|
![]() |
#2761 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
@dugi Jeb ga... Mislim da nicega na ovome forumu nije bilo u tolikoj mjeri kao Logitech zvucnika, novih, neraspakiranih ali bez garancije...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Javio sam im se i rekao da bez obzira na to kaj odluce, kanim i dalje kupovati Logitechove proizvode (doma ih trenutno imam 5-6 ![]() Uglavnom, javim ovdje kak je proslo i nadam se da cemo nesto nauciti iz svega ovog, te slati reklamacije Logi-u samo ak su stvarno konkretne ![]() @Hrjax, drzim fige da bar tebi prodje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2763 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Bio danas u ADMu reklamirati printer. Dva lika, jedan simpatican, drugi bas i ne. Prvo me zajebava da nek nosim u microline - ja rekao necu, kupio sam ga kod vas, imam vas racun, reklamiram ga tu. Onda on kaze da dobro budemo ga mi poslali tamo, ali ce vamto trajati tjedan dana dulje. Nema problema. Nakon toga me tupi da ne zna hoce li mi prihvatiti bez naljepnice s garancijom s kutije. Kazem mu imam kutiju doma, ali na njoj nije dosla nikakva naljepnica. Uglavnom, idu mi na zivce s time "nas servis nema nikakve veze s tim printerom, reklamirajte kod ovlastenog". ma da qrac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nije na njima da pokrivaju troškove jamstva, to je njima dodatan nepotreban trošak. Par komada nije problem, stotine ili tisuće njih jesu.
![]() |
![]() |
#2765 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Bok. Htio bi čuti Vaša mišljenja oko ovoga, pokušat ću objasniti u detalje da si možete stvoriti sliku oko svega.. Dakle, kupio sam komponente početkom prvog mjeseca ove godine.. Kupio sam matičnu, procesor, grafičku i RAM kako bi konačno mogao igrat GTA4 i NFS shift... komponente su stavljene u postojeće kučište i sve je radilo najnormalnije 3 tjedna. Jedan dan, došao s posla upalio komp... Automatski je krenuo radit update od EA games i adobe reader. U to vrijeme sam malo zujao po kući i u trenutku kad sam ušao opet u sobu pogledam tv i uspijem vidjeti da je završio oba dva updatea - sekundu nakon toga se komp samo ugasio! Pokušao sam ga par puta ponovo pokrenuti i ništa. Ventilatori vrte, ništa ne zvoni al ne pokreće se ništa... Izvadio sma grafičku i RAM i otišao kod frenda da isprobamo dijelove.. Ispalo je prvo da su obje pločice RAM-a otišle. Grafička ok. Odnio RAM u links, za 3 radna dana dobio nove. Došao doma, stavio ih, opet isto. Zaključak, otišla i matična ASUS PSQ SE plus. Matična je kupljena u HG spotu, pa sam odnio isti dan na servis u rugvicu. Nakon par dana se ustanovilo da su fizički oštećeni vodovi (5 komada negdje kod pci-e slota). Sad mi servis kaže da se jamstvo tako neće priznati ![]() Poslali su upit mailom u asus da vide dal da priznaju jamstvo.. Ako je sve radilo 3 tjedna normalno, i BEZ MOG UTJECAJA otišlo to što već je, možda je još nešto na njoj otišlo al je to prvo našo pa mu se nije dalo tražit dalje... kako sam ja to mogao pokvarit?! ![]() Jel ima tko kakvog iskustva s takvim slučajevima?? Kako se postavit prema tim ljudima, ne želim morat kupovati novu jer je pod jamstvom ovo 2 il 3 godine, a znam da nije otišla od mog utjecaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako su oni prihvatili komponentu ne reklamaciju njihov je problem što je nešto oštećeno. Kod zaprimanja robe na servis trebali su provjerit u kakvom je stanju ploča tj. jel ima gdje fizičkih oštećenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
vjerojatno ce te zajebavati, ali fizicko ostecenje oni moraju provjeriti prije nego zaprime plocu, ovako su oni odgovorni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2771 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad mi tek nista nije jasno. Al cinjenica je da se pritiskom na tipku "D/A" nista ne dogadja, a u manualu pise da se tu prebacuje izmedju analognog i digitalnog moda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
|
Ufff, moram onda provjerit detaljno, TV nije kod mene, poslje provjerim ![]() Al ne znam jel bi trebalo se što desit na D/A, ako nema uprogramiranih digitalnih. Kada se stisne onaj centralni gumb (na onom četverosmjernom), dobije se lista. Nalazi li se na njoj D-TV? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako je to slucaj i ako na racunu pise DVB-t slucaj je cist i ima se pravo na pun povrat novaca s obzirom da se radi o proizvodu sa nedostatkom. Ukoliko se ide na zamjenu onda se gleda kao reklamacija i rok im je 45 dana. Jeli garancija vazeca ili nije? da ne trazim sad unazad..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Premium
|
Evo provjerio sam, moj je 37LF65, dakle isti. Nabavljen 2008. godine prije nogometnog prvenstva i od prvog dana se gleda DVB-T. @Alfa_R: Ne shvaćam zašto bi vraćao proizvod. Ne vjerujem da je LG pokraj masu proizvoda za različita tržišta išao raditi 37LF65 sa i bez dvb-t-a. @Wragg: Ste sigurni da ste sve dobro napravili i da tamo kod vas uopće ima DVB-T signala, tj. da ga TV može loviti? Kako to do sad nije primjećeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Premium
|
Kojeg mi vraga ovi u LG supportu tvrde da uređaj nema DVB-T? Evo drugi mail: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2782 |
Premium
|
Ima dvb-t signala, naravno. Postoji i uputstvo i radjeno je sve po njemu, ali nista. Ako su ovi u LG-u rekli da taj model nema dvb-t neznam sta dalje imam traziti, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Registered User
|
Ja bi ipak poslao upit nekim kompotentnijim od prestavnika u hr da budem siguran, i nakon toga poslao uredjaj u HG-spot ako ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
takodjer, imao sam isti taj LG i naravno da je imao dvbt tuner... sve mi se cini da su oni nesto krivo podesili pa ne mogu naci digitalni signal.... ili je tuner neispravan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
|
Ja ne shvaćam WraGG što želiš od HG Spota i toga svega dalje. Taj TV sigurno ima DVB-T. Zašto ovi u LG-u nemaju pojma, ne znam. Moguće je (ali teško) da se pokvario taj tuner, ali mislim da to nije slučaj. Ja bi rekao da ste vi tu nešto krivo namjestili ili da nema DVB-T signala na toj anteni/kablu na kojeg ga spajate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Premium
|
Evo danas je TV vracen u HGspot i utvrđena je "softverska greška" koju će riješiti. Eto šta želim od HGspota. Nisam bas tukac za te stvari i ako kazem da DVB-T ne radi, onda ne radi i postoji neki problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
jesi li isprobao sve opcije? neki dan je tako jedan tv proradio na "luksemburg". ![]() nijedna zemlja nije radila osim lux, iako postoji i austrija, slo, mađarska, italija itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Premium
|
A probao sam naravno. Ipak ce mu biti potrebanu update SW-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium
|
update: priznali su gresku i sad o5 moram nositi karticu kao na reklamaciju da mi šalju drugu... imam li ja pravo na povrat novca ili bas moram trpjeti da me tako vozaju da ne pravim prijavu inspektoratu ako nije osnovana? nisam znao da je rok od 45 dana ukinut? a lik kaze i da nije da opet nema veze jer je kartica zapela negdje u transportu... Poštovani, Zakonski rok od 45 dana je davno izbrisan iz svih zakonskih akata u kojima je bio. I da je još uvijek tamo, gleda se trajanje popravka u ovlaštenom servisu. Iz našeg sustava je nalog izdan 07.01.2010 18:00:16 i predan dostavnoj službi prema partneru. Nažalost, stvarno ne znam što se događalo sa tom karticom nakon tog datuma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|