|
![]() |
#3181 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Smijes ti naljepnicu "pokidat". Imas garanciju na komponente zasebno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma de nemoj me.... Pa šta je onda ljepe na kućište, mogli smo sami otvorit case, ispuhat đubre i uštedit 2 tjedna natezanja sa servisom+ račun za mob + vrijeme bez kompa..jaoooo!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Naganjaj ih da njihovo kuciste sa naljepnicom (atestirano, ne) nema adekvatne filtere za prasinu instalirane.... ![]() Ovo vec pocne kao ono sa grijacima u perilici koje nisu pod jamstvom zbog kamenca... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3185 | |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
I to jedino jer je P.Kod nazvao HTV i dogovorio reportazu sa mnom u slucaju ponovnog muljanja , koje traje od 10mj 2009. ![]() Sad jos samo isprobat da vidimo jel sljaka - jer nakon ovoga , sve je moguce . Ljudi , zovite i trazite svoja prava , preporuceno pismo i par min za tipkalom ... to je sve sto vam treba ![]()
![]() |
![]() |
#3186 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
pitanje vezano za xfx gtx 280 grafu dobio je pod racun,decko kaze da je ambalaza bacena,nije mogao naci racun..bla bla bla.. uvijek iste price.. e sad,mene interesira kako bi ja mogao saznat dali je ona pod garancijom?zove se uvoznik? msan,microline ili netko treci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
znaci moguce je preko serijskog broja? pitam iz razloga sto to nisam nikad radio.. edit: zahvaljujem obojici na odgovorima,samo jos jedno pitanje,gara traje 2 god ili 1 ? Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 01.07.2010. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U zadnje je vrijeme XFX počeo uvoziti i Links. Neka ti oni budu alternativa ako drugdje ne uspiješ. Na kraju krajeva, uvijek ti ostaje sam XFX.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3193 |
uglymadafaka
|
Hm , telefunken u ruke i dobar dan/dobar dan ... Davno sam (2003.) ostvario garu u Microlineu na MSI ploči nforce420 . Gara je kod HG spota istekla , nije imala račun , ali su dečki priznali po serijskom broju , jer u Microlineu je bila 3g , a kod HG Šrota mislim samo 18mj Bio neki dobar meštar , rijesili sve za par minuta ![]() Mada su me njegovi htjeli lagano otkačit' .
![]() |
#3194 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
doduše, zadnji put je to bilo početkom 2009. sad, dal se promjenilo išta, ne vem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kakvo je stanje za ostvarivanje jamstva u Asbisu? Meni su rekli da trebam nekakvu potvrdu da je njihov artikl. Da li netko ima iskustva sa njima, a da nema račun niti jamstveni?
![]() |
#3196 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Stigla je maticna bez da su mi ista javili da salju. No problem je u tome što se treba platiti za podici 328kn. lol a vrijednost je stavljena 207 dolara... Što mi je raditi??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Premium
|
Platiti ili vratiti.
![]() |
#3198 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
BTW, o kojoj se matičnoj radi? nekoj besnoj očito... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
u najgoroj varijanti, dobit ćeš istu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3202 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
velim, ja sam reklamirao MA770-DS3 rev 1 a dobio MA770-UD3 Rev 2.1. novija i puno bolja ploča. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
uglymadafaka
|
Koja im to fora sa slanjem u Deželu , hebate , jel' imaju stare karte , koji k***c . ![]() Ne kužim , meni poslali drito doma , pred vrata čiko s kombijem .
![]() |
#3207 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ajd super. @Sultz. - Grafičke stižu u HR, matične u Deželu, jebiga. tako su mi rekli tajvanci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
uglymadafaka
|
Citiraj:
![]() Ipak se isplatilo. Ipak , da sam na tvom mestu , prodaja - pa osvježit konfu s raznim goodiesima . ![]() Samo , kad vidio tvoj komp , nema potrebe - sve je pic pic . Čarapa - majka . @Drug Brkojlo : Fala na obavijesti , nisam kužio tak'u politiku .
![]() |
![]() |
#3209 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo i frenda uhvatila Vemil Gigabyte garancija, ali nije kao kod vecine vas... Naime, frend je kupio maticnu u lokalnoj trgovini u Pozegi, koja je narucivala stvari iz vemila... I sad je ta ploča krepala, i naravno ova trgovina u pozegi kaze da nije moguce ostvariti garanciju jer je vemil tako reci propao, i nek se salje mail Gigabyteu... Pa sad, da li se moze ta lokalna trgovinica prijavit preko DI? Jer se nama cini da bi ta trgovina trebala dati drugu ploču bez obzira na vemil, jer su oni izdali racun i normalno dali garanciju... Ili je mailanje Gigabytea jedina opcija?
![]() |
#3210 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|