Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.08.2008., 12:31   #841
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Kupac si, možeš tražiti što god želiš. E sad, ako ti to neće napraviti onda je nešto svakako sumnjivo, ako ti odmah pokaže bez prigovora, onda valjda nema šta skrivati (u što bi se i uvjerio kad bi isprobao pred tobom)
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2008., 21:12   #842
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Imaš potpuno pravo to tražiti-a oni ti to moraju pokazati.
tomek@vz je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.09.2008., 10:45   #843
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Unhappy Logitech Z5500 riknuli :-(

Poz.
Imam par pitanja...

Jučer sam kupio ove zvučnike od člana "Isbjorn"...

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=117734

Eh i sastavio ih oko 19 sati isprobao na 5 minuta i sve radilo ok...

Probudim se ja ujutro i ne svijetli lampica na control centru... a zvučnici uštekani u struju...

Kaj da napravim..

help..........
Staro 06.09.2008., 11:04   #844
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Poz.
Imam par pitanja...

Jučer sam kupio ove zvučnike od člana "Isbjorn"...

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=117734

Eh i sastavio ih oko 19 sati isprobao na 5 minuta i sve radilo ok...

Probudim se ja ujutro i ne svijetli lampica na control centru... a zvučnici uštekani u struju...

Kaj da napravim..

help..........
Zovi lika objasni mu vidm da je dao usmenu garanciju, no vidim da ima 0 postova sto bas i nije neko poznat s foruma. Vidi s njim imas valjda broj moba?
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2008., 11:07   #845
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Probaj ih kod nekog drugog (poželjno više ljudi). Ako ni tamo ne rade, traži povrat love od njega. Garanciju moraju imati i neka je on traži od organizatora nagradne igre.
Staro 06.09.2008., 11:20   #846
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Zovi lika objasni mu vidm da je dao usmenu garanciju, no vidim da ima 0 postova sto bas i nije neko poznat s foruma. Vidi s njim imas valjda broj moba?

imam broj moba, al neznam koja je to nagradna igra bila
Staro 06.09.2008., 11:24   #847
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Njegov problem, a ne tvoj. Ti traži povrat para, a on nek se bakće sa organizatorom i garancijom.
Staro 06.09.2008., 11:31   #848
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Njegov problem, a ne tvoj. Ti traži povrat para, a on nek se bakće sa organizatorom i garancijom.
al mislim da nebudem ništa vidio od povrata novca.. imam neki osječaj.

Ima kakvo rješenje da se direktno obratim Logitechu?
makar neznam kako?
Staro 10.09.2008., 14:17   #849
zebinho
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
opet ja u ovoj temi...ovako odobrena mi je zamjena laptopa...i sada je zelim uzet drugi model u istoj vrijednosti koju sam ja dao...jel ja mogu to tako traziti?
zebinho je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 14:26   #850
DjedMraz
Chile
Moj komp

DjedMraz's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Kad su meni u hgspotu odobrili zamjenu ja sam pitao mogu druge uzeti zvucnike, skuplje . rekli su naravno samo trebam nadoplatiti razliku
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2008., 15:20   #851
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor zebinho Pregled postova
opet ja u ovoj temi...ovako odobrena mi je zamjena laptopa...i sada je zelim uzet drugi model u istoj vrijednosti koju sam ja dao...jel ja mogu to tako traziti?
Ovisi o trgovini , pazi da ti pod tu zamjenu ne prodaju da ce ti zamijeniti za isti takav ...
Router je online   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 15:55   #852
zebinho
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ovisi o trgovini , pazi da ti pod tu zamjenu ne prodaju da ce ti zamijeniti za isti takav ...
pa to mi bas i govore da ce mi zamijeniti za isti laptop tj model a ja nezelim taj jel mi se eto u tih godina promjenila potreba za mobilnosti i zelim 15.4 umjesto 17, znaci ja mogu zahtjevat za svoje novce kaj god zelim iz toga ducana....samo me zanima jos jel smijem traziti povrat novca? XD i ako bi mogao dobiti odg barem danas od nekoga ko se kuzi jel sutra u 12 moram ici do fenixa na zamjenu
zebinho je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 16:06   #853
Router
Hejter

