|
![]() |
#2341 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Hahaha,prekul posao si odradio.Ali,fino sam te zakl'o dok si furo UAV. ![]() Inače,kada smo napadali u Valparaisu dok su bili oni cheateri,smijao sam se kako sam rafalom iz strojnice UAV-a uništio protivnički helić. ![]()
![]() |
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Igrao danas malo na PCEu. Onaj S3mp3r :P Jedna osoba me jako izmucila, gospon constantin nesto tako ![]() Inace, sve vise i vise ne podnosim SC. Igram uglavnom sa medicom, i na 5 metara potrosim 30 metaka, da bi se lik okrenija i sa pistoljem me ubije iz dva metka, niti headshot. Uglavnom, to mi je najveca zamjerka igri, dostojna mog odustajanja daljnjeg igranja. Ima jos par sitnica, kao naprimjer da nemas sa cim rusit helic, jer ne igram kao engin, pa i nemam otkuljucan neki bolji RPG. A sve stacionirane stvari su okrenute u drugom smjeru ![]() Bude zabavno, pogotovo kad se triumph zaleti, pa ja kao medic iza njega.. on ubija, a ja se brinem da on ostane na poziciji ![]() Imam jednu veliku opasku za sve vas. Igrate na PCEu, znate koliko je auto balans dobar ![]()
![]() |
#2344 |
Premium
|
Ma iskreno, taj autobalans mi nesmeta bas ako je razlika do 5-6 ljudi. Ako nas ima vise ide se laganini, ako je njih vise, super sto ima vise meta za pogoditi ![]() Sto se tiče minigunova na onom helicu, o boze moj sto je to beskorisno. Letao 10 minuta sa Neom i on prikupio mozda dva killa, a vozio Nebbo-a u onom ruskom i u par minuta je prikupio bar 10 killova i da negovorim da smo drzali ono zadnje brdo na Isla Inocente praznim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Addicted to music.
|
Istina,istina. Ali,još nešto mi nije jasno od večeras. Pucam u lika,bacam granate,ovo ono,sprašim cijeli isusov šaržer - u leđa (to je bilo kod "B" u Arici,tamo di su vagoni,odjednom - lik se čudom čuda stvori iza mene i rokne me s dva metka.Ne samo to,napravio je dva killa odmah (ja + ovaj što se spawnao na meni).Ili,još čudnija stvar - lik me propuca kroz zid. ![]()
![]() |
![]() |
#2347 |
Guest
|
sta je s tim limom, jel prolaze meci kroz to ili ne? |
![]() |
![]() |
#2348 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#2349 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Za svu ekipu koja se zivcira preporucam opustajuci nacin igranja http://www.youtube.com/watch?v=v9PALCGjxsE ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 25.03.2010. u 08:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
imam armor pa zato Nego,odkud vama molim vas da su oni likovi cheateri,mozda jednostavno dobro igraju sto i nebi bilo cudno posto su svi redom iz nekog klana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
A ja magnum ammo pa se to ponistava jer donose istu vrijednost povecanja/smanjenja stete ma nema veze al me taj damage fakat malo previse hebe u nekim situacijama, kao sto je ona jucer ![]() mozda koriste TS pa zato tak dobro igraju, ja bas i nisam vidio da je neko cheater. Jucer mi se desilo da je neki lik sa medic klasom na nekom njemackom serveru cheato, lik je svakih 2-3 sec imo kill, lagano sam pobro oruzje i maknuo se sa tog servera. Jucer smo se cartman i ja malo zajebavali/testirali, ucili voziti helic ![]() I mogu rec da se primjeti dok se vozi blackhawk i hind na isla inocentes. Blackhawk je ko da se vozi sleper od 40t, spor okrece se ko puz, dok hind leti i okrece se skoro u sekundi Jedino jos nisam isprobo bas najbolje apacija, al mi se cini da je mrvicu okretniji od hinda. Sto se tice hinda, bio na nekom njemackom serveru i bio gunner liku. lik je vozio brutalno i u roku 2-3min, sam imao nekih 20 killova ![]() od sada se jedino vozim ko gunner u hindu ili AH64 da popravljam k/d, u minusu sam jedno 300 killova ![]() EDIT: jucer sa cartmanom probo srusit onu kucu nozem i nije islo, sada neznam dal sam nekaj krivo radio il sta probo sam sve nacine po onoj ogradi i nije se dala srusit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Vjerujem da je to vec sredila ekipa iz DICE-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 | |
