|
![]() |
#34142 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34143 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34145 |
Antimićanin
|
Kakva supermarket kolinja? O čemu ti laprdaš? ![]() Oš reć da mi koji ne jedemo to smeće od prezvušta i žuljice nemamo pojima kako kolinje izgleda ili nismo nikad jeli nešto netom izvađeno i skuhano/spečeno??? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.12.2015. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34147 |
Moderator
|
http://dobrahrana.jutarnji.hr/na-zri...otogalerija/5/ nisam 100%, 92-3% ![]() ![]() stvarno počinjem vjerovat u priče da iz godine u godinu se izdaju sve lošije kobase i sve lošija kuhana vina, prošle godine sam popio stvarno fino crno sa xyz štanda, ali ono sjećam se vremena kad si doslovno bilo gdje popio genijalno crno ili bijelo kuhano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34148 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#34149 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moram potvrditi tezu, kobase postaju žrtve začina i nadomjestaka, a vina su više kemija nego grožđe. Bar tako moje nepce definiraju taj ćušpajz čudnih okusa. I što je najgore, ot, čini mi se da su polako počeli kvariti Tga za jug. Nisam enolog, ali nije to više to. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34150 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() I NE TREBA GA BITI U DUČANU TE GA TREBA ZAKONOM ZABRANIT ![]() I dalje mi nije jasno kako to možete jest ![]() Ove godine, fala bogu, sve ošlo u krvavice. Tast me poslušao i nije radio prezvušt... a pizdarije za žuljicu je FW-ao susjedi... gg Tast ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34151 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A nit krvavice mi nisu na listi stvari koje rado jedem... ...ode mi protektorat u qratz, već mi se prvo slovo nicka krenulo crveniti ![]()
![]() |
#34153 |
Moderator
|
s tobom smo se zajebali jer smo ti dali ovlasti kakve imaš, a modovi se ne mogu banirati međusobno jer bi inače odavno bio crven... čak i prije kolege iznad tebe ![]() ![]() ![]() upravo si napravio IJOPET đuveč sa mljevenim... pretvorit ću se u povrće majka mu stara. rižu skuhao sa vegetom, soli, paprom, peršinom i kurkumom - žuta riža u šarenom đuveču ergo milina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34154 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A riblja juha? Znate one savjete starih, kada si specifično bolestan (u mozak) jedi riblju juhu... bome recimo to nisam probao a volio bi. @syss đuveđ... tako je. To radim sutra. Želudac vapi za povrćem. I jedna domaća šljiva. Čašica, dve tri.
![]() |
#34156 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34157 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Uff i meni je taj prezvušt koma. Krvavice volim, ali razrezane i pomiješane s pireom... evo da ne dobijem ban, zelje bude odvojeno ![]()
![]() |
![]() |
#34160 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() nego vi riblja juha ekipa, nisam nikad radio to... ima nekih posebnih fazona, omiljenih recepata i sl.? pretpostavljam da bi to igralo i malo školjaka nutra + odmah imaš u žlicu u obliku neke veće dagnje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34161 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
#ReciNePrezbuštu
![]() |
![]() |
#34162 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Mozda nisi dobre probao? Znam dosta ljudi koji ne jedu krvavice jer imaju traume od losih ![]() Inace krvavice, restani, domace kiselo zelje na salatu (zelje, malo ulja i papar) ama bogovska hrana.
![]() |
![]() |
#34163 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
More biti, zato nikad ne budem pljuvao po prezbuštu, krvavicama, mozgu i slično jer možda spremljeno na drugačiji način bude fino. Iako za prezbušt to ne vrijedi. ![]()
![]() |
#34164 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
U juhu ubaciš grincajg po želji ( mrkva, korijen peršina par manjih komada da ne preuzme okus juhe). Po tanjuru dodaš ravnu jušnu žlicu riže ( najbolja je Arborio per minestre iz Lidla). Kad je riža kuhana pažljivo očistiš kuhanu ribu od kostiju i vratiš komadiže u juhu bez dodatnog kuhanja i posipaš sitno nasjeckanim peršinom i malo papra. Ako hoćeš da juha bude lagano kremasta uvaljaj ribu prije prženja u brašno ili na kraju dodaj angels touch Gustina razmućenog u vodi. Usput, ako spremaš neku bijelu ribu a ne smeta te bezglavost, dekapitiraj je prije pečenja pa glavurdu spremi u škrinju jer dobro dođe za juhu. Uz to, glave su dobre za pripravu temeljca kojim ćeš podlijevati rižoto od liganja, sipa, dagnji etc. Rižoto je sljedeća tema o kojoj ćemo drugi puta nakon što apsolviraš juhu. ![]()
![]() |
#34166 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Šibenske delicije na jarunskoj placi,kobasice...tko nije probao,neka ne razmislja previse,daleko najbolje kobasice koje sam jeo! 60kn kg U nedjelju idem po barem 3kg... ![]()
![]() |
#34168 |
Premium
|
d.o.o se zove šibenske delicije,tko zna otkud su kobasice...ali su faaaantastične,samo kvalitetno meso unutra,okus je šokantno dobar ![]() Ta "mesnica",u biti to je "mesnica" samo suhomesnatih proizvoda,odmah uz parking na jarunu,taj niz...preko puta pekare i kioska.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 19.08.2021. u 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34169 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34170 |
Premium
|
Poslikam čim se titvra doma s posla ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|