To sto su oni odlucili tebi ponuditi moze znati samo netko od tamo , praksa trgovina je jako razlicita , probaj se postaviti tako da vise ne zelis takav isti model upravo zbog svega sto si napisao u onom drugom topicu , i inzistiraj na zamjeni za drugi model ili drugu marku ... Ili trazi povrat love za pocetak pa da se nadjete na pola puta - odnosno da ti zamjene za drugi model Zasto ne bi smio traziti povrat novaca ? pa tvoji su novci ... traziti se smije , a da li ces i dobiti je drugi par cipela .
Staro 10.09.2008., 17:37   #854
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
daj Router procitaj topic mislim da je vec 1001 put receno kada se smije traziti povrat novca... u slucaju da ti trgovina NE MOZE zamijeniti robu pod garancijom za isti takav model.
buduci da ovdje ocito mogu zamijeniti za isti model, nema nikakvog razloga zasto bi morali zamijeniti za neki drugi, osim dobrom voljom, a na koju nece naici uleti li s idejama da oni MORAJU izici u susret.
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 17:59   #855
Router
Hejter

Ja samo kazem da ako se nekad postavis kako treba , i prividno nadjes na pola puta , opet mozes dobro proci ... Ne moras me posebno upucivati na stranice ovog topica i zakona jer ga poznajem i predobro bez lažne skromnosti već moram zbog posla , i nekoliko puta sam tu vec o tome raspravljao , a u proslu postu nisam istaknuo nikakvu legitimnost u postupku trazenja povrata , vec sam kao sto sam vec dvaput napisao zelio onom tko je pitao dati ideju kako se postaviti ... dakle ako se postavi da hoce povrat , vjerojatno ce 'lakse' doci do zamjene za željeni model nego da mu opet daju isti , pa da još jednom prodje istu agoniju ... Jer uz dobar stav sve je moguce , pa tako i da covjek izbjegne taj isti model koji ga je kostao puno živaca ...
Staro 10.09.2008., 18:12   #856
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
OK onda
nekad mi se cini da se ljudima ovdje savjetuje da budu kreteni i zahtjevaju nekakva prava koja zapravo nemaju u ovoj "pravnoj" drzavi, i onda se ljudi naravno nabruse a to nikako ne moze zavrsiti dobro.
Lijepa riječ i željezna vrata otvara
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 18:18   #857
Router
Hejter

Lijep rijec otvori sve osim Vemila , tamo jedino inspekcija otvori ako baš želiš proći pošteno
Ali puno puta i neke bezrazložne galamđije i silađije dobiju prije sve kak bi htjeli ...
Staro 10.09.2008., 18:40   #858
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Lijep rijec otvori sve osim Vemila , tamo jedino inspekcija otvori ako baš želiš proći pošteno
Ima i drugih zaguljenih. Konkretan primjer: frend je davno kupio grafu čija je cijena >3k kn. Kad je riknula, u jednoj poznatoj trgovini su mu uvalili šprehu da može dobiti za nju onoliko kolika joj je bila zadnja cijena obzirom da je dotična EOL. On je to popušio i zauzvrat je dobio odličnu grafu, ali joj je vrijednost cca. 40% od riknute. Savjetovao sam mu da se obrati inspekciji, ali on je zadovoljan dobivenim. Moje je mišljenje da je pogriješio.
Staro 10.09.2008., 19:04   #859
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ima i drugih zaguljenih. Konkretan primjer: frend je davno kupio grafu čija je cijena >3k kn. Kad je riknula, u jednoj poznatoj trgovini su mu uvalili šprehu da može dobiti za nju onoliko kolika joj je bila zadnja cijena obzirom da je dotična EOL. On je to popušio i zauzvrat je dobio odličnu grafu, ali joj je vrijednost cca. 40% od riknute. Savjetovao sam mu da se obrati inspekciji, ali on je zadovoljan dobivenim. Moje je mišljenje da je pogriješio.
da pogodim: links?
meni se isto dogodilo sa jednom matičnom pločom.
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 19:24   #860
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
da pogodim: links?
meni se isto dogodilo sa jednom matičnom pločom.
sto posto links i ja predpostavljam. Samo molim Boga da mi slucajno ne rikne bilokoja komponenta od tih par sto imam od njih, jer to sto su poceli radit po pricanju ljudi je fakat sramota...
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 19:30   #861
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
sto posto links i ja predpostavljam. Samo molim Boga da mi slucajno ne rikne bilokoja komponenta od tih par sto imam od njih, jer to sto su poceli radit po pricanju ljudi je fakat sramota...

