|
![]() |
#1171 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Našao sam se u jednoj specifičnoj situaciji ![]() Žilber,riješi jednadžbu: 7600GT+844kn na računu+vemil= ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Bio u HG-u danas i dao im disk na reklamaciju, lik je u opis kvara stavio: hdd gubi podatke, ne moze se formatirati i izbacuje errore ( Od svega sto sam naveo... ). Eh reko je da ya 10tak dana ce me nazvat, te da salje disk na provjeru detaljnu u Zg.. ++ Mogu mi ga vratit pod izlikom da je njima radio, e prosao sve testove tamo u bajti gdi to testiraju? Odnosno, mogu ja odbiti preuzeti disk ako mi daju taj isti natrag, te trayit lovu tj. nadoplatu za drugi? ++ Rekao je da ako dobijem na zamjenu isti taj model mogu nadoplatiti za neki skuplji ( 6400aaks planiram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne mozes odbiti preuzeti disk, ukoliko ga vrate s naznakom da radi nastaju problemi - moras raditi prijavu + mozda aktivirati vjestaka.
![]() |
#1176 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
E ovako imam jedno pitanje, ova ploca iz siga sto imam polako izdiše iliti crkaje, kad je kupljena placena je oko 400kn, e sad odnio bih je u vemil na garanciju i recimo ako mi ponude neku ECS koju ja nezelim moram li je uzeti ili mogu trazit neku drugu uz moju doplatu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jedno pitanje neovisno o trgovini gdje je kupljena roba. konkretno je vezano za maticnu koja ima na sebi interiran 7.1 zvuk, dakle glavni, sub, prednji i bocni. problem je sto jedan kanal na glavnom audio izlazu (dakle svijetlo zeleni) radi jako slabo. daje zvuk, ali slabije od pola jer drugi normalno radi pa se lako usporedi, sto preko nekog playera, sto preko onog programcica od realteka (ta je zvucna btw). takoder, ostali izlazi su isprobani, radi sve 5/5, nema slabijeg izlaza. pitanje je; da li je to predmet reklamacije? probano je sve konvencionalne metode kao cmos, flashanje biosa tamo-vamo, probani drugi driveri, cijeli sistem formatiram pa trpaj nazad sve svjeze...... lutkice, sjekiru i kleme jos nisam probao posto jos imam garanciju ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1184 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
na kraju ces zavrsiti jos sa nekom rabljenom istom takvom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Banned
|
Baš me zanima odakle će to izvest ![]() Ima sto posto negdje recimo u Babinoj Gredi neka da je zapela u lokalnoj trgovini na polici s kruhom. maX,ne piše se na dobro ![]() Mislim da bi ih DI proždro za tako nešto. Vidiš koji je to židovsko/balkanski sklop.Škrtost pomiješana s porivom da se nekoga sjebe.Uz dozu bezumlja.Što bi se fino i mirno to dalo onako po slovu zakona kada može doći inspektorat i naplatit 30-40 puta veću kaznu od vrijednosti reklamiranog proizvoda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Hejter
|
Iskopat ce mu neku popravljenu ili iz nekog 'testnog' racunala i dati , to sam vec vidio par puta da rade nasi bajni trgovci . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Banned
|
Ima li lijeka za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Hejter
|
Pa bas i nema , pogotovo ak ti skompletiraju tu zamjensku sa novom garancijom i svime , onda je to tako . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na licu mjesta pogledaš kontakte i ako vidiš da je već korištena, odbiješ je preuzeti.
