|
![]() |
#36271 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
u pleh u kojem se meso peče stavim prst vode, a meso podignem s polovicama luka uronjenima u vodu ili s onom rešetkom koja podigne meso s dna pleha taman tolko da je iznad vode. nakon tih 5-6h posao dovršim na roštilj rešetki ili jednostavno maknem vodu i stavim meso na dno pleha i rokenrol na 250°C dok se ne zarumeni, onda ide premaz od meda i kečapa i dok se napravi korica, bonapetit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36272 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36273 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
ajde biće još mesa i pečenja, hvala za tip ![]() @rap... dobro, mnogo dobro! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36274 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Zna li tko ime hamburger bara koji je bio u Preradovićevoj odmah nasuprot knjižare prije cvjetnog, imali su stakleni pod kroz koji se vidjela kuhinja dolje u podrumu. Tamo sam jeo meni najbolji hamburger s prilogom od batat pomfrija. To sam bio prije mislim 3 godine i onda su negdje preselili ali ne znam gdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#36275 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#36277 |
driver
|
![]() |
#36279 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel mi može netko otkrit tajnu rezanja kupusa za salatu ili vrste kupusa, da ono kaj je narezano bude kao iglice, a ne da je pretanko ili predebelo ili kašasto. I da nije većinski od onog centra stabljike, nego od lista. ![]() Najbolje mi ispadne kad ga rukom režem, ali uz max speed noža i ruke, ima tu posla. Kao sa slike: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36280 |
Moderator
|
zemi neki klizni ribež i udri dok ne pogodiš dobar kut... ovo ručno je negdje mazohizam tipa homemade lisnato tijesto ili koji je već đavo sa maslom između. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36281 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
onaj nastavak "V" nož
![]() |
#36282 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Thanks. Znam da je običan kosi nož na tom ribežu hit&miss. Tj. nisam nikad uspio pogodit da ispadne baš lijepo. Nekoć sam naručivao iz nekog restorana, svaki put bi došao tako perfektno narezan, hrskav, igličast, ma njama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36283 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
#36284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
nikako pritiskati, dobro kaže pupo. oštar nož je must have. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36285 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#36286 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
dok je jos bile bille moglo se one njihove famozne bodove mijenjat za cini mi se stabil (??) kuhinjsku opremu tamo su bile za papar mlinovi, za cokoladu i ta famozna rezalica, gondola ili kako vec se zove. to je bio žilet jebeni znam da smo stari i ja rezali cak i kulen na to za slaninu u trakama da ne pricam. znaci sve e sad kako to naci... STATUS nasao iskočilo u mozak nekako
ubija me ova recesija...jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova... Zadnje izmijenjeno od: Keyser Söze. 31.10.2018. u 11:19. Razlog: našo leba ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#36288 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() Al što je je, imamo taj podrum s kubama i totalno je neiskorišten a ima potencijala za svašta.
![]() |
![]() |
#36289 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Poslano sa mog PRO 6 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#36290 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ribež i naribat ga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36291 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
dobar ribež i bez tiskanja i bude tanko |
![]() |
![]() |
![]() |
#36293 |
driver
|
Ja mogu preporučiti marku "Kelomat" ali je nažalost više nema za kupiti kod nas. Moj komplet su dva lonca 5 l + 2 litre s jednim poklopcem i staklenim poklopcem. U redovitoj uporabi od 1993. godine uz redovito mijenjanje gumene brtve i jednom izmjenom ventila do sada. Ako ideš do Austrije tamo ih ima a ima i ovdje : https://www.amazon.de/KELOmat-SUPER-...chnellkochtopf ili u XXL Lutz u Grazu : https://www.xxxlutz.at/p/kelomat-sch...l-l-0038781055 Jeftiniji, i po meni bolji odabir od Fisslera. Prednost im je što za trideset godina ništa nisu mijenjali na dizajnu kao npr. Fissler koji svaki čas izbaci novi model.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 07.11.2018. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36295 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Korkmaz Naletio, mislim u Emmezeti prije par godina na cijeli set posuđa koji je ostao zadnji i imao oštećenu ambalažu, pa sam sve dobio za smiješnu cijenu, a suđe je vrhunske kvalitete. Usput, sve što imaju je kompatibilno s indukcijskim pločama, pa nemaš brige za budućnost https://www.jeftinije.hr/Proizvodac/...ekspres-lonci#
![]() |
#36296 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36298 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja od kada imam ovu bolju pećnicu u novom stanu, max temperatura nekih 8 min, oba grijača + ventilator, pizza je savršena. Max temperatura mi je 270 ja mislim. Prije sam imao onu do 250, i 8 min je bilo taman na knap, malo premalo čak. BTW. ova desna, kaj je to za pizzu, kaj si stavio sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36300 | |
Moderator
|
Citiraj:
umak passata, maslinovo, bosiljak, origano, sol, šećer, ribana šunka i gauda, šampinjoni, vrganji i vratina. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|