|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
zima je, budi sretan ![]() te kartice bez dobrog aftermarket coolera su zivo zlo sto se tice temperature. Razlog zasto svuda i uvijek zagovaram gtx260 makar su nesto skuplje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
nema ni gigabyteica hd4870 (znaci referentni dizajn) nikakvih problema s hladenjem... ima problema ako stalno piljis u programchice i ekran na G15-ici... a i uostalom imas za 1650kn u diskontu hd4870 sa accelero twin turbo hladnjakom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Accelero S1 ( ali vidim fino je poskupio i dok uzmes 120 mm .vent) ubodes ovo : Scythe Musashi ili Coolink GFX Chilla ( potrebno ti je uz coolink posebno hladenje VRM-a)
![]() |
#937 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ako nisi kupio grafu, zašto ne razmisliš o nekoj koja već ima bolji cooler od stocka? ![]() na taj način nemaš zezancije sa garancijama kasnije ako zatreba (jer dobar serviser uvijek može skužiti da si mijenjao hladnjak na grafi pa možeš imati problema, a čemu?) Jasno, nije to neka nauka, staviti drugi cooler, niti nešto posebno opasno za grafu ako paziš barem 10% na to što radiš. već je problem dokazati da je grafa radila sa tim drugim coolerom xx mjeseci, i onda crkla, pa si vratio stock nazad radi gare. a ne da je crkla prilikom stavljanja tog aftermarket coolera. ..to sve izbjegneš kupovinom grafe sa boljim hladnjakom u startu ![]() a i evo gledam cijenom je sve to tu negdje, nekih stotinjak kn razlike nego da uzmeš referentnu i aftermarket cooler i onda sve sam stavljaš. imam ovu club 3d iz HG Spota, i u idle je vent na 20-25%, ne čuje se a temp su OK. ![]() http://hgspot.hr/opis.aspx?ID=037122 a na ljeto planiram staviti još jedan 120mm da puše lagano na nekih 800 okr/min po njoj, da ostane ista brzina vrtnje njenog venta i brijem da bi to bilo to. ja sam prvi za DIY, da ne bi mislio da zazirem od kemijanja ![]() ali treba nekada odvagnuti i rizike glede gubitka garancije.
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 26.12.2008. u 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
|
pogledaj ovo: http://www.force3d.com/black_edition...twinturbo.html http://www.diskont24.com/product.php?productid=49885 HD4870 sa Accelero Twin Turbo coolerom za 1650kn? kud ces bolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaa hvala ekipa, mislim da cu tu ubost... samo sto bas nisam cuo puno o tome ducanu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 |
Premium
|
vec sam i sebi naporan -.- , sad sam malo surfao i ovdije vidio da je http://www.guru3d.com/article/radeon...eview--asus/10 tu i nvidia gtx260 u igri isto... ima li ikakve razlike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
dobro daj se odluči!!! kaj se onda dvoumiš ako si vidio da su iste u igrama oćeš crvenu ili crnu? daj popuni moj komp pa da vidimo oće li takva kartica kod tebe imat smisla?
![]() |
![]() |
#945 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130268 ja bi radije ovu
![]() |
![]() |
#947 |
Flaccitra
|
![]() |
#948 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
za tu konfu i 19" monitor ja nebi uzimao ništa više od ati4850 ili 8800GTS http://www.nabava.net/trazilica.php?q=ati+4850&x=0&y=0
![]() |
![]() |
#950 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
zaboravio si ti napomenit dosta toga kolko se meni cini ! LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
|
meni su rekli u diskont 24.... http://www.diskont24.com/product.php?productid=49885 a koji su to idioti tamo, pise im na netu ra subotom rade od 8-14h.. ja dodjem i kaze mi treba ''oni vam danas nisu dosli na posao'' pas mater.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
Sapphire HD4870 1GB napajanje
Poštovanje! Imam jedno pitanjce u svezi napajanja za Sapphire HD4870 1GB, link za detaljniji info je ovdje. Ono što me zanima je, koliko treba biti priključeno PCI-E kablova? Kartica na sebi ima 2 x po 4-pin utora. Komp mi je iz siga, a imam napajanje Zalman ZM-600HP. Trenutno sam stavio 2x 4-pina u karticu i sve je ok radi ali, pošto to napajanje podržava dvije kartice u CF-u ili SLI modu, ja više nemam gdje izvaditi još dva 4-pin (u slučaju da kupim još jednu takvu, a imam namjeru). Možete na linkovima vidjeti da napajanje ima jedan PCI-E 4-pin koji izlazi iz napajanja skupa sa glavnim i CPU napajanjem a ima još jedan utor za PCI-E u slučaju da mi treba za drugu karticu! Nisam isprobavao da li kartica radi samo sa jednim, bojim se da je ne bi ubio, ipak je bila 2500 kn! ![]() Pitanja su: Da li bi mogla kartica raditi samo sa jednim 4-pin konektorom uključenim u nju? Ako ne, gdje (na napajanju) da uključim dodatni PCI-E kabel za drugu karticu? Neko vrijeme je bio drugi PCI-E kabel uključen u S-ATA konektor na napajanju, i sve je ok radio (kum je krivo spojio, nije vidio da ide iz napajanja jedan PCI-E nastavak, a drugi se dodatnim kabelom spoji) ![]() ![]() Skinuo sam sve manuale na sapphireovoj stranici, pretražio ih i svi se vežu koje im napajanje treba za nju ali meni treba, kao što vidite, nešto sasvim drugo! Znam, malo i nisam baš bio jasan ali bude se kroz par postova pojasnilo ![]() Unaprijed hvala na odgovorima! LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kartica ima dva 6-pinska konektora, a ne dva 4-pinska. Ako ti (kak ti veliš) napajanje nema još dva dodatna 6-pinska konektora onda (kad i ako kupiš) drugu karticu moreš spojiti na napajanje prek molex adaptera koje dobiš s karticom. Dal imaš dosta molex konektora pogledaj sam. I da, kartica ne radi samo s jednim 6-pinskim konektorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
Je tako je, ima 6-pin, sorry ![]() Znači, u slučaju druge grafe, uključim u drugi konektor na napajanju (u mom slučaju jedino dostupni ODD/HDD i S-ATA) i onda taj molex i that's it? weeee ![]() A gdje da uključim na napajanje dodatne kablove za grafu? (u slučaju druge grafe). U S-ATA ili ODD/HDD? ![]() Eto, hvala unaprijed! LP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|