|
![]() |
#1 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Hiper?or else....?
evo ovako ljudi kupio sam novu matičnu,Gigabyte P35C-DS3R,za par dana dolazi e6750,i 2GB rama(najvjerojatnije Balistix),a jedini problem trenutno mi je napajanje....imam MS400W ako se ne varam..uglavnom loše...a jeftino sam ga i platio! e pa sad...kako u planu imam do nove godine uzet i 8800gtx,zanima me koje bi mi napajanje dobro došlo...do nekih max 800kn! u linksa..sam vidio ovo.... 1.Hyper 580W,ATX2 ,ver.2.2,modularno....700kn! 2.Seasonic 430W,ATX2,ver.2.0.....600kn! i sad ...ima njih još par u tom rangu...ali me zanima i vaš mišljenje...i savjeti?! hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Seasonic. Ili Corsair 450 ili 520W (450 ti je uvrh glave). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemoj hipera uzeti, ja ga imam i preporučam ti ta uzmeš nekaj drugo. njegom 8cm ventilator radi preveliku buku. nije da je to loše napajanje nego nakon nekog vremena počinješ primjećivati njegovu buku i to te bude smetalo ![]() mislim da je za 700kn bolje uzeti nekaj drugo corsair modularni, mislim da im je hx oznaka ili vx koji je navodno jako jako tih, ali nije modularni zapravo moj ti je savjet da pucaš na napajanja sa samo jednim 12cm ventilatorom a ne da ih imaju još kao ovaj hiper. možda i 2x 8cm kombinacija ako je napajanje provjereno tiho 100%
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ak misliš dat 700kn za PSU onda definitivno idi u ADM po Corsair HX520W a inače dovoljan bi ti bio i VX450W imao sam dva TypeR 580W i to su dobra napajanja ali su preskupa za to što nude. A) glasna su B) snaga na razini 400-430W napajanja VX450W je jači od tog Hiper-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|