|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Izričito mi je rečeno preko maila da im šaljem sav pribor koji je došao uz karticu i kutiju. A vrate mi natrag karticu bez ičega, k tome još i iskrivljenu na dva mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Nemoj se probati dogovoriti, nego zahtjevaj zamjenu kartice za novu/drugu (razlozi - ostecenje, nepotpuni polovni proizvod) Takodjer bi bilo dobro da imas slike svoje kartice. Pogledaj u jamstveni, u mnogim piše da se mjenja za novi uređaj - to je win situacija. Ako ne zele, ispuni prijavu za DI. Slikaj karticu i naljepnicu i salji proizvodjacu da su ti ovi to dali u zamjenu i njihovo misljenje dali je to uredu (pogotovo to sa naljepnicom). U najgoru ruku - polovno ne polovno, imas pravo na puno jamstvo - ispocetka. Dug je to rok za polovnu karticu.... edit: Odlicno i presliku toga posalji kad budes pisao prijavu DI. Osobno bi ih prijavio samo i dijela bundlea, a kamo li cijelog pakovanja i polovne/ostecene grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
kupio si tocno sto si htio, i dobio si to. i sada ti ne odgovara jerbo je tiho/glasno/veliko/malo/zdere struju/zute boje. zamisli situaciju, kupis graficku npr, i nakon dva tjedna "skuzis" da bi drugu neku? molim te iskreno reci kako bi ti postupio na mjestu prodavaca, nevezano sada za ime trgovine. bilo koja trgovina mislim da bi te laganini otpilila, iako metoda APP ne kosta niti lipe. u svakom slucaju sretno, no upravo zato prije kupovine: - se informiras iz prve ruke ako je moguce (tko zna, ima brdo ljudi ovdje na forumu, mozda se bas netko zalomi tko ima to nesto i voljan ti je pomoci) - se informiras preko neta; raznorazni reviewi, misljenja, ocjene i slicno - informiras se na licu mjesta kupovine, nerijetko prodavac (opet kazem, nevezano za trgovinu) zna sto prodaje i moze dati alternativu koja je bolja u nekom pogledu od onoga sto si ti zapikirao. pogotovo u ovom slucaju (wd black) imas materijala da se zaseres. vec podosta vremena svako malo mozes procitati da je green idealan za pohranu (i malo se grije, prakticki necujan, ali zato i sporiji), blue je sredina po svemu, dok je black najbrzi, najglasniji i najtopliji. point is - izaslo je iz originalnog pakiranja, isprobano je u tvom (necijem kompu, svejedno) i vise nije novo. na koju tocno foru mislis da je to trgovini lako opravdati svom dobavljacu, predavanje ispravne komponente, ja bas ne znam.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo jedan "+" za ADM. Naručio sam jedno računalo, sastavio ga i sve 5 radi, no želio sam zamjeniti matičnu ploču, poslao upit, zamolio, spakirao matičnu u nekoliko spužvica, poslao natrag sa svim priborom osim antistatičke vrećice, vrećice od limića, kartona koji dijeli bundle od matične. Nadoplatio razliku, poslali mi drugu matičnu koja je nova, neotvorena, iako sam rekao da limić i antistatičku vrećicu zadrže za tu staru matičnu, jer su identične po tom pitanju, nisu ništa izvadili. I još jedan "+" za ADM, za drugi komp koji sam tamo kupio, nisu imali na cjeniku X-230 i HP 36A toner, no u komentaru sam to napisao da bi želio i dobio ponudu s ta dva proizvoda uz ostatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Meni je bitno dobiti tiši disk, Green ako je moguće. Pokušat ću na sve načine što brže to riješiti, jer mi na živce ide raskopan komp i podaci svuda okolo. Poslao sam upit mailom dotičnom dućanu i sad čekam odgovor. Ako bude negativan, ima li netko WD Green za prodati do 500kn? ![]() Ili zamjena za Black...