![]() |
#1192 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ali naravno da ce poslikati ![]() A rabljenu ak ti probaju uvaliti uvali ti njima nesto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
nautic expert
|
update sapunice oko mojeg cvrčećeg seasonica: javio mi se europski zastupnik koji se ispičava (već mi je slabo kako su fini svi) i nudi da se napajanje pošalje u njihov RMA servis, naravno u njemačku. mislim da ću rado potrošiti svojih 130 kn za slanje da vidim da je li servis linksa pošteno odradio reklamaciju, tj. da li se kod njih i dalje isplati ostavljati svoje novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() btw mogu reci da sam imao ok iskustva sa Hgspotom i ne tako dobra,ali na kraju ok iskustvo sa Autronicom Hgspot: x800 agp je otkazala poslusnost u bratovom kompu negdje 10dana prije isteka garancije i pogledali koliko je kostala i pogledali i rekli da mi mogu ponuditi 7600gt sa cime je brat bio zadovoljan i jos su mi dali da biram sa kolko mb hocu,marku i to.dakle cim su primili grafu odmah smo se dogovorili i kroz 10ak dana je stigla nova grafa i odlicno radi i danas Autronic AIW X1900 ->analogni tuner nije davao sliku,samo zvuk a posto mi je to bilo bitno reklamirao sam.nakon 20ak dana zove me covjek vele da su utvrdili kvar i da mi nude u zamjenu x1950pro sa cime se normalno nisam slozio(niti nema tv-tuner gore,ni daljinac,a niti je nesto brza) i rekao da bih ja isao ili na zamjenu za 3850(posto je to bio kraj 5.mj) ili za cash.odbili su me,na sto sam im ja rekao da cu pricekati zakonski rok pa cemo se cuti.nakon sto je prosao zakonski rok zove mene covjek i kaze mi da mi mogu ponuditi 3870 u zamjenu na sto sam mu ja rekao da me zamjene za komponente vise ne interesiraju i da cu kroz par dana doci po novac.i dodjem ja tamo i bio je prvo problem sto covjek na kasi nije znao sifru za povrat novca ![]() ![]() ![]() lijepo sam nakon toga posjetio ADM,uzeo 4850 i ostalo mi 700kn u dzepu ![]()
![]() |
![]() |
#1196 |
Prešao na Intel i Nvidiu
Datum registracije: Mar 2007
|
Samo jedna mala pričica, potvrda da ekipa u HG-Spotu u Osijeku prodaje polovne/pokvarene komponente. Prvi izbor mi je bio Vemil ali prije nekih mjesec dana, kad sam uzimao komponente, nisu imali ništa od onoga što sam tražio. Ni HG-Spot nije imao puno bolji izbor ali nekako sam skrpao da kod njih uzmem sve komponente za jednu osnovnu konfiguraciju (za šogora, tu i tamo koja igra i malo surfanja). Izabrali mi komponente i počne lik da ih donosi. Sve ok, proc, grafa, hard, gledam odmah da li je sve pristojno upakirano. Tu donosi memoriju, Mushkin bez ikakvog pakovanja, kaže da su "u rinfuzi". Ok. Tu donosi kutiju s kućištem koja je odmah na prvi pogled bila solidno razvaljena, ljepljena trakom i slično ali pošto smo žurili pokupimo mi to i put kući. Kad ono kuće prvo iznenadjenje - vadim kućište, a kad ono totalna razvaljotka! Ovako: fale mu sve one plastike gdje idu drive-ovi, fale vratašca do USB portova i na donjem djelu od sjajne plastike duboka zarezotina od nekih 10 cm. Kućište koje se ni na smeću ne može naći. Normalno, živci popuštaju, treba ići natrag, nekih 20-tak minuta vožnje. Dodjemo tako i sve lijepo, pitamo što je ovo? Na to lik odgovara: "A, desi se ponekad u Overseas-u". Mislim si WTF!? Da su igrali nogomet s tim kućištem ne bi došlo u tom stanju. Ali ok, dobijamo isto novo odmah bez odugovlačenja (vidi se metoda: probaj da uvališ pa ako prodje - prodje). Nevolja broj 2. Sastavim stroj, sve spojim, stisnem power dugme i komp lijepo zazuji, radi. Radi, ali nema slike, nikakve! I tu slijedi naravno provjera svega i svačega - doslovno sve sam provjerio par puta i sve ok sastavljeno. Vidim da nema pomoći i da je nešto unutra krepano i prvo spojim stroj na drugo napajanje. I ništa. Tu ubacim drugi modul memorije (svoj) i voila - evo slike, stroj napokon radi. Na sve ove pizdarije (kupovima, put natrag, sastavljanje, provjera, pa idi kući po svoj stroj itd) cijeli jebeni dan. Živci...što su to živci? Sutra opet u HG-Spot (Osijek, da još jednom napomenem) i velim: memorija ne valja. Kako ne valja, pita lik. Tu mu lijepo objasnim da lijepo ne valja, da sa drugom stroj radi. On odlazi do ormarića i donosi istu memoriju ali ovaj put ima naljepnicu sa bar kodom (ona dan prije nije imala, hmmm....). Opet put kući, ubaci, upali, radi... Dakle, dva dana zajebavanja zato što likovi u osječkom HG-Spotu prodaju polovne i pokvarene komponente. Dovidjenja i ne vidimo se više. Nije ni Vemil bajka ali ovakvu pokvarenost još nisam vidio.
![]() |
#1198 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
sve je to jos dobro, vidjet ce kako ce proci u vemilu kada mu nesto odmah "iz kutije" ne bude radilo pa krenu price o tome da roba prvo mora ici u Zg na detaljno testiranje i bla bla bla tako da ne mozes robu koju si platio danas koristiti jos najmanje tri tjedna dok je detaljno ne istestiraju. I onda kad malo dignes ton cude se i ljute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Imam pitanjce. Ovako, frend mi kupio neki điberski laptop danas u HGŠrotu i zanima me dal ga može vratit i dobit odmah pare nazad? Jel je to onaj zakon da se roba moze vratit ako kupac nije zadovoljan u roku 7 dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Banned
|
Taj zakon važi samo kod kupovine na neviđeno,odnosno kupovine na daljinu. A ovako,zakon ih ne može natjerati na to.Jako,jako teško da tu nešto može učiniti.Eventualno bit pristojan i pitat jel može nadoplatit još za neki bolji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|