|
![]() |
#2581 |
Guest
|
dok se EA to ne sjeti jedino nam ostaje igrat na provjerenim serverima, a na ovaj PCE stavit pass. bugov server je katastrofa blago receno, lag, retardi itd. |
![]() |
![]() |
#2582 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ja dijelim isto mišljenje. Pošto punkbuster očito ne radi svoj posao, nema druge nego staviti pass i poslati mass PM svima sa liste na prvoj stranici (ja ga čak ne bih ni ovdje javno stavljao)... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jos uvijek nista od admina ![]() znaci daas opet server bude otvoren za sve,bas super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Potpis, a EA bi trebao hitno reagirat jer će nastat sranje zato što će svi cheatat kako ne bi bili "cheatani" i onda to više neće imat nikakvog smisla. Isto tako će svi bit sumnjivi, a igra je bugovita i ima čudnih situacija i bez cheatova pa ce svak tko je taj dan bio dobar ili je do sad dobro napredovao biti optužen da je cheater. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
ja sam danas izludio na bugovom serveru, sve ono fino bila se skupila ekipica podjednaki timovi odigrali par dobrih partija. kad vidis odjednom dosla neka ekipa i samo nadovi i zolje derala, e ono ubili me 15 puta od toga mozda jednom sa puskom, sve ostalo nejdovi i zolje, prelose nakraju sam razocaran retardiranoscu ljudi posao ca sa servera. btw jel se meni cini il se ona lista na prvoj strani ne updatea cesto? ugl. ak vidi tko ko je moze editirat nick u igri mi je Hovla |
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Guest
|
nisu se oni ni oko bf2 previse trudili zaustavit cheatere. sto punkbuster detektira, server rijesi, inace je sve ostalo na adminima servera. |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Admini su tamo bili stvarno fantastični (i još uvijek jesu), i radili takav red na serveru da je fakat gušt tamo igrat! Nadam se da će i za BC2 "niknut" jedan takav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Guest
|
da, rulez je najbolji server na kojem sam ikad igrao u bilokojoj igri, fair play, team play, cheateri i debili brzo izlete... steta sta se ekipa ne zeli prebacit na bc2 ![]() btw, pogledajte ovo, priklo bi ga hrdjavim nozem ![]() http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Bu%252eRogers |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
vidim da svi igrate MP al ja sam na SP i dosao sam do pred kraj 9 misije(sangre del toro ) kad udjem u onaj brod i pise mi :investigate ship interior...ja sam u brodu u jednoj prostoriji iz koje nemogu nikuda pa bi molio pomoc kak dalje
![]() |
#2592 | |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Regao sam se na www.pbbans.com i citao malo o cheatanju, baniranju, zastiti servera... Treba doci do admina PCE servera i predloziti mu neke promjene. Ako sam dobro shvatio server treba prijaviti na "PB Streaming". To olaksava detekciju i baniranje cheatera. Ako sam nesto krivo shvatio ili nesto propustio, ili ako netko misli da ovo nije dobra ideja neka to ovdje kaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Guest
|
a mozda covjek nema vremena se time bavit, neka da nama tu s foruma admina pa cemo mi lako dijelit odgojne ![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Upravo tako naš admin i to je to. Ništa potrudit ću se dovršit single player. Prvi put me omelo nakon što sam ga pola prešo nije se mogo nastavit presto radit save. Valjda mi se neće opet dogodit mislim da su to ispravili.
![]() |
#2597 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa zašto admin neda nekom PASS pa da taj upravlja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Premium
|
zato što ga NEMA,uteko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas ću doći oko 23h,ima Liga Prvaka na teveu,jbg. A onaj link gore sa statsima onog Bu.Roger-a - ne znam,400 deaths i 40k killova,te 11 loses i pun qrc wins...pa jebote Irud.Ja ne znam,zbilja.Da li EA uopće daje jeb za igru?Dice? I doubt it.Ali me fascinira nešto...navodno nitko od njih ne igra BFBC2? ![]() ![]() ![]() @ Nebbo,najjače je bilo kad smo u drugoj partiji (ona odmah nakon što sam se uspio spojiti na server) uletili sa motorićem na C i spucali ih unutra,hahahh. ![]() EDiT: Što se tiče ovih čitera,izgleda da su benani na svim serverima,pa traže slobodne da mogu tamo radit haus,tako stižu na PCE,ne znam kako bi inače došli...osim ako rendom ne izaberu Rush mod i neku random mapu na kojoj mi igramo trenutno,pa vide slobodne slotove. I da,može li mi netko objasniti to u vezi DLC paketa,pitam još jednom? To trebamo svi skinuti,ili što? Vidio sam prije par dana nešto kao: "VIP can download..." - VIP smo mi,or?
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
|
cijelu vecer pokusavam uc,server stalno pun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Cini se da su cheateri nasli utociste na PCE-u. Server je praktički stalno pun. Sad se pitate kako cheateri znaju da je bas PCE "nezasticen". Na http://www.pbbans.com/ se lijepo moze naci lista zasticenih servera, PCE naravno tamo nije ergo... ajmo hebat izmedju ostalih i PCEkspertase ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Premium
|
bezveze,nema smisla taj pce server kad: -nemozemo igrat na njemu zato sto je stalno pun -cheateri su nasli tamo raj -admina nema Inace,probao sam danas lagunu presu u rush modu,fenomenalna je mapa,jos bolja nego za conquest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#2606 |
Premium
|
Naišao sam na odličan server, mislim da se zove =[MGM]= Machine Guns MoFo's - tak nekak. Admini uvijek gore, nema gl-a, i snajperi u attacku se kickaju, ako kempaju. Bed je kaj ima "samo" 16 slotova.
![]() |
#2609 |
Premium
|
koja glupost. nasao sam i ja dva serevera,jedan je enemy boat spotted (EBS) a za drugog se nemogu sjetit kako se zove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Premium
|
Neznam za tebe, ali meni jako smeta kad sam u napadu i ko kreten, sam rusham na plentove, a moj tim kempa na brdu sa snajperima. Ak si recon, ne znači da trebaš samo kempat, al 80% ljudi to ne shvaća. Vjerojatno zbog toga su takva pravila na tom serveru. Za gl se slažem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|