|
![]() |
#3272 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
I na kraju, napacana i dobro spečena vratina, majka svih bitaka... posvećeno Jelcu i mom prezimenjaku Pasku... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3273 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() pogotovo pečene paprike : nuts : fak, sad sam gladna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Danas se radi juhica (juneći rep, neidentificirani komad AMD-jceve krua-vice ![]() ![]() Sve zelenje i mrkva-domaće. Budući da sam od stare dovukao svježi kopar-sutra mi se smiješi kuhani krumpač na kockice, kuhana junetina i sos od kopra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
majku vam, taman kad sam složio mrcinu u kučište i sredio onu debilanu windrekse naletim na ovo. : nuts : @panorama kaj roadkill malo u ror ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
driver
|
Dobro je da sam roštiljal...sad neko vreme ne bum jer sam si strgal nogu i u gipsu sam. Pukla mi je petna kost, al bum bar više na forumu...
![]() |
#3278 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kok si vraga delal??? Prometnjača? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() gledam zakaj mu nemrem osakatit post,a ono tata Jelc vec radi radnju!! :clap: :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
Super Moderators
|
Veli naš dragi Visage da "Sama brzina editorial-a , dala bi za naslutiti da je stivo bez obzira na nepogodnost, ipak pre tesko za vise od jednog kulinara " Budući da: A:nema spamanja na Žderonjama B:nema ni kvazi-intelektualnog izdrkavanja Svaki naredni spam dotičnog će biti brisan. Gospodin svoja uvjerenja, načitanost i inteligenciju slobodno može reklamirati ako otvori topic sa temom koja ga zanima. Ali ovdje-ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ozbiljno pitanje. Dal se smatra spam ako nekom prilikom napisem neki vege recept ili se smije samo o mesnim komentirati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
samo mesni...vjeruj mi... govorim iz iskustva ![]() jednom su me skoro banali jer sam spomenula "ono sto se ne smije spominjati na ovom dijelu foruma " ![]() enivej, klopala sam fiiiini domaci burek koji je jedna kolegica donjela na posao...tako fini burek nisam nikad jela...nije uopce mastan i ima naribanu buiču u siru...njam, njam :clap:
![]() |
#3285 | |
driver
|
Citiraj:
btw, ak neko zna kak istrebit ose na tavanu...
![]() |
![]() |
#3286 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ali mislim ozbiljno. buraz i ja smo ih usisali na stotine!!! njih malo smo postedili! da se zeleni nebi zalili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Čovek je barem z lojtre skočil pa je sj... nogu, ti silaziš sa stolca i sjeb... nogu i kičmu, mislim mam te je preseklo. ![]()
![]() |
![]() |
#3290 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Meni je pes namjestio pušku i iskopao rupčagu koju nisam vidio, gad jedan pseći...onda sam potrgao skočni zglob i ligamente. Sve kasnije je već bilo varijacija na temu. U životu nisam jednu košćicu slomio dok me nije sjebo prigorski zaplotnjak vulgaris ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Uzmi brener i peri! Nebu više niti jedne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Mislim da bi ti nesto tipa brener (flejm throver) trbalo posluziti ili zapali vatru i dimom ih istjeraj i baci kosnicu sa tavan u p materinu . ![]()
![]() |
#3293 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
DA a ak si zapali tavan. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
decki...malo ste oftopic ha? ![]() danas za rucak: pljeskavice, cevapi i jos neko drugo meso s rostilja i uz to pecena paprika na salatu ( s cesnjakom, naravno ![]()
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Digo sam se prije cuku vremena lagano mamuran ali gladan ko svinja, sad sam zaljepljen na stolicu i nemrem se pomaknut po vodu(a zesce sam zedan od luka) posto sam se nakrcao sa 6 kotoleta, tavom pomfija i lukom naravno! Tak sam se usiđao u stolicu da me brijem elktro-šokovima nebi mogli pomaknut. Ocu H2O!!!
![]() |
#3297 |
Super Moderators
|
Jučer je bio juneći rep i ramsteak sa krumpačem i kopar-sosom, mljac...danas čobanac sa kuhanim krumpačem ![]() Onak-srednje veliki krumpir na osmine narezan... bdw-jel zna netko o čemu to mc fish laprda??? Spominje Žderonje i voće, malo mi je čudno...:confused: Kakvo crno voće na Žderonjama??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3299 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
jelc zadnja runda ![]() a jesi postao senilan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ni za kaj je misliš upotrijebiti... Koliko se ja sjećam-na pitanje (zadnja runda) kaj buš popil rekao si da ništa. Budući da ste malo malo išli van mislio sam da ste vražju breskvu popalili negdje... Fakat-od kud vražja breskva u hramu Žderonja? U to vrijeme smo Mental Snjakma i ja laprdali nekaj o hardwareu pa nisam obraćao pažnju... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|