|
![]() |
#1651 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nisam ih htio ucjenivat za lovu, jer mi ovo odgovara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako si platio po njihovoj službenoj ponudi, moraju ti prodati robu to poj cijeni. To što su se oni preračunali je njihov problem. Bukvalno im tako prenesi i onda zaprijeti inspektoratom. Ako se i dalje budu tvrdoglavili, pošalji svu dokumentaciju inspektoratu.
![]() |
#1654 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I ajde daj baci link di piše ovo što navodiš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
nisi u pravu, osim ako na ponudi ne pise dio da se cijena robe placena po datumu ponude ne mijenja npr. 7 dana. Svi znamo kako web shopovi uglavnom funkcioniraju, to su normalne stvari. Mozes jedino nadoplatiti ili traziti povrat novaca.
![]() |
#1656 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Čitao sam pravila njihova i skužio sam da me mogu tako odjebat jer nisam ništa uplatio, nego sam stavio plaćanje pouzećem. EOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije otprilike godinu dana sam uzeo Toshibu a200 u Vemilu, tako da garancija vrijedi još otprilike godinu dana. Problem sam uocio dosta rano nakon kupnje, ali nisam bas obracao paznju na to jer tu opciju koristim dosta rijetko, a i pripisivao sam to losim driverima. Stvar je u tome da kada bi prikljucio vanjski monitor preko vga slika na laptopu bi se nakon kojih 5 minuta pokvarila, odnosno doslo bi do promjene boje i ispresjecanosti slike. Slika na vanjskom monitoru bi ostala dobra cijelo vrijeme. Nakon restarta sve se vraca u normalu. Jučer sam nabavio s-video to scart kabel i ista stvar se dogodila. Ovo se dogadja i na Visti i na XP-u, sa bilo kojom verzijom drivera (sluzbeni i modani). Sad je naravno pitanje ako je ovo razlog za iskoristavanje garancije, jer laptop u suštini ne radi potpuno ispravno. Takodje vanjski monitor jako rijetko koristim, a bez kompa si nemogu priustiti da budem 2, 3 ili koliko vec tjedana... I jos me zanima u slucaju servisa ili reklamacije dali je dozvoljeno zadržavanje diska dok se ne ustvrdi valjan razlog za reklamaciju, jer iskreno receno nezelim da mi neki debo ![]() Tnx svima ne odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Laptop nije ispravan po svemu sudeći,i naravno da bi ga trebao reklamirat,jer si i tu garanciju na koncu platio.Nažalost,podatke ćeš morati backupirati jer laptop moraš predat kompletiran,a nisam ni siguran smiješ li ga ti kao tobože "nestručna osoba" otvarati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
vemil, reklamacija....
pozz.... ovako napajanje Fortron 650GLN predan je u Vemil servis, i zvali su kroz 1-2tjedna, al nude Chiefteca 650W u zamjenu ( Nude ovaj avion ).... E sad ja trebam tiho napajanje , a vidim da ovo nije niti blizu tihog, po izjavama vlasnika..... Sad me zanima , dal im mogu reci da mi nabave Chiefteca Turbo seriju 650W , ili moram prihvatiti avion...... ![]() ili da pitam dal mogu nabaviti identično napajanje ( fortron 650 GLN)..... Al bojim se da bi čekanje bilo i do mjesec dana za opcije nabave..... :S ![]() Hvala, molim za savjete , sutra frend ide do njih.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1662 |
aka Striko
|
a.) bolje da ga neidu popravljat pa da rikne 2 dana nakon kaj ga dobim b.) to bi mi i najviše odgovaralo, al čekanje je majka muke, cekao bi zher još 1 mjesec c.) vemil mora vratiti puni iznos ili? zadnju nabavnu / prodajnu cijenu ? ili onu s računa ? ( Za HG spot znam da je ona s računa, za Links je ona zadnja nabavna ako se ne varam , a za Vemil neznam ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
aka Striko
|
Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 15.06.2009. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
aka Striko
|
Znal sam da kod njih nemrem jednostavno proc..... Nude mi onaj avion Chieftec ... a ja ga necu prihvatiti... a kao za Tturbo seriu nejde jer je nemaju bla bla, i nemre ovo nemre ono , a ništa drugo ne igra ulogu.... samo zamjena za taj šrot koji ja NECU a oni samo govore, to je jedina opcija.... a za povrat love vele kad bi bilo to staro do 7 dana... ja WTF...... Nego samo firsaju taj Chief koji NECU........ i sad budu ponovno zvali oko 15.30.... Help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Banned
