|
![]() |
#841 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Kupac si, možeš tražiti što god želiš. E sad, ako ti to neće napraviti onda je nešto svakako sumnjivo, ako ti odmah pokaže bez prigovora, onda valjda nema šta skrivati (u što bi se i uvjerio kad bi isprobao pred tobom)
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imaš potpuno pravo to tražiti-a oni ti to moraju pokazati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() ![]() ![]() Imam par pitanja... Jučer sam kupio ove zvučnike od člana "Isbjorn"... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=117734 Eh i sastavio ih oko 19 sati isprobao na 5 minuta i sve radilo ok... Probudim se ja ujutro i ne svijetli lampica na control centru... a zvučnici uštekani u struju... ![]() Kaj da napravim.. help.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj ih kod nekog drugog (poželjno više ljudi). Ako ni tamo ne rade, traži povrat love od njega. Garanciju moraju imati i neka je on traži od organizatora nagradne igre.
![]() |
#846 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
|
Njegov problem, a ne tvoj. Ti traži povrat para, a on nek se bakće sa organizatorom i garancijom.
![]() |
#848 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Kad su meni u hgspotu odobrili zamjenu ja sam pitao mogu druge uzeti zvucnike, skuplje . rekli su naravno samo trebam nadoplatiti razliku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Hejter
|
To sto su oni odlucili tebi ponuditi moze znati samo netko od tamo , praksa trgovina je jako razlicita , probaj se postaviti tako da vise ne zelis takav isti model upravo zbog svega sto si napisao u onom drugom topicu , i inzistiraj na zamjeni za drugi model ili drugu marku ... Ili trazi povrat love za pocetak pa da se nadjete na pola puta - odnosno da ti zamjene za drugi model ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
daj Router procitaj topic mislim da je vec 1001 put receno kada se smije traziti povrat novca... u slucaju da ti trgovina NE MOZE zamijeniti robu pod garancijom za isti takav model. buduci da ovdje ocito mogu zamijeniti za isti model, nema nikakvog razloga zasto bi morali zamijeniti za neki drugi, osim dobrom voljom, a na koju nece naici uleti li s idejama da oni MORAJU izici u susret. |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Hejter
|
Ja samo kazem da ako se nekad postavis kako treba , i prividno nadjes na pola puta , opet mozes dobro proci ... Ne moras me posebno upucivati na stranice ovog topica i zakona jer ga poznajem i predobro bez lažne skromnosti već moram zbog posla , i nekoliko puta sam tu vec o tome raspravljao , a u proslu postu nisam istaknuo nikakvu legitimnost u postupku trazenja povrata , vec sam kao sto sam vec dvaput napisao zelio onom tko je pitao dati ideju kako se postaviti ... dakle ako se postavi da hoce povrat , vjerojatno ce 'lakse' doci do zamjene za željeni model nego da mu opet daju isti , pa da još jednom prodje istu agoniju ... Jer uz dobar stav sve je moguce , pa tako i da covjek izbjegne taj isti model koji ga je kostao puno živaca ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
OK onda ![]() nekad mi se cini da se ljudima ovdje savjetuje da budu kreteni i zahtjevaju nekakva prava koja zapravo nemaju u ovoj "pravnoj" drzavi, i onda se ljudi naravno nabruse a to nikako ne moze zavrsiti dobro. Lijepa riječ i željezna vrata otvara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Hejter
|
Lijep rijec otvori sve osim Vemila , tamo jedino inspekcija otvori ako baš želiš proći pošteno ![]() Ali puno puta i neke bezrazložne galamđije i silađije dobiju prije sve kak bi htjeli ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
|
Ima i drugih zaguljenih. Konkretan primjer: frend je davno kupio grafu čija je cijena >3k kn. Kad je riknula, u jednoj poznatoj trgovini su mu uvalili šprehu da može dobiti za nju onoliko kolika joj je bila zadnja cijena obzirom da je dotična EOL. On je to popušio i zauzvrat je dobio odličnu grafu, ali joj je vrijednost cca. 40% od riknute. Savjetovao sam mu da se obrati inspekciji, ali on je zadovoljan dobivenim. Moje je mišljenje da je pogriješio.
![]() |
#859 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
meni se isto dogodilo sa jednom matičnom pločom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Mene svi čudno gledaju pošto kupujem samo u HG-u, u Links niti za živu glavu. Em im cijene nisu povoljne, a i ja sam čuo da su "đubrad" kada su reklamacije u pitanju...prijazni i sve ok, ali ne rade po zakonu kako je već navedeno. HG FTW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
Imam jedno pitanje...naime imam tipkovnicu Logitech Wave, kupljena je u Infokom-u (informaticki dio konikoma) i ima jos uvijek garanciju. Tipkovnica radi, no problem je sto vise tipki jako zapinju,tj tvrde su u odnosu na ostatak tipkovnice i uvelike otezavaju pisanje. Da li ovako nesto moze uci pod garanciju???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne može, vjerojatno normalan simptom, ali probaj ![]() ![]() Neznam, meni je navika kupovat u Linksu, imaju najbolji webshop u hrvata, pregledan i uredan... Jedino bi mogli malo poradit na reklamacijama, poslao im LCD monitor na reklamaciju jer nije bilo slike, i zovu oni mene za 3 dana, kao, monitor normalno radi... i morao platit 1h rada + dostavu overseasom... I stigne monitor i opet ne radi, ali onda se nakon nekih 5min uključenog u struju čudom upalio i od onda nemam problema s njim (već godinu dana) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako jedeš, pušiš i još xx stvari nije čudno da će se počet blamirat, a ako je samo od tipkanja onda je stvar za servis, na kraju krajeva uvijek postoji mail proizvođaču...
![]() |
#866 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovako,imam jedan problem oko 2 svoja monitora (1 LCD,1 CRT)...Oba su kupljena prije 2 godine u HGspotu i sada je kod jednoga otišao panel za paljenje(svako malo se gasi i pali),a drugi pri radu blica ko božićno drvce. Naravno,papire imam uredno spremljene kao i opremu uz njih(kabel,CD itd.) no kutije su bačene. Jel ima to veze ili? (ipak,tko će držati kutije 1x1 dvije godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
|
Problem sa prethodne strane, Logitech wave steka - konikom osijek -> RIJESENO! Dobio sam novu tipkovnicu na licu mjesta. Skoro sam sjeo na "nazadnicu" od iznenadjenja....mislim ono, nevjerojatno. Valda sam imao srece ovaj puta! U biti sreca u nesreci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa skoro je i logično jer logitech daje pozamašnu garanciju na svoje taste (na par milijuna udaraca po tipki IIRC) jedino je kod naših trgovaca uvjek problem dobit nešto kaj ti sam proizvođač bez problema rješi...
![]() |
#869 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja sam u ljubljani nosio ventilator od 7€ na reklamaciju jer je prozujao nakon 3-4 tjedna i odma dobio drugi. na kutiji pise silent ipak. Tak dodjes u links/vemil/hgspot sa ventom prodavac ti se smije i kaze ti da si lud i proba ti prodat drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim onako iskreno, ne mogu docekati da tome vise dodje kraj,ako ikada i hoce. ![]() ![]() ![]() Ali to je nevjerojatno sto rade. naradije bi ponekad se zaletio u neki od tih ducana sa maljem i dobro ih namlatio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|