|
![]() |
#32911 |
Guest
|
Kad smo kod ćevapa, otišli još jedni ![]() Odlican mi je ovaj sistem prehrane |
![]() |
![]() |
#32912 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Uglavnom, sasvim ok za kućnu povremenu upotrebu, ali za profi upotrebu (često + veće količine), bolje ne. Za samljet povremeno 3-5 kila mesa je odličan. Štoviše, mi smo u jedno sat i pol samljeli 25 kila mesa za kobase i kulen, odradio odlično ![]() Štoviše, ovaj ima tri šajbice od kojih je srednja savršena za mljeti meso za kobasice, bude taman, ni presitno ni preveliko, i super se poveže poslije ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32913 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Strava! Evo nasao ga jeftinije na svijet medija...sutra dolazi! ![]() Malo junetine,malo svinjetine,malo špeka...taman pljeske kakve želim...pljeske od pilećeg zabatka itd... https://www.svijet-medija.hr/art/apa...yCEBoCipTw_wcB Taman mi treba za slozit si pljeskavice itd...kobasice itd...ufff jedva čekam ![]()
![]() |
#32914 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vezano za onaj hamburger... Nedavno išli do Trakošćana i odlučili nešto pojesti. Na meniju najjeftinija stvar... hamburger, "samo" 25 kn ako se ne varam. Hoćeš naručiti, navodno ih više nema. No, malih ćevapa za 40 kn ima. Ne znam jel mi gore to kad "nemaju" najjeftinije stvari na meniju ili kad mi za više uvali onakvo sranje. Zašto se ne standardiziraju cijene i ono što ta hrana mora sadržavati da bi se mogla zvati recimo hamburger.
![]() |
#32915 |
Premium
|
Tragično je za naš turizam kad na lokacijama poput Trakošćana ili Plitvica možeš naići na ovakvo smeće. Na stranu to što bi bilo logično da turistima nudiš lokalne autohtone specijalitete, ali ako već nudiš nešto fast fooda, daj pošteni hambi ili ćevape. Ovo je sramota.
![]() |
#32916 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa to i ja uvijek velim... brate mili ono ako u bilo kojem dijelu države nemamo ono stvarno vrhunske lokalne delicije, onda ne znam stvarno. pa daj japancu lešadu ili jagnje ili čobu od divljači, pa ima da mu se oči isprave od fine žderačine... samo jelte... treba to sve raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32918 |
Guest
|
Plitvice su postale koma. Nekad si tamo mogao za sicu otići sa obitelji. Sad je upad 20 €. Ispred neka baba prodaje "domaće struke od sira", koje sa 2 metra vidis da su one iz Konzuma u istoj ambalaži. Još.je pitam, jel to domaće iz Konzuma, ona zaurla " štaaš aaaa, ša oš", mislim wtf,rekoh jedi govna ludačo |
![]() |
![]() |
#32919 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa i to isto. Jedna od najupečatljivijih slika s naše obale mi je u Crikvenici, restoran blizu obale, nekoliko čvaraka koje zovu ćevapi, šaka pomfrija, malo luka. 45 kn, još prije 5 godina. Da se naći i na moru, ali ako nekog znaš ili te lokalni upute gdje domaći idu jest. Ja neki dan tako jeo u Rijeci. Na Trsatu, daleko od mora i turista, samo domaći u restoranu. Konkretni primejr s hamburgerom može i s druge strane značiti da nemaju fast food ponudu pa su ju prilagodili i hjteli izaći u susret mušteriji (pljeska i ne izgleda tako loše), ali poznavajući mentalitet većne naših ugostitelja i već poznata ugostiteljska iskustva na Plitivcama, čisto sumnjam ![]() Meni jedina pozitivna iznimka je bio Poreč gdje sam u 3-4 pizzerije naišao na kvalitetne pizze u rangu boljih z pizzeria. Ali opet i to je fast food, na neku finu ''domaću'' ribu ili školjke ne bih sjeo bez da me netko uputi jer bi me garant oženili. Za te novce ić na Plitvice, no way. Za četvero ljudi 1000 kn put i ulaznice. Radije doma grill krkaonu napravim za ekipu i vrtim slide show sa plitvicama ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.06.2015. u 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32920 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Na moru sam zapamtio jedino na murteru pizzeriju koja mi je bila vrhunska, usred dana se cekalo po dva sata za doc na red, al je bila dobra. I biograd na moru odmah preko marine isao na tek ulovljenog brancina za 8 osoba, i oradu, sa ostalim degustacijama. Al to je i koštalo. Ostala mjesta ili ne rade preko dana pa me docekaju zatvorena vrata ili pizzerije rade ledo pizzu a za cevape na moru pojest jos nisam dozivio. Ne kazem da nema za lokalne, al za mene kao turista aa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32922 |
Guest
|
7 dan na ćevapima...idemo dalje..uz kajmak i dr. ivan77 ![]() |
![]() |
![]() |
#32924 |
Guest
|
25 tanjurica na running sushiju. nisam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#32925 |
Guest
|
8. dan samo ćevapi. Preporučam ovaj režim prehrane. |
![]() |
![]() |
#32926 |
Fresh Juice
|
Ti si lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32927 |
Guest
|
Ali znaš što je najbolje, organizam mi se bolje osjeća ovako |
![]() |
![]() |
#32929 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
I ja sam danima, pa ustvari jedno tjedan dana jeo ćevape svaki dan, al već ne ide više..
![]() |
#32930 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Tako i ja kada sam u Sarajevo isao. Najbolji dani moga zivota, dorucak pite bureci itd, rucak cevapi s lukom kod mrkve ili zelje 1/2/3 i za veceru na janje neko. I tako svih 7 dana tamo.. eh da mi je nazad opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32932 |
Xulos :)
|
Sestra iduci vikedn slavi rodjendan i planirao sam neki dobar rostilj okrenut ali prije toga marinirati meso da stoji jedno 7 dana ( vratina, krmenadla carskog i piletina). Zanima me sto smije a sto nesmije u marinadu da bi meso odlezalo 7 dana a da se ne pokvari. Znam samo da mora bit prekriveno uljem ali me zanima koje zacine stavljate. ![]()
![]() |
#32933 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Nego, PIZZERIA Baltazar u Rijeci, na Zametu kod nove dvorane (odmah ispod osnovne Škole Zamet). Preporuka svima, miješana normalna pizza 32kn. Dostavljaju nakon 16h. Ako dolazite u Rijeku probajte Pizzu u Baltazaru, Kokolu, Pepi i Pizzeria EX. U bilo kojoj da pojedete nećete se razočarati. Sve su vrhunske! Ova je iz Pizzerie Baltazar, pa čak i najbolja pizza u Ri(makar što se mene tiče): ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.06.2015. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32934 |
The mighty pirate
|
Kad navratim u Rijeku, obavezno idem u Gvardijan na pizzu i tamo mi je fenomenalna. Kažeš da je ova bolja? Na slici mi izgleda kao miješana vulgaris, ništa specijalno.
![]() |
#32935 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Meni osobno Kokolo i Baltazar dve najbolje pizze u Rijeci, a možda i najbolje koje sam u životu probao, a stvarno sam jeo u masu restorana tj. pizzeria ![]() ![]() ![]() Linkovi: Kokolo Baltazar (pogledaj jelovnik-cijene) Pepi (pogledaj pod galeriju jelovnik) Ex (pogledati jelovnik) Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.06.2015. u 11:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32940 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a ne ovo je bio bbw samo sa susjedima (njih troje) i fale slike još jedne runde vratine i 2kg kobasa ![]() edit: hebiga smrznute od prošlog kolinja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|