|
![]() |
#3511 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Slušajte kaj bu velki precjednik rekao ( koji s evjerojatni ne bu pojavil ko zadnji put ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...neki dan sam kuhala odreske od blitve.... blitva se skuha , dobro ocijedi i nareze na sitno...u to se doda jedno jaje, cesnjak, prezli, sol, papr i naribani sir (podravec ili neki slicni)...oblikuju se odresci i paniraju se kao meso i ispeku... super pase s kiselim vrhnjem... ![]() ...kad sam rekla da cu to raditi za rucak beren je rekao da on misli kako to njemu bas nece biti fino ![]() ![]() heto... ![]()
![]() |
#3515 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ponovno se pojavljuju proste riječi (Blitva) u postovima, a i pišu se neistine kao naprimjer "Blitva je fina i Blitva je super". ![]() Stoga molim da se takve stvari sasjeku u korjenu. ![]()
![]() |
![]() |
#3516 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
e znas sta...fakat mi ides na zivce...i to jako.... ![]() kad jelc napise da je jeo neko povrce onda je to oke...ali kad ja to napisem onda se po meni treba srat... i sad nemoj samo reci da je to sve zajebacnija jer mi je te zajebancije vec na vrh glave..oke je par puta ali non stop je previse... uostalom, ja sam isto budala kad se uopce idem prepirat na forumu... ..samtrajte ovo mojim zadnjim postom ovdje... over and out
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 06.11.2005. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Po meni-bolje onaj tjedan iza. 18 ili 19-og. Nije baš neki posao raditi Žderonje za Martinje. Tjedan dana poslije će se taman probaviti guska, mlinci i mlado vino i bit ćemo spremni za nove radne pobjede ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Jebiga ipak ja spadam u red starosjedioca Žderonja i kao takav imam PRAVI i DUŽNOST Žderati ko vuk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
a bogme si brzo i zbrisal ko vuk ![]() ![]() Osvetil bum ti se NARAVNO AK TE ŽENA PUSTI NA ŽDERONJE ![]()
![]() |
#3520 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
danas je bila sarma+pire krumpir. KAKO SAM SE NAPAPO FINO!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@ Flare Ne se ljutit, jer Žderonje nisu mjesto za ljutnju niti ja imam nešto protiv tebe. Jedino kaj ti ja nisam neki biljojed. Hoču reči borim se protiv toga iz petnih žila, ali moram i ja čušpajze jesti. ![]() A ako pročitaš neke malo starije postove možeš vidjeti da sam uzel i Jeltza i Mitzeka na red pa se nisu ljutili niti uvrijedili. Isto tako i oni meni podmeću kao naprimjer Kotlovinu, a bilo je i još nekih tema koje sad nebih spominjao da se ne sjete. Ak' sam te uvrijedio javno se ispričavam. ![]() ![]() P.S. Molio bih te malo više mesnih recepata. ![]()
![]() |
#3522 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3524 |
Headbangig Grunf!
|
možda možemo zet i SUPER LEPAK ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam jela tako nešto od kelja.. a moglo bi se i od špinata napravit..to mi je ionako još bolje nego blitva : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam prije par minuta za doručak smazal dvije kifle s marmeladom i čaj od crvene naranče. A bome me i one dve šnite makovnjače mame................................posustal sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Da ste kaj čemu, a ne škarnicli, nebi ja niti imal vremena niti resursa za krast ![]() Sjećam se ja JJJAAKKOOO dobro one 3. plate koju ste mi mrknuli dok sam ja moral robu voziti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nema veće sreće nego prigorcu "iz usta" krmić i ražnjić popalit ![]() ![]() ![]() Netko je pitao-hoćemo li Paskeu ostavit kaj??? Muk. Neeee....nema smisla da čovjek jede hladan roštilj, nije red...:clap: Dakle-to je bilo za tvoje dobro, da si ne bi škembu pokvario hladnim mesom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
no kaj onda...?? oce bit kakav miting ili ne na kraju...?? sta se događa...?? jeltz...???!!! pa kaje...?? di je neki popis ili kaj...?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Bolje 18 ili 19-og. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Slijedeći put nas unapred obavijesti kad moraš vozit budemo se potrudili sve smazat ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ej ej znam lokaciju (Baka's kuhinja) , znam kalibar posjetitelja ![]() ![]()
![]() |
#3534 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]() Pravi prigorec navek trdi da je nekaj kaj uopće ni. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas krenuo na info , medjutim zbog guste magle bio prisljen sletiti na ravnicama - birtija kod teniskog centra i vrtica , Labus , uglavnom ako ima tko da nezna - najjaci rostilj u gradu - pljeskavica sa kajmakom , zapeceni grah , sopska salata i tangerina . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() IMO mogli bi zderonje tam koji put preselit, dakle mislim da bi predsjednistvo bilo odusevljeno ![]()
![]() |
![]() |
#3538 |
Hejter
|
Ja nisam bio jedno mjesec i pol tamo , i moram priznati falilo mi je jako . A jer si probao Tri fenjera? u dubravi . to je rostilj od kojega te najmanje boliti novcanik u gradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Al kad budem prolazio kroz selo dubravu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3540 |
Hejter
|
Dat cu ti ja selo . Pa koje selo ima nove tramvaje ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas