|
![]() |
#4201 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Te FSP univarzalne punjace dilam vec godinama u shopu. Bilo je rijetkih primjera da sa nekim HP laptopima (smart) ne radi, ali evo pored sebe imam EEEpc i uredno radi, kao i na vecini laptopa sto sam probao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4202 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4203 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Rekli da nema zamjene ni vracanja, napisao da mi posalju natrag, neda mi se uopce natezati s njima. Samo san ih prekrizija s popisa shopova u kojima cu vise ikad ista kupit. A dosad san dvi konfiguracije uzeja u njih, ... niti sata kabel vise. gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ako nije, onda tu nema oce oni ili ne. zapakiraj, poslaji nazad i posalji dopis. tu ti je sve objasnjeno: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=934 ja sam nedavno kupio onaj AOC monitor, nekih 1300kn. dosao mi je doma, nisam bio zadovoljan, zapakirao ga, poslao nazad, napisao ovaj dopis i poslao PREPORUCENO preko poste, e-meilom i nazvao ih da ih obavijestim. nisu mi rekli apsolutno nista osim "u redu". dobio lovu nazad u roku od tjedan dana i to je to. stvarno za mene su prilicno fer i vec neko vrijeme kupujem kod njih i nastavit cu jer imaju odlicne cijene i uslugu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam WD black 640 GB (AAEX) koji sam kupio u petom mjesecu 2010, sada pojavili su se bad sectori. Znam da je situacija nezgodna na tržištu HDD-ova... Želim reklamirati u ADM, no živim u St. Ima li tko iskustva sa ostvarivanjem garancije u ADM-u tko je izvan Zg (mislim na slanje poštom) ? Ili da pokušam direktno preko WD-da ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
nazovi. objasni i to je to. naravno moras platit postarinu, a kad oni tebi vrate novi, oni placaju. sa adm-om isto nikakvih problema sa garancijom nisam imao. nedavno im maticnu vratio i dobio novu, bolju. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4208 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
U servisu je bio nekih 5 dana, a sada je vec proslo vise od dva tjedna od kupovine. Tako da ovaj pismeni raskid ugovora u roku 7 dana pada u vodu. Ali svejedno, dobro je znati, za ubuduce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4210 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozdrav, Do sada sam imao pozitivno iskustvo s njima dok mi nije rikla maticna(Nije radio usb iza, pa sata utori...). Maticnu(gigabyte ex58a-ud5) sam odnio u servis 19.3. Pri reklamaciji maticna je pred menom pregledana da nema ostecenja te nema te je receno da adm salje to nekom drugom ovlastenom servisu. Takoder je receno da bi testiranje maticne trebalo trajati oko 2 tjedna maksimalno. Jucer 13.4. Zovem njih u serivis da bi ih pitao sto je s maticnom. Na to mi odgovaraju da su oni/ili taj neki drugi servis slali u Nizozemsku kod pravog servisera da testira te da su oni ADM-u javili da maticna ima neke probleme ali da je ostecena ali nisu rekli gdje. Sad neznam sta cu. Dobro znam da sam ju prije slanja u ADM dobro pregledo, a i covjek u ADM-u ju je takoder pregledo da nije nekaj strgano odnosno osteceno. Sad je moje pitanje sta mogu ocekivat od svega ovoga i koliko bi njima trebalo da to testiraju jos jer kao nisu gotovi, a jos malo pa je to kod njih vec mjesec dana. Hvala na odgovorima !!!! EDIT: Sad je vec mjesec dana, a oni nista. Citao sam negdje da je maksimalno 45 dana da mi to servisiraju. Jel to istina??? te ako dode do 46 dana sta ja trebam uciniti u slucaju da mi ne zele vratit novce tj. dati mi novi proizvod. A tek sto uciniti ako ne ova je ova brojka od 45 dana kriva te ako je duza jer je ovo vec stvarno pretjerano. Da imam zivaca svaki dan bi ih zvao i zaj*****o ali neda mi se. Maticna mi ne treba hitno ali mjesec dana je vec polako too much. Pa ako netko ima koji savjet Hvala!!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4211 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zakonski ne postoji rok u kojem ti oni moraju popraviti matičnu. Kao argument se navodi "da proizvod mora biti popravljen ili zamijenjen u razumnom roku". Što je to razumni rok i koliko traje, to je već diskutabilno.
![]() |
#4212 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4213 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4214 |
Premium
|
Čini mi se da tu ima kvaka 22. ADM se ograđuje "...a proizvod nije poslan na popravak dobavljaču,...". Obzirom da je ploča poslana dobavljaču, ispada da rok od 45 dana otpada. Barem ja to tako tumačim. Ispravite me ako griješim.
![]() |
#4215 |
Registered User
|
Najbitnije od svega je što piše na jamstvenim predanim kupcu. Ako piše igdje rok onda se to uzima kao važeći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Večer! Trebao bi mi savjet. Skupila sam jučer u Elipsu neke slušalice za mobitel, djelovale su sasvim pristojno, 50 kn. Uštekam ih u mobitel - kvaliteta zvuka užas, uštekam u laptop - nešto bolje, ali i dalje loša, sve odjekuje, neki tonovi su strašno bolni po moje uši. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4217 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4218 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ae, probat ću. Drugo, je li važno u kojoj trgovini pokušavam vratiti robu? Sad idem kući na 4-5 dana, Elipso u Zagrebu mi neće baš biti usput. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Predao sam monitor LG W2453TQ-PF na reklamaciju u MakroMikro. Problem je u tome sto nema slike na DVI ulazu, dok na D-Sub ima slike. Koliko otprilike bi mogao trajati popravak ? Da li oni to popravljaju ili salju novi monitor ? Zahvaljujem na odgovorima, LP
![]() |
#4220 |
Premium
|
MM ne popravlja ništa već to radi ovlašteni servis. Bojim se da ćeš morati malo čekati dok servis ne utvrdi problem i onda odluči šta s monitorom. Pogledaj da li u jam. listu piše šta o rokovima popravka i čekaj.
![]() |
#4221 | |
Premium
|
Citiraj:
Zvali su sutradan (četvrtak) i rekli da ipak ima grešku te ga šalju u ZG na servis. Koliko sam vidio na ovom papiru što su mi dali ( Zapisnik o prijemu robe ) , ne piše ništa o jamstvenom roku. Samo me zanimalo da li se monitor popravlja ili mijenja za novi ? Pošto mi se čini da mu je elektronika otišla .
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
Vjerojatno se može popraviti, ali to je do servisa i njegovog dogovora/proceduri s generalnim uvoznikom jer je on taj koji diktira uvjete. Rokovi ti obično pišu na jamstvu, a ne na servisnoj primci. Na jamstvu ti piše i tko je generalni uvoznik pa možeš i njega kontaktirati.
![]() |
#4223 |
Premium
|
Jamstveni list je nažalost kod njih te ne mogu na njemu vidjeti, na servisnoj primci pišu neki uvjeti, al nije to to.
![]() |
#4224 |
Premium
|
Eto greške. Lekcija 1: uvijek im daj kopiju računa i jamstva ili ako inzistiraju na originalu, sebi zadrži kopije.
![]() |
#4225 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 | |
Premium
|
Citiraj:
Eh, znam, sad je kasno. Serijskog broja na monitoru nema , čak ga je i prodavač tražio, al nema ga. Nema veze sad, valjda je rok 45 dana od primitka na servis , ne znam. Bilo mi je bitno samo da mi tu netko kaže hoće li oni taj monitor popravljati ili će odmah dati novi, al kako ste napisali - to ovisi o njima i o uvozniku . LP
![]() |
![]() |
#4227 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nekada je bilo 45 dana, sada se u dosta slucajeva stavlja " razumni rok ili vrijeme " |
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozdrav, Da nastavim pricu od prije. Danas 2.5 tj. 45 dana reklamacije zovem adm servis da ih pitam jesi li nazvali servis u nizozemsku i je li gotovo.Na to mi odgovaraju da su oni to tamo popravili (nece mi zamjeniti) i da je maticna na putu u hrv ali pitaj boga di te mi covjek kaze da ga nazovem za pola sata. Ja ga kasnije zovem te kaze da bi maticna bas 46 dana trebala doc u hrv. te ju mogu sutra pokupiti ali postoji nekakav problem i morat cemo se nekaj dogovoriti... Ono WTF. Nadam se samo da nece nesta srat jer nemam vise zivaca se natezat s njima. Neka lijepo daju maticnu novu ili staru ali da radi te zelim novu garanciju. Barem tako kod drugih servisa su mi dali novu garanciju koja pocinje ispocetka (Links,Microline).Sutra javim sto se dogodilo.
![]() |
#4229 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako je maticna popravljana (i to samo usb + sata konektori) onda nemas pravo na novu garanciju na cijelu plocu, vec samo na promijenjene dijelove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4230 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo sam u žurbi, pa ne mogu detaljnije tražit, probah upisat u tražilicu, al nisam naša ono šta tražim, a znam da je bilo govora tu... Šaljem nešto na reklamaciju u Zg, pa ako mi može neko linkat članak zakona gdje piše kako idu troškovi dostave kad se šalje na servis, konkretno onaj dio di kaže da troškove od servisa do kupca snosi servis? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|