|
![]() |
#2431 | ||||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Dadada. Ja sam vjerojatno ukupno flash procedure primijenio ko 99% ove grupe zajedno i nisam imao takav slucaj. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2432 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš pravo naravno, uvjek postoje i svjetli izuzetci koji ne samo da posluju kako treba nego zaista i izlaze u susret kad je moguće, ali su ziher debela manjina... Citiraj:
![]() Eh mnogi ne djele tvoje mišljneje i spadaju u ciljnu skupinu na koju sam mislio kad sam spominjao susret odeblje knjige i glave... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2433 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
DFI-u je više toliko pun k***c nekih stvari da su odlučili uvest novi gadget u ponudu. Gornji lijevi na slici ![]() http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct Npr. kad se klikne na ovaj ljink http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...rmal&mode=view pa na BIOS postoji hrpica upozorenja i uputstva što i kako, uključujući i trakicu sa kričavim crvenim slovima !!!WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! Molim dotičnu dvojicu (i Bulju ![]() ![]() Ozbiljno ![]()
![]() |
#2434 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nije me briga da li ga dijele ili ne, no onda trebaju javno objaviti da ne podrzavaju iste jamstvene procedure i operativne postupke kao proizvodjac.
![]() |
![]() |
#2435 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2436 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
|
![]() |
#2438 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2440 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2441 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
nastavak ovog slučaja proizvod nakon 2ipo mjeseca napokon proglašen nepopravljivim te se čeka razmatranje opcija za završetak priče. btw, priznavanje pune plačene cifre prije 2g (cca 8kkn) ne igra jer servis/distributer spominje amortiziranje vrijednosti od 20-25% godišnje. sve mi miriše da če biti potrebna još i nadoplata za lošiju stvar koja bi išla u zamjenu. ![]() ![]() inače ,društvo potrošač te DI kaže da se bilo kakvo 'amortiziranje vrijednosti' ne spominje u zakonu te je protivno istom.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 09.12.2009. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Premium
|
Opet amortizacija. Traži to napismeno i onda šikni još jednu prijavu DI-ju. btw, neka ti objasne po kojoj to zakonskoj osnovi traže amortizaciju. Tih 20% važi za PRAVNE osobe kod završnog računa, a ti si FIZIČKA osoba i nemaš pravo stavljati amortizaciju u svoju poreznu prijavu (za razliku od njih). A hardver je bio TVOJE vlasništvo. Za 8k kn ja bi svaki dan gnjavio DI.
![]() |
#2443 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
sad je vec nevezano a ne da mi se traziti post kako bi ga quotao - napomena jelcu da ni odlazak direktno uvozniku nije uvijek sreca. Znaju i oni poslovati po APP sistemu, vjerujem da je tako cesto i kada ides preko trgovine pa losa zamjena koju ti nudi links ili neko slican ne mora cesto biti njihova ideja. No ovako kad ides direktno barem znas tko te jebe i s kime se trebas raspravljati. I stvarno nesto i postici tom raspravom jer kao sto sam rekao sve se to svodi na APP i kada ne prodje dobijes ono sto ti pripada. Kad ides preko posrednika sve postaje malo kompliciranije (njih ti ne zanimas bas previse i nemaju volje ni za nazvati uvoznika i pitati sto je time) i onda dovodi do tema kao sto su ove. Osobno reklamaciju direktno sam u zadnje vrijeme radio samo u hgspotu i jednoj lokalnoj gdje znam da u slucaju da mi se ponudi nesto neodgovarajuce ljudima nece biti problem to vratiti i objasniti nekom liku u msanu da nisam tele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
|
Bez brige, ovo je ionako najvecim dijelom teoretska rasprava. Iskreno, vise ne znam na koje pitanje mislis, lagano se vec gubim.
![]() |
#2448 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Dabogda i vama nestalo kad se već tako veselo sprdate ![]() jebote kao da sam reka da mi je meteor uletija u sobu ili me NLO zaslipija ![]()
![]() |
![]() |
#2449 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
pozdrav ekipa.U ponedjeljak šaljem mx610 ve-milu u Zagreb.Što da zatražim u pošti? Da im dam original račun ili njima kopirani? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Premium
|
![]() |
#2453 |
3.14zda ®
|
A Elkotech je zastupnik za sto? Uglavnom, danas stigao ĐiSkilj od Linksa u zamjenu za Tracere i vec veselo pjeva. Zasad sam imao 4-5 reklamacija u Linksu i nemam zamjerki na njih. Ekipa na telefonu iz servisa susretljiva i na mejl odgovaraju gotovo odmah, da ne spominjem sad brzo reagiranje na njihovom forumu. Sto se mene tice uvijek cu uzimati kod njih pa makar neka stvar bila i skuplja 50kn. Na HG Spot imam podosta, pogotovo na njighovo vracanje love na tekuci i natezanja sa istima dok uplate pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Premium
|
Mislim da je bilo rečeno da susjed prima poštu, ali nisam siguran da se to odnosi i na reklamacije.
![]() |
#2455 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
3.14zda ®
|
Uglavnom me lova ne zanima, cak ni u HG Spotu me nije zanimala nego su automatski nudili povrat novaca, ako nemaju identican proizvod na lageru. Ako sam kupio hardver -> odgovara mi zamjena za hardver u rangu onoga sto sam kupio. Nece mi nuditi kamion krumpira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
prvi put vidim da se netko zali na povrat love. Kod nas su lovu davali u poslovnici, minus racun i gotovo. Nikakve uplate na racun koje nikako da sjednu. Iako i meni je vecinom bitan hardver, lova pa hodanje okolo trazeci ono sto ti treba moze biti zanimljivo samo ovisnicima o shopingu i ovima sto zaradjuju na razlikama krepana krama Ali ako je zamjena nemoguca lova je uvijek bolje rjesenje od guranja nekog smeca, izmisljanja amortizacije itd..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Bas me zanima kako bi inspektorat reagirao na prijavu za amortizaciju, pogotovo kad nema adekvatne zamjene. Npr specificni cooler za 8800 gtx ili tako nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Sto se tice Elkotech-a. Naime,prije 2 godine tocno sam kupio u MagazinRS-a 8600gt i ovo ljeto mi je crkla (3 mjeseca prije kraja garancije ![]() ![]() ![]() ![]() Sad mene zanima sto ce bit ako recimo opet za godinu ipo crkne ? pisi propalo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Čak da se to i dogodi i ne uspiješ ostvariti garanciju, ne vidim tragediju. Prošao si puno bolje nego što si mogao. Da ti je stara tada crkla (nakon 3.5 godine), sigurno tada više nebi imao garanciju.... A ionak si godinu i pol koristio noviju karticu od kupljene...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|