![]() |
![]() |
#2947 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Osobni opis - pitaj me
|
i za ovo postoji lijek - bar code. slicnu politiku obiljezavanja komponenti je imala jedna trgovina u sisku (pisali su kodove preko kojih su imali valjda bazu komponenti), no od nedavno se to promijenilo. zasto? jer svaka komponenta u svom pakiranju dolazi sa svojim bar codom, i sve sto treba je pri dolasku unijeti komponentu u komp, i pri prodaji samo preci opet po bar codu. u slucaju reklamacije znas tocno da je to tvoja komponenta, a ne iz nekog drugog ducana..... slazem se da obiljezavanje nikako nije pokusaj varanja ili krade potrosaca, ali ipak je lijepo kada znas da je nesto tvornicki zapakirano, i da su tvoje ruke prve na tome necemu.
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne nužno...8800GTS koju imam kupljena je u ADM-u za 500Kn manju cijenu nego nova jer je bila na testu u VIDI-u...garancija teče od datuma kupnje...meni dobro-njima dobro! Pretpostavljam da te zanimaju samo djevice? ![]()
![]() |
#2950 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() naravski ![]() pogotovo kad procitam kakvi sve "hakeri" sklapaju i rasklapaju graficke/maticne/itd.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2951 |
Varilnik
|
Evo jedan slucaj iz Tehnomarketa u Rijeci. Frendica uzela laptop u navedenoj trgovini, compag od 4200kn. Nakon svega 4mj. koristenja se poceo pregrijavati i restartati a i vent je derao na 100% cijelo vrijeme. Posto je pod garancijom rekao sam joj da ga nosi natrag na reklamaciju. Decki iz tehnomarketa su uredno primili laptop i ispisali izvjestaj sa njezinim kontakt podacima i opisom problema. Tako je laptop poslan u Eurocomputer system u Rijeci (koji je ovlasteni servis za hp). Nakon par dana su joj se javili iz Tehnomarketa i rekli da mora platiti 250 kn ciscenje prasine. E sad problem je u tome sto nju nitko nije kontaktirao (makar su imali njezin broj mobitela crno na bijelo) i pitali ju da li zeli da se taj posao ciscenja obavi, nego su na svoju ruku to napravili, a da se ne zaboravi laptop je pod garancijom. Sta je sad njoj ciniti? Platiti ili se boriti posto su oni nju trebali kontaktirati prije izvodjenja bilo kakvog posla na laptopu? Nije velik iznos ali opet nije u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
trebaju zvati i tražiti odobrenje za sve troškove preko 500 kn, koliko znam. čišćenje prašine definitivno ne pokriva garancija, a ako je obavljenu u servisu, garancija i dalje vrijedi. da je netko drugi očistio prašinu za 50 ili 100 kuna, gubitak garancije je siguran. prašinu su trebali očistiti da isprobaju laptop da li je problem u prašini ili nečemu drugome. nema tu problema imho. mogli su zvati iz pristojnosti, ali nije bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Guest
|
ciscenje prasine bi trebalo bit besplatno jer je to mala postprodajna usluga kojom ces kupca obradovat i vjerojatno zadrzat za ubuduce. a to vise vrijedi nego 250kn(wtf je uopce tolika cijena, pa sta slamkom usisava prasinu??) |
![]() |
![]() |
#2954 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Tih 250 kn je vjerovatno sat ipo rada servisa... Al to je lakrdija, laptop pod garancijom nakon 4 mjeseca čistit od prašine i to još naplatit 250 kn. Jebate iman laptop godinama, a 2 godine je radija u režimu 24/7 i nikakvo "čišćenje od prašine" mu ne treba dan danas, a ne drćim ga u vakumu ![]() Ne znam, sumnjivo je to meni sve skupa...
![]() |
#2955 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Imao sam slican problem sa prasinom i pregrijavanjem. Nakon razgovora sa ovlastenim servisom, receno mi je da se ciscenje naplacuje bez obzira na garanciju. To mi je bilo malo cudno pa sam kontaktirao direktno HP i tamo mi kazu da ako je prasina uzrok restartanja i gasenja, da ne bi smjelo biti govora o naplati, ako je pod garancijom, jer je i to u potpunosti pokriveno. Tko sad tu koga, ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2957 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
No tko zna, da mi nisu tada izašli u susret s tom zamjenom, matična je bila oko 350 kn, dali bi ja prošli tjedan kod njih opet ostavio 9400 kn? To je čini mi se 6. komp koji sam kompletan kod njih uzeo. Eto ja ću se potruditi da oni i dalje imaju profita od mene, da im pokrijem trošak te matične, vremena oko zamjene i svega drugoga dok mi posao štima. (nažalost tako je ali em je veća ponuda kod njih nego kod uvoznika, cijene su bolje, poštarina na njihov račun...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Varilnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Premium
|
Više je ovisno o okruženju u kojem korisnik radi nego o samom korisniku. Po opisu problem stvarno jest takav, a nemoguće je reći koliko je prašine stvarno napravilo problem i da li je to nastalo odjednom ili kroz par mjeseci.
![]() |
#2961 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav,jedno pitanje ili ako mi netko moze dati kakav savjet,radi se o tome da imam problema sa zvucnom karticom creative labs audigy SE. E ovako,sistem je windows 7 ultimate 64 bit,dogadja se to da zvuk puca i uopce nema basa,osjetno se cuje jer imam 2.1 zvucnike posto je subwoffer posebno (naravno)...isto tako nekad mi jedan od zvucnika prestane raditi pa se ponovno vrati zvuk itd...instalirao najnovije drivere i opet isto,driver version 11.2009,znaci dovoljno friski da pokrivaju win 7,spojim zvucnike na maticnu i zvuk radi sasvim normalno,odnesem zvucnu na reklamaciju i kazu mi da ce oni to u servisu isprobati,i ja ih nazovem nakon par dana kazu da su isprobali i da je kod njih sve ok,samo sto su oni isprobali na windowsima xp,i office zvucnicima koliko sam ja imao priliku vidjeti,pitali me da li zelim da salju za Zagreb pa sto oni kazu,rekao ajd nek posalju,e sad kakva je njima metoda testiranja ia da li je netko vec imao slicnih iskustava...hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2962 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2963 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Zvali me prije nekih tjedan i pol, ponudili mi GTS250 1GB (koja je sporija od HD3870X2). Odmah sam rekao da neću prihvatiti tu karticu, nema šanse. Onda me lik počeo uvjeravati kako je ta nVidia brža, da si nek idem gledati grafove na tomshardware ako ne vjerujem... Lijepo sam ga otpilio i rekao nisam budala i neka me prestane toviti, onda je rekao da ću se onda još dosta načekat na karticu i poklopio mi slušalicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 | |
Varilnik
|
Citiraj:
Kontaktirao sam prije par min hp hrvatska da vidim da li oni uvazavaju ciscenje prasine pod garanciju ili ne. Zenska rekla da ce mi javit kad pogleda u papirima. Evo zvala me zenska i stvarno kod compaq i hp laptopa prasina ne ulazi u garanciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2966 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da ne bi išlo nigdje. Tu je "mali" problem.
![]() |
![]() |
#2967 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ovog ima samo kod nas. Ali najbolje od svega je da to ljude uopće ne brine, svejedno će kupovati tamo jer je to i dalje Vemil! ![]() Sada produžujem neko jamstvo na laptopu, i moram priznati da me HGspot oduševio brzinom i ljubaznosti, još samo da upotpune ponudu i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Iggy ako maX ovako odbije karticu koju mu ponude u zamjenu i istekne 45 dana zakonski rok za rješavanje njegove situacije,bojim se da nema pravo na nikakvu naknadu zar ne? Trgovina je svoj dio posla iz te situacije obavila, zamjenska je ponuđena,sad oš-neš Bangladeš,tvoj problem. Što ti se čini? Možda maX da ti nju uzmeš i prodaš.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
@ borny,jesam napomenuo sam im da koristim win7... evo sa njihove stranice.... File Name : SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe This download is a driver providing Microsoft® Windows® 7 and Windows Vista® support for Creative Sound Blaster® Live!® and Audigy® series of audio devices. For more details, read the rest of this web release note. This download supports the following audio devices only:
Zadnje izmijenjeno od: Betty. 19.03.2010. u 12:00. Razlog: dodatak... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|