|
![]() |
#31591 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
da, kad god je netko išao - e buraz ovo-ono daj dofuraj slatkog i tog kečapa, nakon toga se pojavio i kod nas. neću nikad zaboravit trenutak kada sam ga ugledao u lokalnom mini marketu, valjda smo tjedan dana kolektivno živjeli na pomfirju i kečapu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31592 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Gdje ima za kupit tog Mutti? Vidio sam samo pasiranu od njih. Felix ljuti imam tu u kvartovskom koji drzi sve te rjedje stvari. 29kn je flasica ona od 400g ili kolko je. Zadnje izmijenjeno od: Juice. 16.01.2015. u 16:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31593 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Eh kad bi bilo lakse nac post taj tvoj. Kupio sam i taj ljuti heinz pa se razocarao a sjecam se dobro bas zbog tog posta. ![]() A kakav vam je onaj mcdonalds kecap?
![]() |
![]() |
#31595 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://online.konzum.hr/#!/products/...up-340-g-mutti Ima ga u svakom super konzumu, mislim da sam ga i u intersparu vidio. U konzumu obično stoji pored mutti pasirane rajčice. I meni dodatni velki plus - u staklenoj flaši je ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 16.01.2015. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31597 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#31598 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31599 | |
Moderator
|
Citiraj:
međutim pošto si ti razina reference: zvijezdin kečap - onda nam je svejedno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31600 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31601 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#31602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
danas vajn gulaš s krumpirom, plus domaći kruh od krumpira. sys, ova tjestenina sa špekom je mrak ![]() ja doduše često radim ovu varijantu špeka s tjesteninom: popržim brdo špeka na maslacu, ubacim tranu kuhane pužiće, doro promiješam da se tjestenina nasafta u masti od špeka, dodam neku arabiatta smjesu začina ili sličnu egzotiku, i malo vrhnja (fakat mrvicu, do pol deci) za kuhanje da još malo poveže i to je to. eventualno naribat parmezana gore. nego, prije koji mjesec ubacio u pol litre alkoholnog octa jednu ljutu 7 pot brain strain papričicu. negdje za Božić sam se sjetio probat i ostao - oduševljen. obzirom da je ta papričica ekstremno ljuta egzotika (i mirisom i okusom koji pdosjeća na neko egzotično voće) ocat je dobio fantastičan miris,a o ljutini da ne pričam. s ovim možeš zaljutit sve osim juhe ![]() za nekog tko želi imati neki ljuti umak a ne zna po kojem receptu bi ga napravio, ovako nešto je savršeno rješenje. malo ovog možeš ubaciti ne samo u gotova jela već i u druge začine da ih zaljutiš (majoneza, kečap, ajvar...)
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 17.01.2015. u 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31603 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mogo bi za stilista kolko si kreativan ![]() Ta tjestenina sa špekom je vrhunska kad hoćeš nešto nabrzinu pripremit za najest se i da bude fino.
![]() |
![]() |
#31604 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#31607 | |
Moderator
|
pa nije zvijezdin toliko loš koliko je KATASTROFALAN ![]() daj čovječe, ako ima ijedne osobe na ovom svetom threadu koja čisto posjeduje okusne pupoljke reći će ti da jedeš jedan od najgorih kečapa kojeg možeš kupit. majke mi ako nije finije jest iz ovak dobrih tanjura ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() nego ajmo ozbiljno sada, ja nisam ništa radio osim žderao pa možda i fulam nešto, ali priča ide ovak nekak: dobar drugar čiča iz mesnice sa domaćim mesom, a ne bugarima razno raznim mi je dao skoro 1.5kg komad vratine, fino prošarane i zveknuo ju je na par mesa po kosti. taj komad nasolit izvana, špikovat sa lukom, bacit na pleh kost strana gore, zaliti uljem meso i pleh i staviti malo vode u pleh... uskoro će počet mirisat jako fino u stanu ![]() nakon nekog vremena baciti kocku za juhu u pleh i još vode pa peć i dalje, pa onda šiknut krumpire koji su napacani u malo ulja, majčine dušice, pimeta, soli skupa sa kojom mrkvom pa pridružiti mesu... sada već opasno dobro miriši ![]() staviti na pola prerezane prokulice i tako dok se ne ispeče sve skupa i laganu koricu dobije, okrenut meso i 15ak minuta sve zapeć... pojeo sam dva ovakva tanjura toga jer je ovo jedno od najboljih pečenka - krumpir koje sam jeo. ![]() ![]() navečer sam smazao ostatak svega ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 19.01.2015. u 10:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31608 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31609 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kupres, Begovo selo. Vani -18, unutra vruce i u kratkom rukavu, a pod pekom ovo: Evo malo ugođaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#31611 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31613 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31616 |
Premium
|
Vatra je tu najvise za ogrijati se, a manjim dijelom je za peku. Vidi se iza vatre sustav cijevi koji grije cijelu konobu. Sto se tice mesine, bila je predviđena za rostilj, ali smo putem kupili peku i pleh pa smo okrenuli na ovo ![]() Uglavnom, bolji krompir bio od mesa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31617 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Kod mene je sarma na meniu ![]()
![]() |
#31618 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007