Mene svi čudno gledaju pošto kupujem samo u HG-u, u Links niti za živu glavu. Em im cijene nisu povoljne, a i ja sam čuo da su "đubrad" kada su reklamacije u pitanju...prijazni i sve ok, ali ne rade po zakonu kako je već navedeno.

HG FTW
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 19:03   #862
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Imam jedno pitanje...naime imam tipkovnicu Logitech Wave, kupljena je u Infokom-u (informaticki dio konikoma) i ima jos uvijek garanciju. Tipkovnica radi, no problem je sto vise tipki jako zapinju,tj tvrde su u odnosu na ostatak tipkovnice i uvelike otezavaju pisanje. Da li ovako nesto moze uci pod garanciju????
wireless_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 19:29   #863
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ne može, vjerojatno normalan simptom, ali probaj I meni se na jednoj Logitechovoj tipkovnici ista stvar upravo događa, tipke mi doduše ne zapinju, ali čuju se sve više i više, kad sam kupio bila je nečujna i dalje su nečujne neke tipke koje ne koristim često...
Neznam, meni je navika kupovat u Linksu, imaju najbolji webshop u hrvata, pregledan i uredan... Jedino bi mogli malo poradit na reklamacijama, poslao im LCD monitor na reklamaciju jer nije bilo slike, i zovu oni mene za 3 dana, kao, monitor normalno radi... i morao platit 1h rada + dostavu overseasom... I stigne monitor i opet ne radi, ali onda se nakon nekih 5min uključenog u struju čudom upalio i od onda nemam problema s njim (već godinu dana)
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 14:35   #864
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Kako moze za tipkovnicu od 350 KN biti normalan simptom da nakon 6 mjeseci upotrebe neke tipke zapinju pri upotrebi,a nikada nista poliveno po njoj, cisto sve i ispuhano?! I to jos Logi?!!
Staro 12.09.2008., 15:57   #865
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ako jedeš, pušiš i još xx stvari nije čudno da će se počet blamirat, a ako je samo od tipkanja onda je stvar za servis, na kraju krajeva uvijek postoji mail proizvođaču...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 16:38   #866
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ovako,imam jedan problem oko 2 svoja monitora (1 LCD,1 CRT)...Oba su kupljena prije 2 godine u HGspotu i sada je kod jednoga otišao panel za paljenje(svako malo se gasi i pali),a drugi pri radu blica ko božićno drvce.

Naravno,papire imam uredno spremljene kao i opremu uz njih(kabel,CD itd.) no kutije su bačene.

Jel ima to veze ili? (ipak,tko će držati kutije 1x1 dvije godine )
kalixius je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 12:54   #867
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Problem sa prethodne strane, Logitech wave steka - konikom osijek -> RIJESENO! Dobio sam novu tipkovnicu na licu mjesta. Skoro sam sjeo na "nazadnicu" od iznenadjenja....mislim ono, nevjerojatno. Valda sam imao srece ovaj puta! U biti sreca u nesreci...
Staro 15.09.2008., 16:57   #868
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pa skoro je i logično jer logitech daje pozamašnu garanciju na svoje taste (na par milijuna udaraca po tipki IIRC) jedino je kod naših trgovaca uvjek problem dobit nešto kaj ti sam proizvođač bez problema rješi...
Staro 15.09.2008., 17:11   #869
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Pa skoro je i logično jer logitech daje pozamašnu garanciju na svoje taste (na par milijuna udaraca po tipki IIRC) jedino je kod naših trgovaca uvjek problem dobit nešto kaj ti sam proizvođač bez problema rješi...
Mislim to je samo kod nas takvo postupanje.

Ja sam u ljubljani nosio ventilator od 7€ na reklamaciju jer je prozujao nakon 3-4 tjedna i odma dobio drugi. na kutiji pise silent ipak.

Tak dodjes u links/vemil/hgspot sa ventom prodavac ti se smije i kaze ti da si lud i proba ti prodat drugi.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 14:11   #870
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Mislim to je samo kod nas takvo postupanje.

Tak dodjes u links/vemil/hgspot sa ventom prodavac ti se smije i kaze ti da si lud i proba ti prodat drugi.

Mislim onako iskreno, ne mogu docekati da tome vise dodje kraj,ako ikada i hoce.
Ali to je nevjerojatno sto rade. naradije bi ponekad se zaletio u neki od tih ducana sa maljem i dobro ih namlatio . Izlozeni hardver naravno nebi utuko!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno