|
![]() |
#33511 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#33512 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Naravno da se pije. Uz pečenje crno vino. Rižoto i ribetina nije pečenje. To nije niti hrana. Po meni to je "viša sila" da se održi ženu sretnom. Vino se pije sad, depresivna nedjelja navečer, uz odrađivanje tekućih stvari na poslu. Nakon pol lonca pažula. Citiraj:
Btw ovo je klanje, 35 kuna veliš?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33513 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() @amdo... 0. čestitam ![]() 1. đe to? 3. probaj nabaviti panko mrvice... lidl, azijski tjedni su ti najjeftinija opcija 4. kaj nije jebeno? meni mrak! 6. ogrebem se za glavicu + ajvar kad se vidimo? ![]() 7. kaj ne valja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33516 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima vremena črabl, ima vremena ![]()
![]() |
![]() |
#33518 |
Moderator
|
HAAHHAHA ![]() ![]() ![]() to je taj duh ![]() ja ću mrknut mahune na gulaš (junetina, krumpač) i plavo vrhnje tranu... nema jače osim možda lagano pofurenih mladih mahuna na salatu. kakvo je stanje kod ostalih žderonja sa vrhnjem u čušpajze? ja konkretno to radim jedino sa mahunama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33519 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vrhnje ne podnosim, ali ono ni slučajno, u takvim jelima ![]() Još imam traume od djetinjstva od susedinog ćušpajza od mahuna s domaćim vrhnjem. Dođe mi da se izrigam isti tren kad se sjetim ![]() Manite se gore te sojine paštete i pojedite komad mesa ko svaki pošteni žderonja ![]()
![]() |
#33520 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ahaha, znao sam da će Trouble komentirati. ![]() Ionako fino je bilo i moj želudac je jako zahvalan ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33521 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() inače kako-gdje po slavoniji vrhnje je must-have i u čobancu... nisam probao moram priznat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33522 |
Premium
|
Ima nesto, ali od tog neceg ja dobivam proljev pa izbjegavam ![]() Meni mahune pasu bez vrhnja, najbolje na salatu s paradajzom. Kod mene za veceru sendvici od pecene sunke i ementalera, plus zelena, paradajz i s domacom majonezom (zena radila s dodatkom vina) i pikantnim dzemom od rajcica.
![]() |
#33524 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
4. Genijalna piva. 6. ![]() ![]() 7. Krenimo od toga da capriciosa košta 50kn ak se ne varam. Količinski je slaba, nije "bogata" ali ok tijesto je super kao i kvaliteta sastojaka. Kad se malo ušeme za cca pola godine onda će to biti posao. Za sada..došao, probao i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33526 |
Premium
|
Dzem: http://sweetsensation-monchi.blogspo...o-jam.html?m=1 S time da sam ja odvojio sjemenke, stavio na pola manje cimeta i duze iskuhavao da dobijem zeljenu gustocu. Majoneza: 1 cijelo jaje + 1 žumanjak 1 žlica senfa 1 žlica jabucnog octa prstohvat soli prstohvat secera 0,5 dcl vina (ja stavio traminac) 2-3 dcl maslinovog ulja (stavit dva, dodat jos po potrebi) sok 1/2 limuna Mijesanje je whalter white style - sve u blender ili stapnim mikserom gore dolje dok se ne zgusne ![]()
![]() |
#33528 |
Premium
|
Nema na cemu ![]() Apropo pizze.. Bio nedavno u zero zero, jako fina pizza, ali sitno ribana sunka je bila totalni turn off na pizzi koja brije biti vrhunska. Fina je, ali ohara mi je puno bolja u tom mlinac pizza svijetu. Ova iz baste mi na fotki izgleda prekrupno narezanih i nabacanih sastojaka (gljive, paprika, paradajz...), i mala. Mozda se zaletim probat kad bu prilika.
![]() |
#33532 |
Premium
|
Pa tesko im je definirati tijesto. Zaista je fino i vrlo specificno. Tanko i nije tvrdo, socno i cvrsto. Meni mrvu preslano. Ribana sunka jako kvari dojam, pomalo i paradajz sos koji je kak tak. Jako fina aromatizirana maslinova ulja imaju uz pizze (tartufi i chili), i fini aceto kome pase kiselo..
![]() |
#33533 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33534 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
+ na sitno režanj češnjaka + žlica dvije meda (kesten) + jedan ocijeđeni limun = sve izmiješati u čaši i rokati žličicu tog napoja svakih sat vremena. Ako ne umreš, ozdravit ćeš sigurno, i to jako brzo. Ili dođeš k meni na najljući ajvar na planeti. I bakterije će proplakati vjeruj mi.
![]() |
#33537 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
bio malo preko grane jucer pa donio domacih govedih kobasica za rezanje, kozjeg sira, njeogskog prsuta pa se lijepo nagojio ![]() Nego evo, malo sto me u zadnjih ohoho odusevilo ko hummus. ono, stvarno prefina stvar. toliko sam se nalozio da uzimam sastojke danas i radim svoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33538 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam neki iz konzuma, i nisam bio oduševljen, brijem da bi to trebalo biti puno finije. sastojke sam već kupio, no nikako napraviti...
![]() |
![]() |
#33539 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33540 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kad dolaziš u Zg pa da nekaj doneseš ? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|