|
![]() |
#34352 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema boljeg od vrućeg odojka na Badnjak ili na Staru godinu kad se skine iz rotacije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34354 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#34357 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#34358 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#34359 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34360 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34362 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kebab u vidu te pogledu sarme. ![]() Bio jučer u tuhelju...madre de dios koliko hrane. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34364 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Bok svima ![]() Sretna nova ![]() Prasetina i sarma ![]()
![]() |
#34365 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ono sa kožicom i krtim mesom neću ni komentirat pošto takve postove treba zapalit, pokopat, zalit vapnom, betonom i onda na njima izgraditi superkonzum ![]() btw. idući dan sam išao trančirati tu maestralnu tinejđersku svinju i dok je bio full hladan, meso je samo otpalo sa svih kostiju uz pomoć vilice... maestralno stvarno, jedan od boljih odojaka ikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34366 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Tinejđersku svinju 😂 Danas sam bacio luk na maslinovo ulje, nakon par minuta piletinu koju sam posuo curryem, dodao frisko narezanu zelenu papriku i polio umakom od soje. Nakon 10-ak minuta dodao pancetu i prsut. pred kraj dodao sampinjone i na samom kraju dodao vrhnje za kuhanje. To sam jeo s tjestetninom i kupus salatom koja mi je 90% vremena na stolu. http://s1.postimg.org/oz29o2pqn/20160102_142612.jpg
![]() |
#34367 |
Moderator
|
probaj ovo idući put sa kakvom god piletinom - u mužar ubaci sjemenke gorušice, kurkumu, mljeveni curry, krupnu sol i papar u zrnu ![]() kasnije ćeš mi zahvaliti ![]() nisam stavljao bukovače u pečenje nego napravio mali saftić, tek toliko da se stavi na kruh ili nešto sl. - bukovače na krupnije komade, na 3 fajn komada maslaca, malo ulja i soli popržio 3 režnja češnjaka, bacio nutra bukovače, malo vode (i duhovne slobode ![]() ![]() taman za podebljat božićni ili novogodišnji sendvič ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34368 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Kaj ima slađe od rebrica na odojku. Onak reš pečena hrskava kožica, pa onda 1 cm onog masnog mekanog ko putar, a onda dolazi meso koje je s kontra strane nasoljeno. Ili hrskave uši, repić i nogice. Bogovi bi to jeli bogohulniče. ![]()
![]() |
![]() |
#34370 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
U odnosu na vas, ja sam nikakav žderonja, ali da mi netko u ove dane slika nekakve tjestenine i umake, a još ga pritom uvaženi član podržava, a a a onaj tamo sa krka radi kozice i pizdarrije na ražnju, svašta .... Zadnje izmijenjeno od: dav87gr. 02.01.2016. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34372 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34373 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja jedem odojka iz pećnice i ne jedem kožu, ne znam kako vi to jedete i spremate no mene ona odbija. Malo mekana, pa negdje malo bude crnih dlakica koje nisu obrađene. To sve ide u smeće kao i 1cm masti uz njih...
![]() |
#34374 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisam ni blizu žderonja, ali ovo bacanje masti je svetogrđe. Pa to je kako su jednom rekli u Malcolmu, autoput za okuse. U najmanju ruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34375 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ljudi, gdje kupiti pršuta, pancete, pečenice i slično u Zagrebu? Mislim baš na specijalzirane trgovine gdje ima drniškog, istarskog ili dalmatinskog? Hvala unaprijed.
![]() |
#34376 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34377 |
Moderator
|
dan prije radnog dana nakon ovih praznika, idem ja napraviti rasni sendvič, kak i dolikuje ostacima ![]() ![]() - tak jasno purica i mlinci sa dodatkom zelenog tabasca... malo za kick ![]() - crna rotkva koja je vrhunska salata ako se dobro napravi, a radi se tako da se nariba na što tanje slajsove i dooooooobro nasoli te tako odstoji minimalno dan/noć... super slana, poluhrskava, ljutkasta rotkvica + malo senfa just for kicks ![]() ![]() - lagano i dugo dinstane bukovače na češnjaku, vegeti, soli i papru ![]() - bez krastavca na vrhu ništa, a došla je i jedna mala domaća paprika punjena zeljem skupa sa odličnim punjenim kruhom što sam prije spominjao, ali nemam pojma kaje nutra ![]() ![]() - zima upoznaje proljeće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34378 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Moćan sendvič, nema što ![]() Nakon beskrajnih dana obžedaravanja kod kuće i u gostima, ja sam danas odlučio laganini ručak. Pa sam uradio orade pečene u pećnici s povrćem, podlijane vrbničkom žlahtinom. Uz to krumpir salata i pire od cvjetače i poriluka. Orade su iz konzuma na radničkoj, i usprkos mojoj skeptičnosti, jako su fine ![]()
![]() |
#34379 |
Moderator
|
da moćan... premoćan, a sada sam u napasti da napravim još mlinaca sa onom maščobom od odojka ![]() dobro zvuči i to tvoje moram priznat ![]() znam da sam spominjao par puta vamo, ali nije zgorega još jednom - svježi file bakalara, sol, papar, maslinjak, vino, komadi peršinovog lista, krumpir i klasika dalje pod folijom pa zapeć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34380 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sma trenutno na apstinenicji od kruha jerbo sam ga jučer satro uz sarmu nenormalnu količinu. Suseda BTW napravila jednu od najboljih sarmi ikad, finu i ljutkastu, s komadom šunke u saftu. Ali čim se oporavim, bit će neka sendvičetina/hamburgerčina s brdom mesnih prerađevina i svježeg povrća. E tako slično kao ti bakalar sam ja orade napravio, jedino sam umjesto krumpira ubacio mrkve, luk, češnjak i papriku. Jerbo žena obožava krumpir na salatu uz ribe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|