|
![]() |
#31682 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Prosle god sam jrla pizzu iz chella i bila je puno bolja...ovaj umak mi ke sad nesto gorak :/ nije ko prije uglavnom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31683 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uf, tak to ide, uglavnom skoro svako proširenje ide na uštrb kvalitete ![]() Ali bum svejedno čekiral kad bu prilika.
![]() |
#31684 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31685 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e da čingač... oke tamo ili voliš ili ne voliš (šiš isključivo, ćevapi su meh), zadnja dva puta uzeo šiš nema feferona uopće u šišu, slabi su totalno, nikakva ljutina. bojim se da ću prestat tamo odlazit ako ga ne zaljute ko prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31686 |
The mighty pirate
|
U čingaču sam bio zadnje u njihovo zlatno doba, tamo prije 3-4 godine. Nakon toga su počele kružiti priče o soji, pa i nestajanju mačaka i pasa u blizini ![]() Dok je bilo x-ice, onda smo i siti išli jest u menzu gore, taman ogladniš od relacije, GRF - kampus ![]()
![]() |
#31687 |
Moderator
|
ma te priče sa sojom i kozna čim iskreno bmk level MILJON... volim tamo pojest šiš jer se dobije ogromna porcija, okus mi je bio oke, super je bio ljut i sve 5, jedino uvijek su sa lukom škrtarili zato sam rijetko kada tamo jeo nego naručio telefonom, pokupio, kupio glavicu-dve luka putem i doma se usvinjio ko svinja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31688 |
Premium
|
U čingaču nisam bil jedno 5 godina ziher ![]() Šiš izvrstan, ćevapi su meni isto bili ok jednom ak sam ih uzeo, pa bili punjeni sojom ili domaćim životinjama ![]() E da, s lukom su škrtarili ali su meni zato lepinje bile odlične, među boljima koje sam jeo. Ko ne bi imal fetiš na te krčme u stilu 80-ih. Prčvarnice ![]()
![]() |
#31689 |
Fresh Juice
|
Kad smo već kod restača. Preporuka za Stari Pisker u Celju. Klopa odlična. Od roštilja, steakova do burgera Dovoljno je pogledat slika na fejsu da ti sline cure ![]() A nisu ni skupi Isplati se potegnut iz ZGa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31690 |
Moderator
|
UNTI BOGA KOJE SLIKE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31691 |
Fresh Juice
|
Tak kak je na slikama dođe i na stol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31694 |
Fresh Juice
|
syss već kombinira kad bi mogao gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31697 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Zlatne godine su bile u ratno i tek posljeratno vrijeme. Priče o soji nisu priče već zdrava logika kad vidiš ćevap njihov. Doduše nisam bio ziher 6-7 godina jer se kvaliteta srozala a bolje lokacije se otvorile bliže kvartu. Inaće puno volji ćevapi su u Buffeu Valentino kod Tome 250m prije Čingača. Iskreno ne isplati se,burgeri su jeftiniji kodnas,štrukli su čak i jeftiniji 5kn u Okrugljaku(o kvaliteti nebi),biftek dođe isto ko kodnas,možda koju kunu jeftiniji. Kako me davno iskustvo naučilo da slike qrca ne znače u životu,prepuštam putovanja onima koji imaju benzinske postaje,jer Celje nije ni blizu tolko,stara cesta,ograničenja 40/60,stalne patrole...imam ja tu ponudu i u ZG ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 23.01.2015. u 13:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31699 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Pa nije niko lud radit 250 i vise kilometara zbog jela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31702 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31703 | ||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
BTW kaj se tiče Žderonja,mi to nismo održali ima lepa okrugla godina...i tričetvrt? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31704 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
U cingacu sam davno bila.. Sad cu do Jarunskih dvora na rucak ![]()
![]() |
#31705 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31708 |
Premium
|
Varivo od domaćeg mladog graha s kobasicama. Domaćim dimljenim kobasicama, plus par komada pučkih ![]()
![]() |
#31709 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Starci su bili u batku i kažu da je sve super, ali klopu su dobili na hladnim tanjurima... Sumnjam da će mi skinut Capuciner s broja 1, ali zašto ne dati priliku. Kod Dede sam bio nedavno, plata odlična, ali opet daleko od Capucinera ![]()
![]() |
![]() |
#31710 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jel nedeljom u Batak grill na Rudešu gužva, mislim jel se treba naručivat?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|