|
![]() |
#31982 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
heh ali teleće... hijaooo mogo bi ih valjda kilu satrat i onda skuhat još jedan batch ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31983 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#31987 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jao, kak sam se zahebao. Uzeo slučajno senf s medom. Nije čak ni loš, samo s češnjovkama ne ide baš, treba se naviknut na okus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31988 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam uzeo neki s medom u lidlu, nije loš ali imaš pravo, nije za sve varijante ![]() Super paše u neke vrhnjaste saftove, umake i sl.
![]() |
#31990 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31992 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Bit ce dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31993 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ako ti cura nema 120 kg ili trakavicu sa trakavicom onda će vam bit dosta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31998 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() @sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke? ![]() ![]() Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju. ![]() ![]() @listerstorm..kaj fali zlatnom panu? Si probao? Ako nisi, e pa probaj. ![]() ![]() @trouble...znaš da sam uvijek bio ekološki nadaren te član zelenih. ![]() Upravo sam sredio srdelice i blitvu+krumpir. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31999 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32002 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
NOOO!! Pan Zlatni je teško sranje. A tek glavobolja ujutro neopisiva. Pan vulgaris je sasvim ispodprosječna piva. Ali opet, plastika?! Danas saznao da mogu kupiti gajbu kasačke u Rotometalu,SMB. Hladi se u snijegu.
![]() |
#32003 | |||||||
Moderator
|
Citiraj:
:zapalit: :amdiju: ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
:zapalit: :amdiju: ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32005 |
Moderator
|
sine moj, ja kada jedem hrenovke onda odem poslije posla u igomat i uzmem teleće... probaj jednom i nećeš se nikad vratiti na ovaj junk ![]() + senf i to samo senf i to onaj kojeg nikad se ne mogu sjetit kako se izgovara, ali rade i vrhunski hren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32006 | ||
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() pojela gljive, salatu i nesto mesa, dosta. Citiraj:
Za prvi put super, sljedeci put cu se vise potruditi. Lenta me ceka!! Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 19.02.2015. u 10:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32007 |
Premium
|
deda je u samom vrhu zg grilla ![]() inače, ako netko namjerava otići u baš burek, neka odmah odustane ![]() klasična priča, otkad su se proširili, niđe veze. loše, jako loše. ne da se tu usporedit u odnosu na prije dvije godine. samo jedna usporedba: baš burek - burek sa piletinom i šampinjonima 13 kn dafina - mini burek s plietinom i špampinjonima - 7 kn količinski i težinom otprilike isto, skoro duplo jeftinije i jedno deset puta finije u dafini
![]() |
#32009 |
Premium
|
Je, nekad sam radio u blizini. Jeo stalno kod njih, ne znam ima li klope koju tamo nisam probao. Sve fino, a mini bureci mi bili najdrazi, i slani i slatki ![]()
![]() |
#32010 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gdje da ženu odvedem na kvalitetne palačinke u Zg? Cijele dane cvili da je gladna (pms radi svoje), a ja iskreno nisam imao neka dobra iskustva npr tamo prekoputa save, palačinka je velika, ali bez okusa i mirisa, bezveze mi je to onda nakrcati svime i svačime... priča se nešto o Dubravi i palačinkarnici? wut wut?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|