|
![]() |
#871 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod nas je tako kako je , i dok god šutimo i kupujemo i prihvaćamo tako postupanje tako će i biti . Baš sam nedavno skužio da je lista trgovina u kojim kupujem se jako smanjila , jer na dosta mjesta gdje i jednom sam se osjetio zakinutim se više ne mislim vratiti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel neko gledao ono otvoreno jučer o liku kojeg su u dućanu trgovac i zaštitar izbacivali jer je pisao u blok i htjeli mu uzeti blok i olovku i onda još imaju obraza govorit o nekakvoj njihovoj kulturi? ![]() Hebate da meni tako nalete obojica bi na traumi završili makar ja poslje morao platit troškove i kaznu to bi mi vrjedilo samo da onakvu gamad smrvim... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Hejter
|
Da , u Emezeti , i još se objašnjavali da potrošač nema pravo zapisati si podatke o proizvodima , mislim presmješno ali ok , pa i inače u puno velikih trgovina na ulazu stave da je zabranjeno fotografirati u prostoru trgovine , i jednom prilikom kad sam kupovao neki namještaj i nisam to vidio , i poslikam i dođe mi trgovac i zamoli me da obrišem sve sa fotića i više ne slikam , samo sam rekao Aha , a ovo je štab Nase pa zato ništa ... Okrenuo se i otišao u drugi dućan ( a ak nekog zanima zakaj sam slikao - zato da pokažem investiru odnosno starcima što mi se dopalo pa nek oni prosude , jer nemaju vremena hodati po dućanima ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Beskorisna bitanga...
|
Ma gle ok neko nek stavi znak da se ne slika i (isto kao i znak da se ne uvodi pesa) tu nema problema, nema slikanja i gotovo ali da ti neko neda zapisivati nešto je smješno, hebate nek vidiim neki TV od 50 izloženih tamo i sad oću baš taj valjda ću si zapisati broj artikla da na kasi znam reć kaj oću, mislim neznam kako to oni sa svojim kupcima rješavaju ali ja ne velim dajte mi onaj crni tv tamo između srebrnog i zelenog nego dajte mi Philips model xyz broj artikla taj i taj... A još smješnije da ti neko oće oduzeti nekaj tvoje pa hebate to je kao da sad ućeš u neku trgovinu i na izlazu te tip štopa i veli molim vas da nam predate svoj mobitel da mi pregledamo da niste možda slikali unutrašnjost dućana... ![]() Ono možeš mislit kako bi se takav dasa proveo, da ne spominjem da nikad nebi kupovao ni šibice kod takvih...
![]() |
#875 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam bio prije 2 tjedna u Tepih centru, tražio sam neki tepison i našao sam 2 koja mi se sviđaju, a kak je frajer cijelo vrijeme bio pored mene pitao sam ga da li smijem slikat da pokažem staroj ta dva komada (uslikao bi dio od 10 cm samo da se vidi kak izgleda) i frajer je rekao da nema problema. Ali ovo za zapisivanje sam i ja vidio jučer i bio sam u šoku. Kretenizam, ništa drugo.
![]() |
#876 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ve Mulj
Jedan mali report od prije 2 dana: Grafa HD2600XT koja je "gotovo crkla" bila je na reklamaciji 4 dana i jevljeno mi je da se nemoze popravit i da cu dobit novu istu takvu(koju sad imam), na moje pitanje dali je moguce nadoplatit jacu grafu (8800/9600) receno mi je da je to nemoguce te na pitanje o garanciji da ona ne tece od jucer(posto je grafa nova) nego od datuma kupnje prve graficke kartice........nije mi se dalo zajebavat i navlacit s njima ali moram konstatirat jednu stvar, ta grafa (PowerColor HD2600XT 256MB DDR3 TVout 2x DVI) nedaje sliku na monitoru(l220x i 226bw) preko obicnog DVI-D kabela(kakvih je 90%) do dizanja windowsa, znaci za BIOS i sl ili analigni kabel i DDVI/Dsub preklopka te sad moram dat jos 180kn za DVI-I kabel, razumijem ovu manu da se kabel djeli sa grafom ali ovako je katastrofa. Uglavnom odlucio sam cekat do 4og mjeseca i ovu grafu bacit/donirat i ubost 280cu(posto ocekujem veliki pad cijene do onda, bar na 200Eura). Uglavnom balkanska posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Hejter
|
Tipično za Vemil , prijavi ovo za garanciju ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
|
Tako je. Ako imaju saphire onda ces tu dobiti,a ako je ne maju i ne mogu je nabaviti onda ce ti vjerojatno dati od drugog proizvodjaca. Naravno to sve ovisi o trgovini, ali tako bi trebalo biti u vecini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Čekaj, ako nemaju Sapphire i žele mi dati Club3d, a ja Club3d ne želim? Jer tehnički nije isti proizvod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Beskorisna bitanga...
|
Gle nemoj se pretjerano zanosit s idejama, u zakonima nije nigdje definirano kako se definira što je isti proizvod a što nije, ako te oće navlačit mogu ti jednostavno reći da ih tužiš, to je prvo vjerojatno i neostvarivo za tako mali iznos, a ako i možeš dić tužbu svejedno ti je neisplativo jer em što bi morao platiti odvjetnika, dizanje tužbe i dodatno vještačenje da ti neko službeno da na papiru da to što nude nije isti proizvod imaš još i vremensko gubljenje itd... Ukratko mi smo na balkanu i ako se nemreš s njima na licu mejsta dogovorit osim prijave inspektoratu ti ne preostaje ništa drugo a s obzirom da su oni među najprijavljivanijim trgovcima kolko sam čuo i da i dalje to rade očito ih ne dira previše jer i te kazne koje plate su manje nego kaj zarade prehebavanjem raje za reklamacije...
