|
![]() |
#91 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
evo da ne otvaram novu temu... bacio sam oko na ove zvucnike, u tehnomaxu dodu oko 1k kn, pa me zanima kakvi su i jel se isplate ? http://www.acoustic-energy.co.uk/Pro...ies/Aego_M.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovako na prvi pogled mi se ne svidja ovaj minimalizam tj.nedostatak bilokakvog control poda. Nebi mi bas bilo kul sagibat se do suba za svako podesavanje glasnoce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Auu ljudi... ovi Genius HF 2000X izgledaju opako za tih 350 kn, razmisljam da li uzeti... trenutno imam Logitechove Z-4 i nisam bas zadovoljan zvukom jer je onako plasticni... grozno obojan... ajde bass je jos dobar, no fale midrange frekvencije... jedino sta valja je dizajn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Jos sam nasao http://www.svijet-medija.hr/sony_srs...15459,154.aspx - 50W 2.0 Sony za 399kn akcija... 50W kao... Isto pitanje... usporedba s Z-4? Neki od tih Geniusa ili ovaj Sony mislim definitivno uzeti... bilosta osim Z-4! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Iz desnog zvučnika mi se javlja piskutavi zvuk dok slušam glazbu. Koje bi stvari mogao eventualno provjeriti da vidim u čemu je problem? Ili je ipak zvučnik otišao na vječna lovišta ![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
UnDeRcOvEr
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam jedan zanimljiv problem u vezi logija x530,zvučnici su novi a pošto nisam neki teški audiofrik zadovoljan sam kvalitetom zvuka s obzirom na cijenu (T-com 1 kuna),ALI neke čudne stvari se događaju i to samo u večernjim satima,naime,s vremena na vrijeme na prednjim i na centralnom zvučniku čuje se nakakav prigušen radio signal od neke strane radio-postaje koji se pojačava i stišava u kratkim intervalima od nekoliko sekundi neovisno o potenciometru na zvučnicima. Ako neko zna o čemu bi se tu moglo raditi molim objašnjenje. WTF, koliko mi je poznato ti zvučnici nemaju ugrađen bilokakav tuner ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
To će defitivno riješit problem ![]() Možda postoji i drugo rješenje, al ja nemam te zvučnike pa ne znam za drugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#102 |
Premium
|
@Jelc - pa čekaj malo, ako je tako onda ova moja metoda uopće ne djeluje. To su dvije različite stvari. Po mojoj teoriji ti zvučnici hvataju nekakvu refleksiju radio stanice tko zna odakle preko nekih svojih ulaznih dijelova (kabela) koji se ponašaju kao antena. A prema ovom što ti kažeš to bi dolazilo iz mreže. Hm, nisam baš siguran. Ajde neka netko proba obje metode pa nek javi kakvi su rezultati. Zadnje izmijenjeno od: wiseman. 13.10.2008. u 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Naletio sam na netu na par slučajeva gdje su tvrdili da im je UPS riješio stvar...pa ti znaj...
![]() |
#105 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
2000x? To ti je normalno kod njih, na zalost. U desnom zvucniku je kinesko smece od transformatora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Damn, nije mi toga bilo odmah nakon kupnje.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#108 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.pin-computers.hr/article....c25c9ad05681fa Dolaze za 15-tak dana. Zadnje izmijenjeno od: zwo. 13.10.2008. u 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ili vode https://www.microline.hr/Start.ashx#
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.pc1.hr/info.aspx?id=7981 Na slici je 800 a ne 1250x. I mislim da imaju na lageru par komada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
A jel neko imao prilike čut Creative T40 ?, jel valja to kaj , to gledam za nekoga, meni djeluju šminkerski, a brijem da je bas moguč samo u mislima :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Slušam ove svoje SP-HF2000X i zvuče mi čist dobro za tu cijenu, pogotovo otkad forsiram FLAC jer razlika u odnosu na mp3 je zaista primjetna. I sve to pogonjeno prastarom Live-icom ![]()
![]() |
#113 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Evo i ja sam ubo ove SP-HF2000X... Prvi dojmovi: OGROMNO!!! Spajanje je jednostavno da ne može biti jednostvanije, kabal je možda malo kraći (ali za moj stol je dovoljan). Nikakvih anomalija, osim možda malih šumova pri jako niskim frekvencijama (ispod 30-ak Hz), ali pošto nemam baš pjesama sa tako niskim "bassovima" ne zanima me previše. Bass ne stavljam na više od 3-sata (neznam kolko je to posto) zato što sam si naređivao equalizere u programima iako sam probao na više - dosta lupa. Nisam ih još probao na volume-u više od 40%, zato što ih imam tek 3 dana i jedva čekam da probam na glasnije kada ih još malo razradim ![]() Uglavnom ja mislim da zvučnici vrijede svake lipe. Što se tiće i izgleda i performansi Jedan odličan Genius-ov prizvod, svakako preporučen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
Nerado priznajem,ali Fleks je bio u pravu,bacio sam X530 i uzeo Z2300,sa lošeg 5.1 na solidan 2.1 sistem,osjeti se razlika,200W RMS-a nije džabe, samo 1200kn,al nema veze.Vrijedi. Sad bi rekao,još da imaš kakvu zvučnu za spojit to.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
|
oj... buduci da mi je 28.12. rodendan, 25. bozic, a sad je sv nikola (haha ![]() trebaju mi nekakvi 2.1 zvucnici do 700-800kn... razlog zasto ne bi uzimao 5.1 je prvo zato sto je soba podosta mala, a drugo je to sto dok recimo idem gledat neki film, ocu se zaletit u krevet, a buduci kako je krevet u kutu, a i dobar dio zvucnika bi se morao u kutove sobe smjestit, to ne bi na nista licilo... a 2.1 samo sub na neki stolac roknem, a tonce pored monitora... ![]() rezime: 2.1 zvucnike do 700, max 800kn... thx... ![]() edit: eh i da, zvucna je xfi xtreme gamer... edit2: muzika koju najvise slusam je rock/metal/blues/slicno, a tehnjavu, haus i te "tuc tuc" uopce ne, tako da su mi vazniji visokotonci od basa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|