|
![]() |
#1262 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1264 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
I jel stigla kartica?Ima šta novo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Banned
|
Kakav bezobrazluk! ![]() maX,bolje da im oguliš kožu s leđa ![]() Ja imam jednu reklamaciju u tijeku kod vemila. Okršaj vjerojatno ovaj tjedan. Stay tuned ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |||
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, dosla danas kartica natovarili su mi postarinu "na ledja" i stavili drugi dan do 12h i izaslo me 50kn iako je bio dogovor u pocetku da kad se meni kartica vraca da oni placaju postarinu... nevjerojatno kako su bezobrazni i bez srama druga stvar, onaj dokument koji sam ih X-puta zatrazio i napisao sto neka nutra napisu naravno nisu tako napisali nego glasi ovako: Citiraj:
nadalje, nigdje ne pise da mi odbijaju vratit novce, a to sam im par puta napomenuo neka napisu... sad sam poslao mail direktoru Feniksa neka mi opet isprintaju dokument kao sto sam ih bio zatrazio te mi ga faksiraju doma na moj broj... a ja idem pisat prijavu DI jer mi je dosta vec svega evo i citata iz mailova gdje se jasno vidi da izbjegavaju napisat model ponudjene 7600GT Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni djeluje da se malo pravi grbav!! ![]() Zato prijava inspektoratu i traži pismeno izvješće o tome kako su obavili nadzor!! Zadnje izmijenjeno od: redalert. 18.02.2009. u 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Banned
|
koju da sad nakraju prijavu napravim? prijavu za provođenje inspekcijskog nadzora ili prijavu za povredu propisa? dal ce pomoci ako uz prijavu prilozim sve mailove iskopirane u jednom dokumentu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja sam prijavio tu (Mislim da je i Router tako prijavio) - http://www.inspektorat.hr/DirhWeb/Pa...osPrijava.aspx 20 dana je prošlo, nula odgovora zasada. Priloži sve što možeš, mailovi će svakako pomoći, iako nisu dokaz. Nemam riječi za Feniks, držim fige da ih opale sa brutalnom kaznom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Mailove ne mogu uzeti kao dokaze (bar ne ovako kako ces im ih ti dostaviti), ali ce vjerovatno pomoci na neki nacin.
![]() |
![]() |
#1273 |
Banned
|
Ja bih na tvom mjestu sjeo na bus i pravac zagreb.Otiđi to i lično riješi,jer ovo je prebezobrazno. Radi se o pozamašnoj svoti,tako da bih se ja zajebavao za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nemojte sad tooolko paničariti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
nautic expert
|
Citiraj:
nije toliko bitno što neće njihov opis biti točan, tu je DI uglavnom na strani potrošača. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Strichek Moderator
|
Ma prijavi ih za sve kaj postoji, fakat su katastrofa. Kreteni A bilo bi dobro da ih staviš u novine, na internet al ozbiljno, napišeš sve u detalje. Svuda okolo gdje možeš na internet, medije, novine ma sve ih daj. Stvarno mi dođe da odem tamo i popišam im se na onaj lijepi pod ![]()
![]() |
#1277 |
Banned
|
ispunio sam i poslao obje prijave tako da je sada sve na DI-u nemam se vise zivaca s njima dopisivat i prepirat... tko im kriv sto nisu htjeli na lijepi nacin... a o bahatosti direktora da i ne govorim |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Napravio si najpametniju stvar - neka zakon provode nadlezni , ako postoje firme koje misle da je njihova interna politika iznad zakona , onda nek se igraju sa DI , a sa njima se inace nije za igrati jer njihove kazne su visoke , i gdje i jednom dodju zapamti ih se itekako . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da ja predstavim svoj problem. Kupi sam MB u 12.-om mjesecu 2007. Model Asus P5N32-Sli Premium. I prije nekih 5 tjedana ona fino krepa. Odnesem ja to u Optimum računala na garanciju, kao javit ce mi fino itd. 3 tjedna kasnije zove me lik, neda se mb popravit ali servis (valjda msan) poslao zamjensku rabljenu matičnu koja je u to vrijeme bila cak i bolja od moje kaže lik sa servisa(P5WDH Deluxe). Kažem ja njima da necu dvije godine staru matičnu jer ko zna ko je što kuhao na njoj. Mislio sam nadoplatit 200kn na cijenu one i uzet drugu matičnu ali kaze lik da nadoplata za tu matičnu nije moguća i da ce on poslati tu zamjensku natrag u servis pa ce oni odlucit što će napravit. Ono uvaljivanje druge rabljene mb nisam shvatio. Valjda ono...ak uzmem super, uvalili su nekom, a ak ne uzmem budu me probali sje... na neki drugi način. Kak sam ja skuzio imam pravo na NOVU komponentu u iznosu do onog na racunu ili na neku drugu uz nadoplatu? Ili imam pravo na povrat novca (radije bih nadoplatio)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Banned
|
Citiraj:
sami smo si krivi sto trgovci od nas idiote rade, treba jednom stati tome na kraj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ma, zbog ovakvih monkeysa ja jedino kupujem u Hg-u, znam dečke i nikad problema.
![]() |
![]() |
#1287 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
kakav bezobrazluk od Feniksa....katastrofa. ![]() Stvarno su zaslužili da ih se odere...još i ono s poštarinom kad sam pročitao, katastrofa. max jesi li razmisljao da posaljes svoj "slučaj" u npr Potrošački kod ili neku sličnu emisiju? -baš je nedavno bio jedan zanimljiv slučaj gdje čovjeku nisu uvažili reklamaciju u m-sanu...plazma napuknula, a oni vele fizičko oštećenje... i popušio plazmu... ![]()
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1289 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Zval me danas inspektor, točno 20 dana od prijave. Ugl, neke dokumente morao sam još jednom poslati i ispitao je stanje stvari. Bez obzira kaj su riješili stvari samnom (Vemil), on svejedno mora izaći na teren kod njih. Pitao sam za kazne, veli da su od 10 000kn na više. Tako da Max, nemaj straha, samo malo strpljenja. ![]() Lijepo će Feniks "uštediti" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Banned
|
Da to sam znao,na prijavu,osnovanu naravno,inspektorat mora izać na teren ![]() To mi je stara rekla prije nekog vremena,ali za jedan drugi sektor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|