|
![]() |
#31 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Da, nije možda tako user friendly kao dedicated camcorder, ali je daleko moćniji, a ovi camcorderi od 1000+ dolara su više-manje obični jeftinjaci sa HD videom. Da ne govorim kako na GH1 uz adapter možeš prišarafit BILO KOJI objektiv (zbog registra od samo 18mm) i mogućnosti takvog videa su nebrojene - tele sa 500mm (1000mm efl) zrcalnim objektivima, macro, širokokutno snimanje sa jeftinim manualnim fish modelima, snimanje u gotovom mraku sa f0.95 modelima itd...
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imaš ti taj Panasonic, mislim, bilo bi mi super platit pivu, ili čevape pa probat na pol ure tako nešto, pa bar znam što kupujem...?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nakon cijelog dana surfanja, itd itd, čini mi se da će najbolji izbor biti: Canon LEGRIA HF S200 To je najnoviji model, i koliko sam vidio još ga nema za kupiti u HR. Ako netko misli da bi bilo uzet nešto drugo, ili bolje, slušam... Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|