|
![]() |
#2671 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Pohvalio bi Links u Osijeku da su mi zamjenili mis bez problema. Dosao u trgovinu kupiti MX518. I vidim Razera Diamonbacka 3g i malo se neckam i nakraju uzmem Razera. Nakon 7-8 dana mi pocne skripati lijevi klik i ja im to odnesem. Bez problema su mi ponudili zamjenu. Cak su mi nudili DeathAdera koji je skuplji 100tinjak kuna. Ja reko pa nisam sada ponio nista kesa, Kazu nema problema to ce oni izravnat. Ja reko ma znas sta, doso sam prvi put po Logija daj mi ga sada i gotovo. Eto stvarno pohvalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
možeš napravit neke testove sa specijaliziranim alatima za testiranje diskova... ako oni pokazu da je disk imalo neispravan, prilozi to uz reklamaciju i vjerojatno ce ti priznat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2673 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2674 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Prije ravno godinu dana susjed uzeo LG 37LF65 LCD TV u HGspot, poslovnica Metkovic. Pri kupovini a i na racunu je jasno naznaceno da uređaj ima DVB-T prijemnik. Kako nismo mogli uloviti digitalni signal niti prebaciti u DVB-T mod, posaljem mail LG-ovom supportu i zamolim ih za pomoc na sto mi oni odgovore: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 07.02.2010. u 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Prije par dana krepala mi Zotacova GF-ovka 8800gt. Naravno, kupljena u Vemila prije godinu i pol. Garancija vrijedi još pola godine,al ne znam šta oni sad mudruju da su Unus media? Pa to je treći put da mjenjaju ime! Navodno tako prodaju priču ljudima da nemaju što tražit kod njih jer oni kao nemaju veze s vemilom,samo su kao otkupili njihov logo. Jel' ko zna tko je tu lud?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
ja evo danas pokupio svoju P35-DS4 sa garancije, točnije iz ADM-a. Ugl., dobio sam novu garanciju, odnosno garanciju 24 mjeseca, ali sam ploču dobio BULK sa par kablova i to je to, nije mi se dali natezat više, jbg., šta je tu je..bitno da je nova ploča...a glupo je to sto sma predao full bundle, a dobio 2 sata kabela ![]() koma, sve idu u bananu
![]() |
#2679 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431 Edit: zanemari nisam vidio da si vec postao tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2682 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo imam i ja neka pitanja... Jel bi mi uvazili garanciju na proseor koji mi je pregorio zbog kloka??Taj cpu je kupljen 2008 za 800kn, jel bi dobio sad nazad isti taj procesor,ako bi naravno prihvatili garanciju,il ako ga nemaju nikako da mi daju drugi u vrijednosti od 800kn?? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ![]() mislim, pazi logike pitanja. dakle, skurio si procesor, naponom. sta mislis, jel' procesor radio u uobicajnim radnim uvjetima? ili ako pitas drugo, da li "oni" mogu skuzit da je procesor skuren. sad se vracamo na onu temu di su se pljuvali svakojaki servisi, a kao ne postoje ljudi koji slucajno (namjerno) nesto skure. ma jok...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
I po mogućnosti im nemoj to reć, ne spominji ništa šta ima veze s klokanjem, biosom, voltažama i ostalim. Reci samo da je sve radilo do navečer, a da se ujutro nije htjelo upalit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2688 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Registered User
|
Sto se tice "sumnjivih" radnji - ne nije ni moralno ni zakonski uredu.... Zbog takvih mi sa normalnim reklamacijama imamo problema (ili oni su izlika prodavacima kao se gleda)... A sad malo o overklokingu - moje vidjenje stvari situacije kakva je danas.. Ako gledamo striktno zakonski (jer, eto, vadimo se na zakon kad treba izvuci placenu svotu za grafulju ili proc) - nema se pravo. Overclock nije pod garancijom. Posto oni nemogu otkriti jeli klokano ili ne - ostaje da sami procijenimo - dali se pridrzavati zakona uvijek ili se praviti grbavi i pridrzavati se samo kad to nam pase.. Dali je moralno - s sad - proizvodjaci poticu overclocking. Cak i u driverima daju i hvale se tim. Istovremeno ustupljuju svoje grafe i prockase testerima koji ih klokaju i ovi sretni. Dali je moralno ako proizvod odapne ili ne - upitno je. Oni nas poticu da to radimo, hvale se s time da nam prodaju proizvod. Evga npr. daje garu na to za svoje grafe koje zbog njihovog odlicnog suporta i garancije (clock, zamjena coolera itd) kostaju vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kupih jucer mis u Linksa u ST-u, i mogu li dobit povrat novca ako nisam zadovoljan prozvodom? Kolko znam zakon se mjenjao, a prije je bilo moguce dobit povrat novca samo ako si kupio na "daljinu", pa jel to i sad vrijedi ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dear Mr. ... Thank you for contacting Logitech Customer Care. I would like to inform you that we are unable to issue replacements for our customers in Croatia due to some unavoidable circumstances, I would set the status of this case as pending until we have received updates coming from our headquarters. If you have any other concern regarding your product, feel free to email us back. You can also visit our website at www.logitech.com. Note: If you are using Spam Blocker tool, please turn it off or make sure that you can receive e-mail messages from '@mailca.custhelp.com' Kind Regards, Esdee A. Ureta Logitech Europe SA European Customer Care Dakle, prica je ovakva - sve sam sredio sa Logitech USA u roku 2-3 dana i od tada cekam odgovor "njihovih kolega iz Europe". Kao sto se vidi, nije bas ohrabrujuce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Novce neces dobiti sigurno od njih, eventualno ako budu dobre volje ili ako si uvjerljiv mozes vratiti mis i uzeti nesto drugo za te novce koje si im dao za mis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 | |
Guest
|
Citiraj:
da vratiš proizvod ako je proizvod neispravan. e sada nisam zicer dali to isto vrijedi ako nisi zadovoljan. trebao bih pogledati zakon..... nadam se da će uspijeti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2696 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Uvjet je samo da imas sav bundle i ambalazu i da je u istom stanju kakav je i kupljen, mada nisu toliko ni gledali ali eto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Odlicno. ![]() Losa strana toga je - sad ce netko dobiti misonju kojeg si ti vec papkao ![]() To je dvosjekli mac pakiranja koja moras razbiti da bi izvadio proizvod...
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link... Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link... Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link... Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 30.01.2010. u 00:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Kupio sam grafu 5850 na crno bez garancije ali ima onu naljepnicu od microline-a. E sad mogu li ja nju odfurat u microline reklamirat? Pise na naljepnici garancija 2 god. Nemam racun samo tu naljepnicu
![]() |
#2700 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Sa logitechom mislim da ce biti gotovo, kao što je neki dan i jedan kolega potvrdio. Previše je to njih koštalo, jer se jako muljalo. A za microline, najbolje bi ih bilo nazvati i pitati, ali mislim da garancija vrijedi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|