|
![]() |
#2701 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Rjesavao sam reklamaciju za susjeda,g11,ne radi enter,slikali sve sta su htjeli,poslali serial numbere i ostale numbere...Valjda ce se javit u roku od 72 sata Inace,iam doma 2 G500 kupljenih tu an forumu,pa valjda ce mi logitech eventualne reklamacije priznat s obzirom da imam papire od logitecha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesu ti se javili? Pitam zbog ovog: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2703 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Tako obično završi svaka priča u koju se umješa ljudska pohlepa ![]() Neko ti pruži prst, a ti uzmeš cijelu ruku i to traje dok traje, a kad stane obično najebu ni krivi ni dužni, ljudi koji stvarno moraju reklamirat nešto u ovakvim situacijama za razliku od onih koji su reklamira iz objesti. Jeba ja sebe ako svako treća Logi reklamacija s ovih prostora nije bila neka muljaža...
![]() |
#2704 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jebiga... Kaj je najgore, sjecam se stvarno smijesnih primjera s foruma, kada je ekipa reklamirala miseve koji su se "izlizali" ili je grip postao mekaniji...i to je uredno prolazilo. Cak mislim da se radilo o G9 i slicnim skupljim stvarcicama ![]() Tak da...za sad jos ne gubim Nadu, ali znamo kaj se kaze za nju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2706 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni su malo ljepse odgovorili: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pozdrav, Moram napisati svoje iskustvo prilikom ostvarivanja garancije diska seagate 320gb. Otisao sam na njihovu stranicu prijavio kvar te sam poslao disk u Austriju. Nakon sta su primili disk drugi dan su iz tvornice poslali novi na moje ime. Nakon 7 dana zovu me iz dhl-a i kazu kako je dosao paket na moje ime i salju mi e-mailom racun : 1. Operativni troskovi 80kn + pdv 2. Naknada po carinskoj garanciji 30kn + pdv i pdv na PO carinjene robe (na ovih povise 135kn sa pdv-om) = 40kn ukupno 176kn ! + moja postarina do austrije 110kn ukupno 286kn I evo jos jedna zanimljivost, naznacena je vrijednost robe 33.90 USD ili 176kn. Koja je ovo lopovska drzava! Zvao sam carinu i rekli su mi da paket ne podlijeze carini. Znaci da su ovo samo spediterski i neki dr. troskovi. Takodjer su mi rekli da se to moglo rjesit ako se roba salje preko carine pa onda oni stave da je to reklamacija i imaju povratnu vrijednost itd. Kad sam slao paket naglasio sam sluzbenici u posti da je to reklamacija i tako je navedeno na posiljci. Oprezno sa ostvarivanjem garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nema nikakve veze s lopovskom državom već s neznanjem na koji način se vrši RMA. Problem je u tome što bi te vjerojatno više koštalo sve to izvesti po PS-u nego ovako.
![]() |
![]() |
#2709 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam za slanje hdd-a u Germany, platio samo postarinu cca 100-110kn. Novi disk je stigao dhl-om na kucni prag, bez ikakve naknade.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas su me nakon 47 dana zvali da mi je rijesena garancija za graficku, slao sam asus 8800gt a dobio,,, 8800GTS rabljenu sa pola kile prašine, nisam to htio preuzeti pa su me uputili u msan jer su oni dobavljaci...Dakle trebam reci da ne prihvacam rabljenu graficku nego hocu novce posto je proslo 45 dana? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Do sada san primija oko 20 paketa iz cilog svita do 300 kn i nisam nikad nista platija, da bi mi sad ispostavili racun od 176 kn. Lipo san reka na posti da ide na garanciju te da ce mi poslati novi disk iz Austrije i ona mi je rekla da je sve sredila. btw. evo jos jedne stvari sta se tice ostvarivanja jamstva u RH. Imao sam laptop fujitsu-siemens amilo slao sam ga dva puta u Zagreb i potrosia oko 600kn na postarinu a nisu mi ga napravili kako treba nego mi je crka opet mjesec nakon isteka garancije. Izgleda da treba angazirat pravnika za ostvarivanje jamstva. Zadnje izmijenjeno od: Munja00. 03.02.2010. u 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2713 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
recimo, ja sam naručio memoriju u MemoryC i došla mi je običnom poštom i sve je bilo oke, proforma račun na 20 EUR-a i nikome ništa. nakon toga, kolegi se žurilo pa je tražio DHL. ogulili ga prvo karina pa onda špediteri. na kraju ga je kit 2x2GB DDR2-1066 OCZ reapera koštao ko 2 kingstonova kita 2x2GB HyperX 1066. katastrofa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | ||
Premium
|
Citiraj:
I ne zaboravi da su sada gadno digli dozvoljeno. Citiraj:
![]() Srećom naša carina još ne carini sve. Interesira me što će biti kad krene. ![]()
![]() |
![]() |
#2718 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Premium
|
![]() |
#2722 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Provjeri jamstvene od msana. Meni na od monitora od prije 1 g lijepo pise da ce se uredjaj zamjeniti novim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ne zezam se ![]() ugl, uslikao sam grafu, vidi se prasina na turbini ![]() ![]() evo i radni nalog: ![]() pricao sam sa tim berislavom špinarecom koji je odradio reklamaciju i on mi je ispricao tu bajku. Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 04.02.2010. u 01:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Si dobio novi racun sa novim jamstvom? Ako nisi obvezno to trazi. Nek se oni muce malo sa papirologijom kako staro prodavati sa novim jamstvima ... Pogotovo ako ti se neda natezati za novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | ||
Premium
|
Citiraj:
No, ekipa se "polakomi" često bitno kraćim rokovima isporuke, mogućim praćenjem pošiljke i slično - no da li im je to bitno... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2728 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() da, meni se to nemre dogoditi ![]() ok, da ne OTičarimo, kakva je na kraju politika MSAN-a? npr, imam matičnjaru Asus i prdne 3 mjeseca do isteka garancije. dobijam novu, jel gara ide nova pod 24 mjeseca ili se nastavlja ta preostala 3 mjeseca... kakav je zakon ovdje po tom pitanju ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Za novi proizvod ide nova garancija, za popravljeni nastavlja teći stara.
![]() |
#2730 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
dakle, trebao bi imati onda garanciju do 30.01.2011. ako se ne varam, jer sam dobio ganc novu zapakiranu ploču... sad točno moram vidjet što piše na jamstv u tj. računu od Linksa. ima li kakve osnove di ja moram imati do kraja jamstvo, znači još godinu dana, ako bi me links recimo išao zejebavat? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|