|
![]() |
#3271 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
E ovako imam hard disk hitachi od 320 gb i negdje sam zagubio garantni list a hdd-u se elektronika pokvarila ima još godinu i pol garancije.Imam račun na kojem piše da je kupljen u ve-mil-u cijena,ulica prodavaonice (koje više tamo nema u Splitu) itd. Živim u Zagrebu pa neznam hoće li i to predstavljat problem ako ga odnesem tamo u Vrbane.Jel netko zna možda hoće li se to moć ili ne,hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Naravno da nece smetati sto nosis u drugu poslovnoicu, ali zato bi te mogli zajebavati jer oni ko fol nisu ista tvrtka pa im svaka izlika dobrosla. Sad su Anus medija, bagra prevaranta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3273 |
1
|
Ja imam samo onaj računčić mali iz blagajne ne onaj papir pa da piše kolko ima garancije jel ne piše pa neznam hoće me radi tog zezat,a i zato jer je kupljen drugdje i prodavaonice u Splitu više nema na tom mjestu ili su odselili il se raspali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Bez onog kupio u splitu, tamo vise nema ..... Ako ti kazu da nisu ista firma kao bivsi vemil d.o.o. kazi da ostalima rijesavaju i da su rekli u potrosackom kodu da preuzimaju na sebe garancije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
1
|
gledam na računu ni ne piše kolko mu daju garanciju samo broj računa šifra hard diska datum kad je kupljen (1.6.2009) i dole vemil.hr neznam baš dal će upalit takva garancija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
1
|
nema ga više u ponudi,a gledam na sve diskove je od 2-5 godina garancija,a ovaj i da ima dve znači trebao bi još imat 10 mjeseci garancije,kupljen je prije godinu i 2 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
1
|
a-a,al opet nema pod country croatia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
PizzoZder
|
Omg, pa probaj dojchland, englesku, trinidad tobago, bilosta.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
1
|
a ja sam mislio da baš moram croatia moj bed evo upisao sam i izbaci mi serijski broj MC0559WB od harda i datum ovaj 2011-12-30 jel to on broji od ovog dana pa do tog il kako šta ne kužim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
PizzoZder
|
Ne od onog dana pa do tog, kuis? ....odustajem
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
1
|
ok,ma skužio sam,sry šta nisam baš odma skonto jbg,al znam da recimo garancije za seagate nisu iste u prodavaonici u kojoj kupiš recimo vrijedi 4 godine,a preko njih (seagate-a) 6. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 03.08.2010. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Lupi se tim diskom po glavi ![]() Samo odneses disk s racunom, i kazes ovom na blagajni da ti neradi... I gotovo... Svaki disk ima bar 2 god garancije, a tvoj je star nesto vise od god dana...
![]() |
#3285 |
1
|
hehe okay hvala i sry svima na malom konfjuzdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Zamjena robe u ducanu, imam li pravo zamjeniti?
Evo ovako, u ducanu sam kupio monitor, 24" ,al posto sam bio malo blentav nisam gledo koje izlaze ima. Ima samo jedan VGA, te mi tu nastupa problem, imam dva kompa za spajat i sad umjesto da mijenjam kabl svaki put, mislio sam vratiti taj monitor i nadoplatiti za bolji. Monitor je uzet 6.8.2010. Racun uredno imam. Pa jel sad ja mogu odnijet taj proizvod iako sam ga otvorio i skino one neke folije koje su mu bile naljepljene na ekranu. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
@ gaggo samo ukoliko je kupljeno preko webshopa na neviđeno, onda ti je rok od 7 dana. e sada, možeš tjerati mak na konac. nazovi državni inspektorat i konzultiraj se s njima, pa'š vidit šta će ti oni reći. makar sumnjam da ćeš ga moći vratiti, no probaj. ali djeluj, dani ti idu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Napravi se glup i reci da si citao negdje da u roku 8 dana možeš vratiti robu, a nemožeš osim ako nije preko webshopa, odnosno bez kontakta licem u lice. Kako su ti rekli da nemozes, reci im da si ti u to siguran, i da ces ih prijaviti inspektoratu, tog se uglavnom svi preplase, jer malo tko ide skroz po zakonu. Ako im bilo sto nađu krivo u njihovom poslovanju biti ce im puno veca kazna, nego da ti taj monitor zamije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3296 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3298 |
Doesn't Know Faces
Datum registracije: Sep 2008
|
Pokvario mi se WD-ov eksterni HDD od 150 GB (čitaj: bad sektori) kupljen u ADM-u prije nešto više od godine i pol, dakle pod garancijom, jer mu je garancija 2 godine. Odnio sam ga tamo na servis i rečeno mi je da će ga pogledati i najvjerojatnije mi ga zamijeniti novim u roku 7 radnih dana. Prošlo je već deset, no to nije toliko bitno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
par mjeseci koliko ti je ostalo u ADM-u, no nove 2 godine ili već koliko ima novi takav u MSAN-u. imam isto iskustvo sa Asus matičnom pločom. U linksu mi je jamstvo isteklo, no u MSAN-u vrijedi još pola godine. Možda se i tebi to dogodi, naravno, ukoliko ti tako MSAN izađe ususret. Nazovi ADM pa onda MSAN ukoliko ti ne bude po volji pa ih pitaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ako dobijes novi disk,dobivas opet novo jamstvo,ukoliko ga uspiju popravit(vrlo malo vjerojatno) nastavlja se jamstvo i produzuje se za onoliko koliko je bio hdd na servisu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|