![]() |
#883 | ||
Agent 0
|
Citiraj:
Jedino meni nije jasno, recimo Links javno napominje da ne daju povrat navca, a protuzakonito je. Adm spominje jamstenu amortizaciju - protuzakonito, Optimum isto kenja s povratkom robe, odnosno nekakvim troškovima u postotku plačenog proizvoda (ne sjećam se točno koliko posto)... Recimo ADM -> Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 20.09.2008. u 15:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Agent 0
|
Naravno da se da dogovoriti, samo fino kulturno traži nekog poslovođu i sve buš dogovorio. ![]() Ali ako je 3870x2 u pitanju, ne vjerujem da će ti dati 4870x2 u zamjenu, ako imaju neku verziju (drugog proizvođaća) te kartice (3870x2). - ako na to ciljaš. Nisu baš tako dobri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Znači sa njima se da dogovorit kao čovjek? Naravno da ce ti u pocetku kao i svima govorit neznamo, nek osti ovdje pa cemo vidit sta mozemo bla bla, ali nakon malo natezanja i oni popuste, tako sam ja na reklamaciju dobio nove zvucnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Probao si preštekat u drugi DVI?
![]() |
![]() |
#890 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Drugi DVI na grafi isto ko i prvi nema slike do win logona. BIOS postavka za 1st display device je svejedno dali je na PCI ili PEG1/2, winse i drivere iskljucujem posto do dizanja winsa neigraju nikakvu ulogu(dapace, grafa super radi), ili kako objasniti da analogni kabel + DVI/Dsub preklopka(na izlazu grafe) rade normalno a "cista" DVI-D/DVI veza ne radi dobro? Jedini razlog vidim u analognom signalu koji svaka grafa mora davat a koji DVI-D kabel ne prenosi za razliku od DVI-I kabla. Nego dali je tvoj kabel DVI-D ili DVI-I? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budem pogledao, mislim da je 205 BW DVI-I, nisam ziher.
![]() |
#893 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Znaci ako sam ja tebe dobro shvatio, a jesam, ti si namjerno skurio tu svoju karticu kako i masa ljudi radi za hgspotom i slicinima. E sad cu ti ja reci nesto za takve ko ti. Gori si od tih istih trgovaca. Zbog takvih muljatora ko ti mi posteni nadrapamo kad ovi skuze da ih se navlaci za nos i onda ja kad dodjem sa necim sto je stvarno riklo ne mojm krivnjom cekam mjesec dana i natezem se dok njihovi eksperti nisu ziher da nesto nisam kuhao u loncu. Srami se i pokri ušima. Fuj Fuj Fuj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Secret Undercover Agent
|
LOL Core2Duo, sad bi se dalo razglabat o tome.. no tvoj trenutni profit, dugorocno gledano, je svima ostalima cisti gubitak. Fleks ti je to lijepo predocio, iz perspektive ostalih kupaca. Iz perspektive HGSpota oni takoder samo gube novce... no evo iz mojeg iskustvanedavno tamo, takoder sam dobro prosao, ja bi reko da nesto ne stima kod njih trenutno i da tako olako rjesavaju reklamacije dok to ne srede. Mozda zato jer su selili servis, ili zato jer ga oni kao takvi vise ni nemaju nego Senso sve radi itd.
![]() |
#895 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Grafička je imala problem kod prvog DVI izlaza...nije radio...tj. nekad je slika bila zelena, a nekad uopće nije bilo slike. to sam rekao ("slučajno") da vidim kakve su reakcije ![]() ![]() A dečkima iz Hg-a stvarno svaka čast ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
JDM
|
Citiraj:
Ja bi to sto si ti napravio kaznjavao kaznenim zakonom. Pokusaj prevare i pol godine uvjetnog tek tolko da dobijes dosje. Isto tako bi kaznjavao i trgovce sa min 50 000kn, pa kad se nakupi da vidis kak bi bili dobri i jedni i drugi. Obostrano zadovoljni. ![]() To _nije_ uredu. Naprosto nije. Jer neces sjebat sebe/hgspot kojem puca kifla za par abitica na cekanju dok klokeri šize, nego sjebes bas normalne kupce kao vecina nas ovdje koji poslje pisamo krv i cekamo tesko zaradjenu komponentu po 30 dana... Srami se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
ja sam samo pohvalio HG spot...il se to ne smije u ovoj temi?....znači samo pljuvati...ma daj molim te Fleks...ak si tako pošten budi svećenik, il časna sestra... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|