sa jednog tradicionalnog kolinja, danas je stradalo čak njih 8 ![]() A jetrica su bila fenomenalna, sva se tope u masti i bijelom luku, mislim da sam smazo jedno pol kile. Jedva cekam sljedece kolinje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3765 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
ja krecem danas, poslije 16h kad se skupimo, tri komada od 180-200kg za ovaj petak i subotu a iduca tri vikenda su isto kolinja po 1-2 komada od 150-180kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3766 |
Headbangig Grunf!
|
mmmh stara napravila dinstane tikvice s paradajz sosom a uz to mesarske hrenove kaj s espeku na tavi, priej ju narežeš i onda ima onu finu hrskavu koricu. Njma. na vruće tivice žlicu do dve hladnog kiselog vrhnja raeni kruh za posafta mmm krk, Ubištio sam se. OK sad sam bio pr eljen delat hrenovke al sam fino na vatri zagrijao tikvice i udri ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3768 |
Moderator
|
Ma mislim da je sve to u pecnici... ima mi baba neku plocu sto ju stavi na stednjak i onda su mlinci fini, savitljivi, jednostavno NJAM ![]() AL bum probal kak si ti rekel sa brasnom... Nije fora kupovno, home made su the best ![]()
![]() |
#3769 |
Super Moderators
|
Ja sam odzujao par dana do svoje najdraže punice, pozdravili smo se sa hrgom pečenog carskog mesa, pire-krumpirom (sa vrhnjem) i pol kile špinata. ![]() Nastavili sa "grickanjem" suhog sira i jezika. Pa smo sa friškim raženim riješili onu finu i slanu mast od carskog mesa. ![]() I za kasnu večeru domaći sir, vrhnje, unutra crvene paprike, luka, češnjaka i onaj bijedni ostatak jezika... Drugi dan je ručak počeo sa špek filekima, parmezanom i ličkim kruhom. Pa da ne ispadne samo kalorična hrana-zaletio sam se u Zaprasić po kilicu i pol ramsteaka i junećih prsa za juhu. Nakon koje sam maznuo meso iz juhe sa sosom od kopra:clap: I onda-deprimiran odgodom tekme i slabijom vožnjom Janice a potaknut friškim zrakom, zaključio sam da nema smisla da se onakav fini dimljeni sir suši bez veze pa sam i njega riješio. ![]() Danas malo teže hodam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3771 |
Super Moderators
|
Danas sam na suhoj hrani ![]() Kupio sam kilu i pol šarf domaćih kobasica za kuhanje (kao-smrznut ću ih da imam za sarmu ![]() Jedan par sam maznuo sirov jer su fino suhe, sad ću skuhati dva para, dva-tri jaja tvrdo kuhana, raženi, hren... ![]() Eeee da, imam i dvije hladne Božićne Žuje, upravo jednu degustiram-nije loša ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3772 |
Moderator
|
Evo nešto što mogu napisati samo djeca 2. razreda osnovne škole: Najkorisnija životinja je svinja. Od nje možemo upotrijebiti sve, meso od sprijeda i od pozadi, kožu za cipele, četinje za četke i ime za psovanje. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3773 |
Super Moderators
|
Ha ![]() Danas je žena ničim izazvana odlučila raditi palačinke...sa friškim sirom , (slane) premazane vrhnjem i zapečenim u pećnici. Namjeravam barem 3-4 napuniti mješavinom ribanog podravca i dimljenog sira, posuti parmezanom i zapeći. Mrmlj... Ako mi je u špajzi ostala koja mala konzervica šampinjona-možda probam u par komada staviti njih i onu šarf kobasicu ![]() Hijaooooo....ubit ću se ko zadnja njasvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3774 |
Headbangig Grunf!
|
Često je tebi ničim izazvano fina papica. mmmm zapeče palačinke : nuts :
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Čuj Jelc, primaš me na par dana kod sebe? Mojima se bas i ne da kuhat a iz tvoje hiže stalno nekaj finog miriši. ![]() btw - kad ce slijedeci meeting??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3776 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Super Moderators
|
Ufff... bilo je dobro-krknuo sam šest komada, izvrnuo se na leđa i odrijemao čuku i pol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3779 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Srami se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Premium
|
ja danas jeo u SC-u. bljak. neki shit shit meni bio. i to u 19:30. katastrofa... JEDVA CEKAM BOZICNO PREZDERAVANJE!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|