|
![]() |
#30452 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Još 50 minuta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30453 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30455 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#30456 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nino provokator aahaha A ljudi napeti 24 sata vec |
![]() |
![]() |
![]() |
#30458 |
|
Jutro ![]() E danas su na redu kolači... Dan započet s baklavom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30460 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Upravo pravim pravi Hercegovački sataraš sa malom modifikacijom: ubacio sam iza luka i paprika i pileća prsa na kockice. Kad bude gotovo, ohladiti i klopati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30462 | |
Sam's
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Znači, koliko ovakvih hambića za ručak ide zapravo... to je pitanje? Dobre su te mini verzije, ima više cikličkih užitaka start finiš ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30463 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Pa koliko ih možeš pojesti ili koliko si mesa kupio. Meni je tako bolje jer onda možeš pojest s više različitih kombinacija nego ako je veliko hambi pecivo. A ovo nisu papričice nego paradajz ![]() Danas za doručak palačinke, a za ručak će biti roštilj, pomfri, lepinjice i salata (zelena, rikola i mini mozzarela, sa bučinim uljem - to sam radila i jučer, bila je vrhunska!).
![]() |
![]() |
#30464 |
|
Ručak, teletina, umak od gljiva i njoki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30465 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Petak navečer - pohani odkošteni pileći zabatci koji su panirani azijskoj smjesi za pohanje (azijski tjedan u Lidlu). Jako hrskavo i fino. ![]() ![]() Jučer smo pekli ribu (orada) + blitva i krumpir s maslinovim uljem za ručak a za večeru meksičku hranu (Sisa ima te fotke ![]() Danas - pile na soli + mladi krumpir, mrkva i batati. I paradajz i mali krastavci na salatu ![]()
![]() |
#30466 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30467 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
od bratića pizzeria, ispast će da reklamiram :d http://pizzabar.grillbar.hr/ ima i grill bar vrhunski ![]()
![]() |
#30469 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() sinoć daddy i žena na meksičkoj... dinstana piletina na ulju, pa onda van i onda lidl mješavina meksičke smrznute na luku, začini, pa piletina natragt nutra i onda ugasiti. condements - ribani sir, sitno rezana zelena salata, crveni i zeleni tabasco, crveni i bijeli umak koje vam neću otkrit jer su prefini... dobro otkrit ću ![]() crveni je paradajz (spar passata), tabasco, sol, papar, malo ulja... bijeli je domaće vrhnje, jogurt, sitno-sitno rezani krastavac svježi, sol. ovaj zgodan lik je daddy ![]() ![]() danas ovo kaje flare rekla: ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 16.06.2014. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30470 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Delišes, as olvejs ![]() Zadnje dane često sa posla naručujemo tortilje (sa sirom i tabascom), lagano a puno piletine na žaru i salate.. EDIT: preporučite nešto što vam se svidjelo iz Lidla vezano za ovu Azijsku akciju.. Kakvo je vopi?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 15.06.2014. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30471 |
Moderator
|
vopi smo uzeli 6pack jer sam ga pio prije u kineskom i to je jedno od najboljih laganih piva kaj sam pio valjda ikad... recimo ko hajniken, smo što nije voda nego ima izričaj ![]() uzmi, nećeš požalit. i da... pouzimajte one breadcrumbs, ovo gore su sa aromom nori algi, sušena tuna i još brdo sranja nutra, nakon pohanja su tvrdi ko kamen (doslovno, ako udaraš s njima u tanjur dobiješ zvuk kamena ![]() panko je expensive šit kojeg sam gledao u sparu i reko ono wtf 20+kn za buksu prezli?! onda sam nedavno gledao onu nemoguću večeru i onaj specijalac je pohao neku čiketinu i veli onak usput - pošto je ovo delikatesna večera koristit ćemo najbolje mrvice avejlbl i to je panko. nakon što smo ovo jeli (a nisu "čiste") mi je jasno o čemu je pričao ![]() otišao u lidl i uzeo dve bukse, brijem da ću uzet još danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30472 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja rijetko poham pa sam to preskočio ![]() Od onog kaj sam njajviše htio - rižin ocat, noodlesi i stakleni reezanci, već drugi dan ujutro niej bilo u meni dva najbliža lidla, tako da dalje niam ni tražio ![]() Uzeo sam, zato grickalica i čipseva. Onaj coated kikiriki je ok, ali niš spešl. Drugo još nisam probao. Začina raznih za wok ima od prije, a gotove umake već dugo ne kupujem jer su mi finiji doma napravljeni. Inače bil je gadna žderačina proteklih dana. U petak sam se ubio na janjetini, prefina je bila. U subotu bio u Istri, jelo se između ostalog junetinu na saft s domaćim fužima i njokima, svinjetinu, kuhano zelje i krumpir... svega bilo ![]() Navečer satrao ostatke pizze od neki dan i pola noći proveo na wcu ![]() Zato jučer za ručak samo salata - friški krastavci, paradajz, luk, masline, paprika, na maslacu poprženi špek i tost narezan na kockice. Malo maslinovog i bučinog ulja, balsamico i jedan friška tabasco papričica. Divota ![]() Danas bi mogo kinesku radit ![]()
![]() |
#30474 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Čak sam u Lidlu na Oranicama dobio info od prodavačice kako misli da nisu sve dobili odmah. Što je i moguće obzirom da nisam nigdje ni vidio natpis za noodlse i rezance. S druge strane, od octa je bila već prazna kutija... Bio jučer opet ali svejedno nije bilo...
![]() |
![]() |
#30475 |
Moderator
|
evo ga opet od danas - http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-C054C...s.xsl/3510.htm unti ima se nakupovat ovog konzerviranog povrća te terijakija i soje za cenera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30476 |
Moderator
|
dupli ali se ne broji tako da je oke ![]() uzeo wok povrće, 2 x teriyaki a cenera svaki, soye naravno nije bilo, lemon tempura batter i tekilu... klasični azijski začin ![]() večera: ![]() kakvi predivni komadi vratine se nađu u sparu pa to je čudo jedno... ostavio u ulju i papru, zagrijao suhu tavu (fakat je vrh ovaj wmf) jedno 5 minuta, prije stavljanja na tavu posolio s te strane koja ide dolje i rokaj sine... evo sa kruhom pokupila mater i ja sve što je ostalo na dnu - maestralno. ![]() prilog krpice sa mladim zeljem... hijaooooooooo što to volim, pa mogao bi se intravenozno pikat s tim ![]() salata prije nastajanja: ![]() ![]() ![]() ![]() (ne amdo, ovo ne ide tebe) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30478 | |
Sam's
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Evo jedne "komplicirane" sa menija gore postanog linka ![]() Dakle, jučerašnji predručak, 2. krug: p.s. Tako su brzo pukle da sam jedva uhvatio te frejmove. Zadnje izmijenjeno od: LTOP. 17.06.2014. u 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30479 |
|
Ja sam danas samo na svojim kiflicama..jer sam upravo stigla na Jarun ![]() Zna netko dobar restac s free dostavom i da nije daleko od mene? I da naravno nije skupo Plus curke ak ste za kavu javite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30480 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
|
Oglas
|
|