|
![]() |
#1502 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
provjeri da ti moza firewall ne blokira Punkbuster,
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Kaže "PB init failure" Ne blokira,do sad je sve radilo ok. Našao samo ovo na netu http://www.overclock.net/8680934-post6.html There was a patch for servers apparently earlier tonight. Lots of the servers haven't been updated yet. (restarted) Izgleda da je to,znači treba čekat malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Trebam pomoc. Igram single player u iscekivanju orididi igre, ali stalno mi izbacuje ''Bfield has stopped working'' prije nego pocne misija ''crack the sky'' do toga me kickalo na desk a sada napise to. imam i zadnje drivere i probao sam prebaciti da bude dx9 i nista. jel ima tko da je rijesio slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Damage bar kod snajpera je znanstvena fantastika lol. Type 88 bi po nekoj logici trebao ubiti sa 2 metka, ali većinom vremena moram pogodit 3-4 puta da neko umre. Beh koja katastrofa od partije maloprije. Ubijaju me sa granade launcherom, sve neki likovi 3/4/5x zlatnih zvjezdica u granade launcheru. Sudeći po njihovim levelima, 70% killova im je valjda bilo preko gl ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja isto pokusavam sa snajpom,ali ne ide.Mislim ono,ide,jos uvijek sam prvi/drugi na serveru ali je dosadno za popizdit.Nemogu ja biti na brdu ada neko drugi planta bombu,a-a,ja uvijek moram biti taj koji ce defendat/napadat. I da,ima premalo helica,obozavam helice i odlicno ih vozim ali ih ima premalo,također,black hawk je pomalo beskoristan,minigun je underpowered pa nemoze biti neki support ekipi. EDIT:sto se tice GL-a.ne smeta mi kao u codu i ne koriste ga samo njubovi,moze se koristiti takticki i u korist svima,ali da ga neki forsaju,toga uvijek ima. EDIT2:@veki,jel budes navecer danas igro,hocu nesto probat sa UAV-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Premium
|
Pa ne smeta ni meni kad ideš normalno s gl-om zrušiš neki zid di se neprijatelji skrivaju il pucaš po tenku, al ne da čim se respawnaš stisneš 3 i sam čekaš da naleti neko. Ako se pitaš jel moš ubit neprijatelje sa elisom UAV-a, možeš. Samo se moraš jako pažljivo spustiti da ne zvizneš o pod i bez da te skuže. Al bolje ti je equippat onaj alternate fire "perk" pa tamaniš mašinkom od UAV-a. Singleplayer je meni u dx10 imao znatno veći fps nego mp, tako da mp igram u dx9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Tako je i ja sam do sada igrao samo cod, 2,4, mw2 i super su igre ali ovo je totalno drugacije i svidja mi se. Glupo je uspoređivat igrice koje niti ne smiju biti slicne. Kao sto Spirit kaze obje su super na svoj nacin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim na ovo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nU5D9WKnttg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Opet ne radi, a baš mi se sad igra... E moj EA ![]() Strašno, pola vremena koliko je vani se igra uopće nemože igrati...
![]() |
#1521 |
Premium
|
ja sam se uspio loginat iz vise pokusaja,sadcu vidjet mogu li upast na server. edit:Kicko me pb |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Koliko jos ovakvih dana moze proci pa da se ima pravo traziti lova nazad? Necu tražiti repa nazad ali čisto me zanima kako bi me gledali onu u technomaxu kad bi im uletio sa "I want my money back" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Premium
|
Ma igra je ok ali ovom sugavom punkbusteru treba podhitno traziti alternativu, to je program koji je oduvijek zadavao najvise muke online igracima i otvorio trziste cheatovima makar je zamisljen kao borba protiv istih. Po mojoj skromnoj procjeni isto bi bilo bez njega ko i sa njim. Dodje mi da bacim igru kroz prozor, pa jebte dodjem ko posten covjek dam 350kn za igru te me onda izbacuje pb, pa ko je tu lud, ocito ja jer sam mogo nabaviti igru free i onda me zabole ona stvar jel mi sta radi ili ne radi. Imali su mjesec dana da problem rijese, inace koji je smisao bete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
kako se dobivaju ove medalje za oružja?
![]() |
#1525 | |
Premium
|
Citiraj:
25 killova brončana 50 silver, 100 gold, za daljnjih +100 ide još jedna zlatna, mislim da je max 5x zlatna ali nisam ziher tj. nisam još vidio gl newba sa više od 5x zvjezdica XD To ti piše u weapons and gadgets - > detalils, ali tek nakon što dobiš brončanu. Vjerojatno je za pištolj i granate niži broj killova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Premium
|
Ne ne koristim evgu, a nemam nista popaljeno osim xfire, msn, steam i ostalih procesa koji su standard upaljeni, windowsi su friski stari tjedan dana isto original ako nesto znaci, stavljeni su zadnji updateovi. Pb je updejtan. Nemam vise ideje. Probao sam reinstal i ponovni install. Neki serveri pice normalno i ne izbacuje ali na onima na kojima ja ocu igrat (oni sa manjim pingom) na njima izbacuje. Nevjerovatno je kako me taj sugavi pb ne zahebava nigdje drugdje osim u bc 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
|
sa game.co.uk? jesi platio carinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
hehe ja sada zvao baku dal je stiglo kaj jer sam na poslu i jos nije. Uf ak mi dodje cu otic sa posla da malo igram ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|