|
![]() |
#812 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nova serija kartica ima preeesuper cooler, crni, lijepo hladi pri malim okretajima, na 100% je malo bucan ali jos je ipak tisi nego onaj prvi crveni |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
|
Mozda se pregrijava, mozda si ju previse clocko, mozda do drivera starijih, prije ovo dvoje prvo, ako imas onaj crveni cooler moguce da se pregrijava, i da li si probo jos neke igre ili samo na ovima, vidim da ti pise OC edition pa mozda je u tom stvar, mozda je cak previse tvornicki ili tak nes, al inace su tockice od prevelkog clocka |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Driveri su 8.10. Grije se nemilo ,ali i vent radi svoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a možda i nije bilo do clocka jer u crysisu je bilo problema sa 4870, pojavljivale su se baš te bijele točkice, ali je to kao bilo do drivera.sad neznam jel to rješeno sa 8.10 ili ti je stvarno bilo radi temperature ili clocka.googlaj malo naći češ sigurno.mislim daj je i tu na forumu bilo govora o tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
|
Nisam skido ali logicno je da ide pasta jer bez paste nis ne hladi, na sve treba pasta sto ima kontakt sa hladnjakom |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Malo gledao i nema paste na memoriji! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#822 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Kartica se grije ko sam vrag (mogao bi i kremenadle peći) tako da ću sada gore prišerafit accelero s1 i 2x120mm venta pa da vidim onda kako diše ![]() Stavio accelera s1 i 2x120mm venta i mogu reć da hladi ko ludo, duplo je hladnija nego sa origigi coolerom ![]() Zadnje izmijenjeno od: cuna. 23.10.2008. u 01:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav svima. Vjerujem da je ovo moj prvi post, iako vas dugo pratim. ![]() Eto postao ponosan vlasnik Gainward 4870 GS. Zadovoljan sam sa svim osim glasnoćom. Mali vent pili mozak. Za ostalo sam u ATI panelu napravio 2 profila i shorcute na desk sa 20% i 50% vrtnje venta, no mali i dalje svira. Kako ga stišat bez nekih drastičnih preinaka? Temperatura u idlu je 40c u gejmanju do 60c sa 50% brzina vrtnje 1300 RPM. Čemu služi onaj konektor iza, sliči na HDMI no jedna je strana ravno odrezana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno Display port http://en.wikipedia.org/wiki/Display_port
![]() |
#825 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Problemcic. Imam 4870 iz siga i vent skroz radi na 100%, probao ga smanjiti kroz riva tuner i ati tray tools no sta god da odaberem radi na 100%. Probao ju u drugom kompu i radi normalno, dakle podesava brzinu venta ovisno o temp :S help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Napravi si profile u CCC-u...imaš negdje uputstva. A možda ti je vrijeme za friške windoze?
![]() |
#828 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma qurac i win, jucer ga instalirao ![]() Napravio sam vec novi profil i ovo mi se desi... ![]() edit: idem trece drivere stavit. Hebemu uvijek samo problemi. edit2: Ne radi ni sa trecim driverima. Joj kad ju o zid frknem :S edit:3 Naravno da nista ne moze proci bez guranja glave u kantu... Konektoru od venta na grafi je zasmetao sata konektor i malo ga pomaknio pa vjerovatno bas onaj pin za regulaciju venta nije "sjeo", pomakao malo sata kabel i vidi cuda radi :S o hebem ti Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 23.10.2008. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
|
Loool, pa jesi uopce stisnuo na ovaj kljuc da dobijes opcije clockanja i podesavanja coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#833 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel su ovi problemi samo sa Sapphirkom ili sta? Koju je 4870 512 najbolje na kraju uzet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Nova serija sapphire kartica je super jer imaju vec gore novi bios i bolji cooler, znaci ne ona serija sa crvenim nego sa crnim coolerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel to ima kakvu posebnu oznaku na sebi il moram u prodavaonici gledat i otvarat dal je to to |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
|
hmm neznam kutija je identicna, ma valjda znaju ovi prodavaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
|
Hmm...i moja "stara" Sapphire-ovka radi bez greške. Bios je VER011.003.000.001.029.254(na obje,makar je druga Club3D). Stoga...promaklo mi je nekako...koji je to BIOS problematičan? |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Pogledaj tri strane iza, strana 26. http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=754 Kolega Zmalamuth je vec sve napisao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|