Premium
|
Citiraj:
Mozda je stvar da mcom mora vec biti unisten. EDIT: Jucer nam je na serveru bio i Ante Gotovac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Premium
|
@zgmax,pkm je neprecizan pa to vjerovatno nije bilo 10 metaka A sto se tice helica,apsolutno najbolji je apache,savršen o okretan,stabilan,mogu ga vozit na metar iznad tla,nakon njega ide onaj ruski apache,pa blackhawk koji je dosta okretan ali se osjeca masa,a najteze je vozit hinda,skroz je neokretan i tezak. @PointDexter,taj Gotovac me bas moram ubit kad sam imao killstreak 11 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Imao sam onaj perk sto se koristi za bolji grip pa nemam tolki recoil ![]() Citiraj:
Di je taj ruski apachi? na kojoj mapi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Premium
|
atacama desert,ima rakete i gunnera ali je problem sto je HUD ogorman i jedva se vidi kroz kabinu naspram apaceja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hehe a jbga jos je jako tesko raspoznat medju svim onim bojama ekipu koja se skriva, al eto oko sokolovo je vidlo sve sta se mrdalo pa sam samo roko ![]() Sada malo gledo i zbog constantina sam danas u minusu 400 killova da bi mi bio pozitivan k/d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nakon posljednjeg patcha (prije dan-dva) nož mi se čudno ponaša, biće otupio. ![]() Također mi se nakon posljednjeg patcha često zamrzne, prije su problemi bili rijetki, mozda 2-3x tjedno izbaci server i 1-2x na desktop što je odlično kakve su probleme drugi imali, ali sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
I isto mi nakon zadnjeg patcha poceli problemi sa crashanjem igre na desktop nakon sta stisnem da mi traszi servere. I dosta se ekipe buni radi toga na sluzbenom forumu. a nisam vidio da se spominje http://twitter.com/Demize99/status/10833476163 Going back to the studio tomorrow to work on Balance tweaks. On the list: M60, M1911, and AA. Up, down, sideways? I won't say... valjda su to jedinia oruzja koja su bila po preciznosti, jacini i recoilu istovjetna originalu pa su ih odlucili smanjiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Hvala dečki na odgovorima. Ako kupim novu igru (nekorištenu) jel dobijem taj neki VIP key ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Addicted to music.
|
Samo ako uzmeš limited edition. Nego,ne pronalazi mi ni PCE,ni BUG server? ![]() Sve ostalo šljaka normalno...
![]() |
![]() |
#2366 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Good, to i uzimam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Addicted to music.
|
Uz to što mi ne pronalazi PCE,ni BUG server,igra mi se crashala na desktop 6 puta uzastopno.Prvo 4 puta tokom browsanja servera,2 puta kada sam se spajao na server (ono,screen mape i pozdravna poruka,koji je server,itd.). ![]() EDiT: Radi iz 7. pokušaja. lol
![]() |
![]() |
#2369 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Hi, Unfortunately EA's backend software - Plasma - has just had issues. This will be causing the problems you are seeing with your server. We have raised this with the developers and we hope it will be resolved soon. Sorry for the inconvenience caused. -- Regards, dosta servera ne pokazuje da su online.
![]() |
#2370 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Eh sad,što tu treba? Označeno mi je "Turn on DEP for essential Windows programs and services only".Kako da dodam? Kontam označiti ovo drugo i dodati "BFBC2Updater.exe"? @ zmalamuth - tnx na infou. Laguna Presa - Rush and Arica Harbor - Conquest on all platforms are almost here. VIP can download them on the 30th March at no extra cost.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|