|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
dajte ljudi pomognite
molio bih nekoga da mi pomogne oko audio snimanja.Kada pokušam snimati preko mikrofona sound recorder od win xp-a mi to ograničava na 60 sekundi?! može li se to ograničenje nekako pomakniti i da li ima neki program u kojem mogu jednostavno snimati zvuk. unaprijed hvala
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Sound recorder ti je u banani sto se tice toga... negdje u settinzima imas za predefinirat koliko mislis snimat pa kad to sredis onda tek pocnes snimat, inace je po defaultu 1 min. Najbolje ti je instaliraj CoolEdit, s njim ce ti bit najjednostavnije, prilicno je intuitivan komad softwarea... zemi 2000 verziju, Pro ti ne treba (multitrack i te stvari)... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Sta glumis ba? Dva puta pitas isto kao da je ljudima rjesavanje tvog problema najprece. Ako neko zna pomoci ce ti i na jednoj temi, ne moras ih praviti sezdeset sedam. http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=21762 Usput i naslov teme se kosi sa pravilima foruma. "dajte ljudi pomognite" - nidje veze.
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
da, nisi tako nov na forumu pa bi mora znat da se isto pitanje ne ponavlja dva puta sto se snimanja zvuka s mikrofona tice na bugovim cd-ovima cesto budu freeware rjesenja za editiranje zvuka koja najcesce mogu i snimati zvuk s razlicitih ulaza ako se ne varam jedan takav program je i u stalnom dijelu (nemogu se sitit imena da me ubijes) pa bi mozda pomoga sam sebi da malo tamo procackas
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
koristi goldwave program za takve stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas