|
![]() |
#4141 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa jedan bad sector bi morao biti dovoljan za reklamaciju, nije to monitor da se zbrajaju mrtvi pixeli. Nosi natrag u Links da potvrde dijagnozu i daju ti novi ispravan disk.
![]() |
#4142 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bio jedan BS, pet, deset - svejedno. Nije to ko kod monitora (broj pixela). Seagate službeno priznaje jedino SeaTools. Preskeniraj disk i sa HDTune-om i SeaTools-om. Isprintaj si screenshot-ove i to priloži kod reklamacije. Kopiraj si svu popratnu papirologiju (za svaki slučaj) i poslikaj diska. Reklamiraj u Links. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4144 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
A nista. Vracam im ga. To je drugi, vec je bio zamjenjen. Prvi je kupljen negdje 2006-7, bit ce sretni kad me vide... Pitah da budem siguran, da mi nebi poceli laprdat o "rezervnim blokovima" i popravljanju sa zero fill ili slicno.... Seatools ima na hirensu ako se ne varam? Nemam winblowse trenutacno pa zato..... I da li je za seatools bitan filesystem? Ne bih formatirao da mi ne "popravi" taj blok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SeaToolsi se dižu sa Hirensa bez problema. Nebitno mu je imaš li FAT ili NTFS na disku.
![]() |
#4146 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Po politiki firme nebi bilo problema da sam odmah pri vračanju htio povrat novca...kao što nebi bilo problema da sam htio vratiti uređaj bez ikakvog valjanog razloga. Ali kad sam htio zamjeniti / vratiti uređaj nakon 3 dana zbog ozbiljnog razloga onda se to ne može bez komplikacija jer je to taj dan po politiki firme. ![]()
![]() |
![]() |
#4147 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
dali je ikome krepao mob pa ga nosio u VIP preko garancije ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Registered User
|
Ne, nikome nikad nije krepao mob pod garancijom od vipa ![]() Mora da si ti prvi... Šalim se, ali možda bolje da postaviš konkretno pitanje što te zanima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Dino Saur
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4151 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kao i za sve reklamacije - za svaki slučaj poslikaj sve i račun, i zapiši serijske brojeve svih dijelova (za novu garanciju ako ti promjene uređaj - ako ti promjene matičnu i ona ima novu garanciju). Sretno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Dino Saur
|
kod tog covijeka od kojeg sam kupio mob je racun a garancija kod mene (zato sto je kupovao i nekakav usb s njim), i kaze da je bio u vipu i da je potrebna samo ovijerena garancija a racun ne .. neznam dali govori istinu pa pitam vas .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Registered User
|
Probaj odnjeti. neka ti taj tip skenira račun pas isprintaj, nemora biti original. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Dino Saur
|
i zanima me dali im moram staviti i punjac i slusalice i to u kutiju kad im budem nosio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Moras im dat samo mobitel, oni napisu na servisnoj primitci sto su sve preuzeli od tebe te serijske brojeve svih dijelova (barem to rade kad odfuras osobno u servis). Ja nekak imam naviku osobno sve nositi u ovlasteni servis ako mi je u blizini jer imam osjecaj da tako stvari prije budu rijesene jer nema posrednika... Inace, vezano za moje postove ranije u vezi laptopa i servisa, jos uvijek mi pod stanjem pise "ceka dio" a sljedeci tjedan istice 45 dana od zaprimanja laptopa na servis tako da cu slat mail dućanu i trazit povrat novca ili novi adekvatni laptop. Samo pitanje, dal da ja njih pitam dal to mogu dobit ili da odma napisem da zelim da mi to ostvare, uz prilozene scanove servisne primitke i racuna/garancije? Pretpostavljam da ce se oni bunit oko povratka novca i da ce se to malo oduzit, a u cjeniku nemaju niti jedan laptop koji bi bio adekvatna zamjena mom trenutnom, u suprotnom bi rado uzeo laptop a ne novce jer mi je svejedno dal kupujem kod njih ili u drugom ducanu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Dino Saur
|
ja sam isto stavio mob i sve sto sam s njim dobio , a uzeli su mi samo mob.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na Corsair Voyager sticki mi se zaštitna guma odvojila od konektora i pločice sa čipovima tako kad ga pokušam izvući iz usb-a, u ruci mi ostane guma, a ostatak je i dalje u konektoru. Mogu ga reklamirati? btw, vidim da ima 2g. gare u Linksu, a na stranicama piše 10g. Ne sjećam se kad je kupljen, ali mislim prije više od 2g. Nema druge nego mailati Cors support, zar ne?
![]() |
#4158 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 |
Premium
|
Da esys je uvoznik, moram ih pohvalit jer su ekspresno zamjenili pokvarenog survivora 4gb za padlock2 8gb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4160 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
#4161 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kako li ga muljaju. Mogu si to okačiti mačku o rep jer zakon kaže: Garancija na promjenjeni dio ti ide ispočetka i vrijedi koliko si imao garancije na laptop jer si ga predao u jamstvenom roku. To što ti piše na tom papiru bi bio samo dokaz protiv njih i to što piše u jamstvenim ne vrijedi ako nije u skladu sa zakonom. Da si ga predao izvan, onda bi vrijedilo to koliko ti daju - 3 mj. Po trenutnom zakonu naravno da ćeš ostvariti to pravo ili na lijepi način ili sa dopisom s povratnicom na koji oni neće na papir staviti nešto ako nije u skladu sa zakonom. Da sam na tvom mjestu ja bi im isti tren poslao dopis sa povratnicom sa istim tim pitanjem i citatom zakona. Pa nek stave na papir ako su toliko sigurni u to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Zamjena displaya u ovlaštenom servisu
Dakle, u ovlaštenom servisu sam zamijenio display na laptopu. Stavit je novi display slijedećeg naziva (iz računa): "REZ NB OEM LCD 15,6'' WXGA HD glossy", (N156B3-L0B) dok je kao originalni bio: "39,6 cm (15.6") diagonal LED-backlit HD anti-glare (1366 x 768) ili 39,6 cm (15.6") diagonal LED-backlit HD BrightView (1366 x 768)" (ne znam točno koji od ova dva, mislim prvi) Jesu oni mene zeznuli i dali mi umjesto mat LED ekrana (kojeg sam imao) glossy LCD (ccfl?) ekran????? Na servisu mi nisu ništa rekli u svezi drugačijeg ekrana već samo da imaju novi ekran ... Zadnje izmijenjeno od: tomislav10. 19.01.2012. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne mogu ti samo tak zamijeniti CCFL sa LED ekranom iz tehničkih razloga. Istu stvar si dobio. Ako si prije orginal imao MAT ekran takav si i trebao dobiti. Ako nisi žali se. Osim ako više nije bio u garanciji pa su ti stavili kaj su prvo imali pod rukom a ti se prije nisi zanimao oko toga da kažeš kaj želiš.
![]() |
#4164 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Laptop je pod garancijom, ali je ekran razbijen pa to nije ušlo pod garanciju. Nisu me ni pitali koji želim ekran već su samo rekli da ga imaju. Serviser je vidio laptop i mogao je napomenuti da nemaju mat već samo glossy (ili bright wiev), ne moram ja valjda sve provjeravati ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Kolike su mi šanse u Konzum vratiti Bosch ubodnu pilu? ![]() Ne mora nužno biti povrat novca, ali pila mi ne odgovara (ne može se rihtat brzina). Jamstvo potvrđeno, žig/datum/potpis, kupljena danas.
![]() |
#4167 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Lp, kakva su Vam iskustva s Microline servisom? Prozujao je vent na famoznoj MSI GTX 460 Talon Attack. Al zanimljiv je nacin na koji je prozujao. Znaci: 1.Ujutro upalim komp, zuji vent ko lud, pri tome moram cekati da se bootaju Winsi. 2. Ugasiti komp, restart ne pali. 3. Ponovno paliti komp i onda je sve ok. Nekad se desi da kojim cudom ipak iz prve upali a da vent ne ludi. Po vama jel to spremno za garu? ( Još više me interesira prosjecno trajanje servisa) Iritantno je to da moram 2 puta paliti komp da bi vent bio ok. Ostalo sa grafom je ok. I to je jutarnja procedura. Što nikako ne volim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Meni je isto tako prozujalo na Force3d HD4870 freezer DHT. Procedura identična kao kod tebe kod paljenja kompa. Doduše grafa je bila kupljena u Hardveraju. To je valjda još bilo u počecima poslovanja, tako da nakon maila i slanja grafe utvrđeno je da je za zamjenu i bila rješena. E sada, kako će biti kod Microlinea, ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ako je kupljeno na gotovinu - mjesec dana sam imao fore za vratiti TV nazad i dobiti sve novce na ruke. ako je kupljeno na karticu/rate - mjesec dana sam imao fore vratiti i uzeti nesto drugo u protuvrijednosti s mogucnoscu nadoplate. no najbolje je da se zaletis osobno tamo sa pilom u ruci i sam vidis kako ce proci ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
meni je upravo danas umro voyager 4Gb, kupljen 2008, garancija po garantnom listu 120 mj., na EZY stranici je EOL, ali i kod zadnjih podataka pise jamstvo 24 mj.??? isto tako mi se vadi cijela plocica iz gume na voyageru 8Gb iz 2009, jamstvo 120 po jamstvenom listu, a opet na njihovoj stranici za voyager od 8 Gb kojeg imaju na stanju jamstvo 24 mj. Ako mi prihvate zamjenu na ovaj od 8, imat cu na novi manje jamstvo nego sto bih imao na stari koji je vec star 3 god ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|