|
![]() |
#32311 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Bogami neznam bas, u zmaju u zeljeznickoj i zelji sam jeo najbolje cevape ikad, tako da se ne slazem ![]() ![]()
![]() |
#32312 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
+1 Trouble...ti "sarajevski cevapi" su bas to sta kazes cista prevara, ja neznam kako su uspjeli tolko utuvit ljudima u glavu da su oni kao pojam rostilja -.-...daleko najbolji rostilji na balkanu su u srbiji i republici srpskoj. Ja sam jeo u prijedoru vrhunski rostilj kakav se ne moze nigdje kod nas pojest, a u new usa (novi sad) cista perverzija! Evo sad mi sline cure...a ni to navodno nije onaj top sta se kod njih moze pojesti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32313 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Mali gradić,a gastronomski bogat hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32314 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ko prvo meso bez udjela svinje....prije bih harakiri napravio. To kaj Ibrahim Nurkić Bajo kaže da svinja nejde objesim mačku o rep. Ako srbinu vjerujem da će mi napravit najbolji filovani lungić,mućkalicu,pljeskavicu...vjerovaću mu i za ćevap! A glede želje,odi 100m prije Čingaća,Valentino kod Tome i pojedi bolje ćevape iako nisu sa nikakvog ugljena. Ionak gazda Bosanac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32315 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa ne znam da je srbin ikad bio neki benchmark za ćevape... bio sam tamo 2 puta i ono ništa specijalno sve skupa, čak se ni ne sjećam kaj sam točno jeo što bi reklo da nije bilo neki wow. što se sarajeva tiče prošao sam par jointova tamo i najbolji su mi bili banjalučke pločice u pečenjari inventivnog imena - BANJA LUKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32316 |
našikan pravim haos
|
Ma ne vewlim da su loši,daleko,vrlo dobri. Ali prerazvikani. Onaj ko je po boljim mjestima žderao u ZG otić će tamo i ostat neimpresioniran uz interni glas: koji qrc sam radio 500km,ovo iam i doma. Ja sam takav slučaj. A ovo da vjerujem više srbinu za ćevape mislim na srbina u Doboju itd,ne za Mitničara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32317 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32318 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Nisam bio 2 godine sigurno. Ali me lik za prvenstvo 2008. uposlio da antene narihtam(tadašnji boom DVB-Ta) i pita kaj buš pojel i ja reko aj daj ćevape mirišu. I osto paf....Čingaće se godinama može sakrit a sad tek pogotovo jer ovo mu susjed. Baš bum ošel jedan dan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32319 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#32320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma cingac je najvece smece od cevapa ikad. Puno soje i sode bikarbone samo da bi bili sto veci. Kad mi netko kaze da cingac ima odlicne cevape odmah znam da necu ulazit u raspravu oko cevapa s njim, samo ti brale jedi i dalje tamo i zivi u neznaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32321 |
Moderator
|
ja u čingač oduvijek idem jedino i isključivo zbog šiša i to obično zemem za doma di si mogu narezat kilu luka jer mi se ne da natezat tamo i doslovno molit ih 3 puta da mi donesu još po porciju luka... majko isusova napraviš šiš od 2kg mesa i onda narežeš četvrt glavice luka, pa kila luka je 5kn za ime kristovo. ćevape sam tamo probao jednom i meh su totalno. zadnja 2-3 puta šiš je jako slabo ljut, vidim da više u njemu ne postoje komadići feferona i tako čingač više ne postoji za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32322 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32324 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ni meni Capajebo nije nikad bilo benchmark za ćevose. Ono, ok su fini su, ali da ću zbog toga potegnut tamo.. mojne me batje ![]() U čingač nisam išao bit će 5 godina ziher, vjerojatno i više. Ne znam kak sad stoje stvari. Ćevapi su nekad prije bili dobri, ali otkad je počeo sa sojom eksperimentirati zadnjih par puta kaj sam bio išao sam na šiš. Luka je uvijek bilo malo, a lepinje su tam bile vrhunske, taman po mom ukusu. Zadnjih godina ćevape uglavnom naručim kod trovača (kad nije zatvoren, jelte ![]() ![]()
![]() |
#32326 |
Premium
|
Zapravo, sad kad spominjes, znao sam ih u obje varijante dobivat. Zaboravih spomenut i Šport na trznici u Utrinama i Marinero u Preckom. Po meni medju boljim cevosima u Zg.
![]() |
#32327 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#32329 |
Moderator
|
e da kad smo se već dotakli sarajeva imao sam osim ćevap ture paralelno i burek turu... ti bureci, pite, zeljanice... stvarno bolje nisam jeo u koju god radnju da sam išao, a imao sam par frendova tamo koji su me upućivali di treba ići i šta jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32330 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Al ja moram priznat da izgleda nikad neću prežalit rubelj i njihovu lepinju, uvijek su ju napravili točno onako kako mi najviše paše. Di god drugdje jedem ili je mokra ili je suha ili je suho tvrda a lepinja mi je skoro pola ocijene čevapa... Zapravo općenito mi rubelj nije bio loš, na stranu cijena al tam kad sam rekao puno luka dobio sam luka da mi je uvijek malo ostalo. RIP rubelj ![]() 2 Trabl Ti bi mogao znat, di oko dupca ima za kupit dobre čevape? Ili ak netko drugi zna nek puca.
![]() |
![]() |
#32331 |
The mighty pirate
|
Kad smo već na ćevapima.... Naravno da su najbolji oni koje si sam napraviš, ali ne zanima me sad to ![]() Gdje kupujete sirove? Jučer su propali planovi za ručak pa sam se očajan spustio do prvog dućana (Konzum) i kupio njihove. Nisu toliko katastrofalni koliko sam očekivao, ali nisam očekivao da su toliko masni. Doslovno sam dno grill tave imao prekriveno. Neke iz Metroa sam uzeo prije toga i pustili su možda par kapi van i bili su predobri. Sad se naravno ne mogu sjetiti koje sam uzeo. Preporuke dobrodošle...
![]() |
#32332 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32333 |
Moderator
|
ja uzimam mix... jednu buksu domaćih iz igomat mesnice i jednu buksu iz spara za koju se nemrem sjetit kak se zove (rigeta ili tako nešto), ali imaju na sebi dodatnu nakeljnicu u lijevom kutu sa 100% nečega orginalnog i onda kada pročitaš sastav vidiš da je 90% junetina i 10% ovčetina. ta komba obara ljude s nogu, ne znaš koji prije nestanu. edit: namjerno ekipi ne govorim da je ovčetina nutra da ih ne bi odvratio od njih, tek nakon što pojedu par komada i vele WOW onda kažem zašto su tako drukčijeg okusa, a i testirano je na djeci za koju znamo koliko su oduševljeni kad im kažeš da unutra ima ovce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32334 |
The mighty pirate
|
Je, najbolje da ću u Sisak po ćevape ![]() Inače, većinu mesa uzimamo od Vugrinca u Zaprešiću, ali još ćevape nisam probao. Znači Igomat (imaju li uopće mesnicu u zapadnom dijelu grada?) i Spar za probati. Jel netko probao iz Kauflanda?
![]() |
#32335 |
Moderator
|
ja sam probao neke pol/pol (fala buljo, odvratni su bili) i juneće... a ono plain, niš posebno. ovo kaj sam ti ja naveo su začinjeni (igomat) i drugčijeg sastava jel (spar) pa su naravno malo drukčiji okusom. isto tako ako si u prilici probaj konjske ćevape, ne mislim na veličinu nego baš od konja... nema baš kod nas, ali brate mili fino u kurac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32336 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Al nisu bili gori od onog tvog kotlica, cak ni pod utjecajem raznih sredstava nije bilo jestivo ![]()
![]() |
![]() |
#32337 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Nego, uspio sam doć do ovoga Mogu samo preporučiti, pogotovo kad se kombinira s grill piletinom. Fino muški ljut, punog okusa...samo teško dobavljiv... Ima amazon.de, ali je poštarina 3x skuplja od te 150ml bočice.
![]() |
![]() |
#32338 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32340 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma sve kaj sam do sad uzeo kod njih bilo je izvrsno, a danas puna mesnica delicija i krasnog mesa, odnio bi pola doma, ali em mi je pun fridž, em je žvagu bila takva da se čeka 10 minuta za doć na red ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|