|
Pošalji im faksom da hoćeš isto takvo ili povrat love.Sa onom glupošću koju ti odgovore,dakle u pismenom obliku ćeš ić u državni inspektorat.Samo ih za početak pitaj,kada nazovu,žele li se o ovome očitovati pred državnim inspektoratom.Kad krenu nj nj nj srat gluposti,samo reci doviđenja i da do ujutro imaju vremena da sastave ponudu koja je u skladu sa zakonom,jer ujutro ti šalješ prijavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
aka Striko
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...janja&c=000000 btw, nemam Fax ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ovako, nikad nisam osobno ništa nosio na garanciju od informatičke opreme, pa me zanima kakav je postupak? znači imam "polu ispravnu" grafičku koja je nestabilna u nekim igrama pri velikim opterećenjima. gasi se bez razloga. šta će oni napraviti kad ja njima to kažem i dam im grafičku? mislim, pitanje možda zvuči glupo, al trebao bih znati koji je neki "standardni" proces? jer grafička se ne gasi baš uvijek, trebaju bit "posebni uvjeti", a to se pri nekom njihovom testu ne mora dogodit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
aka Striko
|
Ma ulgavnom samo "kakaju" vele nema ništa drugo osim tog šrota... Ja cijelo vrijeme cim ga spomene velim da necu to prhvatiti.. Dok on govori "drugo vam nemamo , i ovo je riješena reklamacija , koja čega da ju podignete" LOL.... Ja poludim.... Ak nemaju niš onda nek nabave Fortrona ili povrat para i stvar je rješena.... EDIT: Jučer su im poslana 2 maiala. No još nema nikakvog odgovora. E sad ili ne žele odgovoriti. ili neznaju šta da odgovore...... Mislim da je to sramotno za "takav" lanac trgovina kao što su oni... BTW pogledajte ovu dobavljivost napajanja, mislim , stvarno je smiješno... samo tako nek nastave... ![]() ![]() ![]() ![]() Ja ko da reklamiram bombu. hahahahahahaha ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 16.06.2009. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ustvari mozda da donesemo takav zakon gdje ti potpises ugovor prije kupnje kao kod recimo optime i onda ti oni daju modem kojeg imaju vise na lageru bez mogucnosti biranja onog sto si/ces platiti. Ako nastave inzistirati opali im prijavu. Jer samim negiranjem tvoga prava na povrat novaca i inzistiranjem da moras preuzeti njihovu zamjenu koju su sami izabrali je vec debeli prekrsaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Od ona dva maila koja sam poslao prije 2 dana, nikakvih odgovora... Oni me ignoriraju? hmmm , vrlo zanimljivo..... jedan je mail poslan na reklamacije, a drugi na cijenjeno mišljenje... No za sada niti poziv kakav niti odgovor mailom... ništa...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svima u takvim situacijama ako financije dopustaju predlazem sljedece = kupiti novo napajanje drugdje i cekati ili povrat ili novo isto napajanje (ne zaboravit pobrat i novu garanciju) pa ga prodati za amlo manje nego novo posto je neraspakirano... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Banned
|
To ne prolazi.Ili kupi novo napajanje i inzistiraj na povratu novaca,jer na tržnica je u rasulu i ne možeš računati na nju,ili čekaj da ti riješe reklamaciju na način koji je tebi prihvatljiv i po zakonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
aka Striko
|
Citiraj:
No nadam se da dobim nakon svega Cheifa 650W turbo , ili povrat para pa u kupovinu Corsaira TX650... ![]() Da zaboravio sam jedno pitanje, oni moju garanciju smatraju rješenom i lik kaže da mi je rok 45 dana tece od 05.06. , i da napajanje ceka da ga podignem, sad mene najviše iritira stvar da su oni "umislili" da je to napajanje ok i stavili ga u zamjenu i bok... E sad dal tih 45 dana predstavlja novu stavku pošto oni samo "čekaju" da ja dođem po napajanje.... Koje ponavljam , nisam prihvatio..... ![]() Znaci dal nakon tih 45 dana napajanje koje su mi "stavili" u zamjenu postaje njihovo vlasništvo ili forsiraju da ga podignem prije njihovog zakonskog roka u kojem su mi obavezni isporučiti novo napajanje ili pare.... . EDIT: žile preticao si me ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|