|
![]() |
#30782 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ito si dobro sročio brate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30783 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() To mi je sad u ljetnim danima top zderacina + sad kad krene grozdje + parmiggiano...mmmmm ![]() btw, netko je spomenuo da su melona i lubenica povrce. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30785 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 06.08.2014. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30786 |
Moderator
|
ja si znam nekad (čitaj na plaći) složiti pladanj - ribanac snack, kockice pršuta, kruha na kockice (tostiran kad mi se da) i masline pa pred neki dobar film. umjesto 10-20kn na čips potrošiš 200kn na ovaj pladanj i livin' large ![]() inače običan ribanac ono ribano govno, da prostiš na izrazu, ja bi zakonom zabranio da se prodaje koliko je to odvratno. mislim sva već pre-ribana takva zdanja su čista nula naspram svježe ribanog sira, ali ovo je posebna kategorija za UBIT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30788 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30789 | ||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Uf, oboje su brutaln odobre kombinacije, idealna ljetna klopa ![]() Citiraj:
Popržim na maslacu špeka (može i pršut), pa poprržim i kruh ili tost narezan na kockice i ubacim to dvoje u ono gore povrće. Malo aceta i bučinog ulja i ubiejm se, fino a lagano ![]() Citiraj:
Citiraj:
Danas grah s kobasicama ![]() Inače, od ribanih parmezana, jedini koji kolko tolko valja je onaj plavi iz lidla, čak je prilično dobar.
![]() |
![]() |
#30790 |
Moderator
|
eto sada imaš ideju ![]() kada hoćeš extra potrošiti, a pošto si već suludo ulupao pare onda je to tak jasno, zemeš kantu onih kraljevskih maslina ono đubre ogromno i to srčeš skupa sa ostatkom ekipe sa pladnja - milina ![]() ja mislim da je moj životni side mission uništiti svaki ribani ribanac na planeti i pobrinuti se da se isti više ne nađe na ohlađenim policama dućana... nemrem ti opisati koliki gnjev izaziva ta vrećica "sira" u meni ![]() edit: dobar je i onaj ribani iz spara, plavi ili crveni... ali svejedno bolje uzet trokut i ribat solo ![]() edit2: sad vidjeh ovaj tvoj recept za skupi snack - WILL DO!!! ![]() edit3: maslac, špek, bučino i ačeto pa lagano? level zaluđenosti - žderonje na pce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30791 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30795 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Neda mi se a ovo je OK. Probaj ak vec nisi, cokolada je odlicna i ima je a riza ko riza.. Dorucak, gablec u 9 i 30. Sve se cijedi iz restanog, vratina malo hrskava. Slata sa zelejem i paradajzom se ne vidi na zalost.. http://www.pohrani.com/f/1G/AT/3qLSZ...0804101903.jpg Preko puta policije u Petrinjskoj, dobar grah sa kobasicom, 25kn. Preporuka. Grah imaju svaki dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30796 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#30797 |
Moderator
|
@magarac... pa probao sam i zato konstatiram to gore ![]() napraviš kantu toga za par kuna pa si uzimaš na posao ili kaj već malo po malo, a usporedba je ono van pameti koliko je to finije kada solo složiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30798 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne kuham skoro nist. Koristim prednost jeftinih i finih gableca na poslu a nakon mi se neda ni iz krveta dic kad jednom zalegnem a zalegnem odmah. Vikednom se uvaljujem na neku zadravu klopu, ribe i slicno i to je to na zalost. Dok se doteglim do ZG izgubim volju za kuhanjem. Bum uskoro na more pa cu tam bi glavni kuhar ko i obicno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30800 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jebiga, čim je tu sirovo povrće to je salata, čim je salata - lagano je ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30803 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bil sam neki dan u Varaždinu kod Šanjeka i kupil nekoliko pari konjskih kobasa. Danas kuhane za ručak uz krumpir šalatu i raženi. http://sanjek-obrt.hr/wordpress/?page_id=13 Koga put nanese u VŽ nek' proba. 1 par kuhanih uz šnitu kruha i senf 22,00 kn. Plus toga, do kraja kolovoza je na akciji litra i voda za 50,00 kn. Mislim da bi tu Sisoje dal sve od sebe...
![]() |
#30806 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#30807 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#30808 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30809 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nadam se da je kanadska verzija barem bolja od onog smeća iz Poljske. Eh da, vaša tegla od Nutelle se razgradi za cca. 500 godina, dok naša traje milijunima. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30810 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |