|
![]() |
#2792 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Istina je da nigdje u Zakonu nije propisan rok. U principu vrijedi onaj koji piše na jamstvu (ako je naveden).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2793 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Sta se dogada npr. ako ja izgubim racun i garanciju nekog proizvoda a ono jos uvijek ima garanciju nekih 12 mjeseci, to se meni desilo i strah me ako mi nes ode da li ce mi to biti u pokricu inace stvar je kupljena u hgspotu... ja mislim da sam taj racun dao nekome kome sam prodavo komponente jbga nisam pazio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
Hejter
|
A dogodi se,zato papire treba zaista cuvati,a i ambalazu ak je moguce pošto i za to vole zezati itekako,posebice kod neceg kaj nemaju za zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a gle, stvari koje sam kupio u M-Sanu i Linksu bez beda dobijes. Evo bas sinoc sam bio i u jednom i u drugom... u oba bez ikakvih papira su mi priznali garanciju (u linksu cak isprintali novi racun da imam). za HG-Spot... mozes probat na istu foru, oni imaju sve racune, ako se sjetis kad si kupio, i posebno ako je na tvoje ime, mogu ga naci i dati ti novi primjerak. Nego, imam pitanje. Tko je zastupnik/uvoznik za Logitech za RH? Imam jedan MX518 koji malo šteka, pod garancijom je, ali u Ve-Milu... tako da od njih nista. Jel bi ga mogao gdje odnijeti di ce mi priznat jamstvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Premium
|
imam sve na bankovnom racunu inace sve kupujem na karticu pa se na netbankingu vidi tocan datum i tocna cifra i jos na moje ime.. aj super onda ako se nekaj strefi postoji mogucnost da mi "poprave", ali cisto sumnjam da mi napajanje bude riknulo to cudo se nije grijalo niti sa 3 x hd4890 sa i7 procom :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2799 |
Hejter
|
ak imas na izvodu onda odes traziti duplikat racuna samo i ne bude problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2802 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Iako, moj ti je savjet da probas prvo preko AnusMedie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Premium
|
Gud njuz ![]() Logitech mi ipak salje misonju ![]() Uz njihov mail, dobio sam jos i mail od UPS-a da je posiljka krenula. E sad, jos sam jedno pitanje prije nego postanem dosadan (jer nikad nisam nis reklamirao vani) - kak se takve stvari rjesavaju na carini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Posto si ostavio broj moba/tel javit ce ti se teta Anita kad na carini zaprimi paket. Tada ces joj dati svoj mail na koji ce ti poslati jedan papir koji moras ispuniti koji oznacava da ti (ta i ta osoba) dopustas da se roba ocarini za tebe. Uz to ispunjeno,skenirano i poslano mailom takoder ces morati skenirati i osobnu te to sve skupa poslati istoj teti na mail. Kada ona to sve ovjeri i napravi sto treba evo tebi vec misonje pred vratima kojeg ce ti dofurat overseas. Naravno ne placas nista. I sada po novom racun od logitecha neces dobiti sa paketom nego tjedan dana kasnije ce ti ga ups poslat postom. Mislim na oaj racun od logitecha di pise vrijednost 50E, putem kojeg opet imas garanciju od 2g na zamjenjen predmet. Eto ukoliko te jos kaj zanima pitaj slobodno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Jedno pitanje za znalce. Ako ducan da 2 g garancije, a uvoznik 1g i ducan propadne, koja garancija vrijedi? Znam sta kaze logika, ali sta kaze zakon (evo nesto za Old Iggy-a) Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po meni, uvoznička jer ako prodavač daje extra garu, onda to radi na vlastiti račun. To je moja logika iako malo neobično jer je najčešće obratno.
![]() |
#2808 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
evo samo da javim razvoj situacije, elko me otpilija reka je da se javim nekom serviseru u hrv, ja sam se javija sapphireu, koji mi je nakon par tlacenja s flashanjem firmware da rma broj i reka da posaljem grafulju u madjarsku, ja napravija to, platija postarinu 98kn, prije par dana mi dosla nova grafulja putem upsa, na kucni prag, nisam mora nista dodatno platit, nisam je jos proba, al nova je , tako da ne sumnjam da radi, sve u svemu ja zadovoljan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako je netko pratio moj razvoj situacije,moram pohvaliti Logitech. Nakon 3 tjedna mi jos nisu nista javljali,pa sam im poslao mail prije dva dana kada ce imati G11 ''in stock''. Njihov odgovor glasi Citiraj:
E sad,ja sam im rekao da moze, ali da bih preferirao HR layout jer mrzim male entere,ako nemaju,neka salju US layout. Jel postoje sanse za HR? I kakva je procedura na carini? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 | |
Banned
|
Citiraj:
A sto se tice Hrvatskih slova na to zaboravi, mozes jedino dobiti ENG verziju od njih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ovako, 8.2.2010. sam produžio ugovor sa t-komom za novi disk. Disk je stigao sljedeći dan, ali nagnječen u transportu, a jamstvo za taj disk ne pokriva oštećenja u transportu. Ima li kakve šanse da dobijem novi disk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2812 |
Banned
|
Za to nije kriv t-com niti proizvodac diska vec ona osoba ili postanska firma koja ti je disk dostavila. Pa sta si radio kod zaprimanja paketa da nisi vidio da je disk ostecen ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
Premium
|
A jbg, dosad mi je sve uredno stizalo, i sad ne pogledam i odmah zajeb, znam da je kriva tvrtka za dostavu, ali isao sam u t.com i oni kazu da u ugovoru izmedju njih i m-sana pise da ako se uredjaj osteti u transportu da oni mijenjaju za novi, a kad zovem m-san kazu da ne pokrivaju ostećena nastala u transportu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
Banned
|
Cek ti hoces rec da je kutija u kojoj je bio disk neostecena ali je disk koji je unutar kutije ostecen??? Jer cekaj malo, pa nisi valjda glup da uzimas od postara paket koji je na oko vidljivo ostecen?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
To oni samo salju disk u orginalnoj kutiji ili ga stave u jos jednu? Jer ovo sta je The Player napisao mi nije nista jasno. Dal je disik/kuciste bilo unutra osteceno, a kutija u kojoj disk dolazi dobra ili je kutija bila jako nagnjecena pa je i samim time disk/kuciste bio ostecen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|