|
![]() |
#1052 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Ne znam,možda ja sporo igram,a i možda moje pogibije u igri odugovlače kampanju,ali eto.Igram već cca 8 sati,malo manje. Inače,ovo za fps-ove,forsam dx9,bilo je na auto.Čim sam promijenio u settings.ini fajlu na 9,automatski mi skočio fps.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I kakav je SP, isto sranje ko i u prošlim dijelovima ili ovaj puta i nešto valja? Evo kako ju je jedan član jednog foruma opisao xD: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Addicted to music.
|
Ne znam,meni je kampanja vrlo dobra,ima priču koja je on point (premda zbilja vuče na Cod),likovi su mi prekul,ima dosta zajebancije u svemu ozbiljnome,dobrih trikova (neću spoilat sada,zbilja nema smisla,ali ćete uživati,ako ne u cijeloj,onda u pojedinim djelovima igre definitivno i garantirano) i fin twist. Rekao bih da u ovoj igri ima za svakoga po nešto.Moram je završiti,pa ću napisati kompletni dojam,ovo je izvučeno iz ovih 7 i pol/8 h gameplaya,ne znam jesam li blizu kraju,ali imam dojam da je ovo zadnja misija na kojoj sam trenutno,vidjeti ću. E da,moram pohvaliti atmosferu i zvuk prvenstveno jer su fantastični.Zbilja igra može imati i prelošu grafiku,ali ako ima kvalitetan zvuk,odličnu atmosferu...igrat ću je ono,stojebenihposto.
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
cini mi se da je dosta optimiziranija od beta,sve na max,4x aa 8xaf,fullhd,ide iznad 60 fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Tesko bus tu zamjetio teselaciju, nije engine koji je raden od temelja u kombi sa dx11, a i cisto sumnjam da bi ta 5850 mogla to prozvakat ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
|
dx11 elemenata ima malo,grafika je u nekim trenutcima fotorealistična(npr na pocetku u snjeznim krajevima,detalji vojnika) I imasd razlog za kupnju dx11 grafe,metro 2033 ce vjerovatno biti zahtijevniji od crysisa i izgledat deset puta bolje sto se tice screenova: http://xs.to/image-25E3_4B89346A.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ja neznam kakav je ovo problem,ali eto da pitam mozda netko ima slican problem nakon sto japanski vojnici pocnu resetati po vama,nasukate se na onu obalu,tj.doplivate i igra mi pokaze trebate se kretati sa WASD ali kamera stoji prema gore samo i nemogu nikako ju pomaknuti...u cemu je problem?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako imas volan, gamepad ili slicno ukopcano u USB port od kompa iskopcaj ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
e šta volim dok si daju truda oko textura! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
evo.zavrsih sa SP-om,bome je dobar,kraj je prejeben,humor je odlican,najbolja mi je ono ismijavanje mw2 i heartbeat sensora ![]() Grafika je predivna i odlicno optimizirana,trajnost je također u redu,u svakom slucaju debelo nadmasuje SP od mw2. Ono sto me stvarno iznenadilo je tezina,umro sam hrpu puta na normal,AI je fantastičan ako ne i najbolji koji sam vidio,neprijatelji napadaju svom silom i zaklon se unisti u sekundi,u jednom trenutku se skrijem u zaklon,cekam da mi se health obnovi i onda neko baci granatu ili me ubije GL-om,to mi su puno puta dogodilo. Sad samo cekam petak,a onda pocinjem sa multijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Addicted to music.
|
Također prešao kampanju,upravo sada. Znači,eto,bio sam u pravu,bijah na zadnjoj misiji. Definitivno ćete uživati u ovome.
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja ne znam, lik mi gleda u nebo na pocetku misije mogu se samo s misem okretat oko svoje osi, probao sam sve invertat kontrole i slicno ali isto je uvijek, volan mi je iskopcan iz kompa... kako to rijesiti ? Blava ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jbg,nemogu ni ja nikako shvatiti zbog cega je to...sve sam probao,i nece da radi,kontrole podivljaju kao da su u igri pomijesane strane svijeta...svasta...jbg kad ja dobijem taj peh uvijek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo da se i ja javim s problemom. U donjem desnom uglu mi stoji neka bijela tockica pa me zanima jel ima jos neko taj problem.tockica je samo u igri, u meniu je sve normalno sve je na max na 1920*1200 8aa 16af Inace nemam bad pixela na monitoru.
![]() |
#1071 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Igra na momente izgleda stvarno jako,jako dobro. Soft shdows dolaze do izražaja i na momente izgledaju predobro,glavna razlika između dx9 i dx11 i isplati se. Optimizacija je dobra i bez problema mogu stavit 16xssaa,edge detect i imat preko 90fps. evo malo veči ss 1920x1080,16xssaa,16xaf http://www.imagesforme.com/show.php/...1605483136.bmp http://www.imagesforme.com/show.php/...1605524413.bmp http://www.imagesforme.com/show.php/...1605350180.bmp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
|
Preimenuj BFBC2Game.exe u BF2.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Pogotovo ova prva! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Guest
|
evo moja je na putu, nemogu docekat. veceras me nece ni 100 djevica izvuc iz stana ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Upravo presao i jako mi se sviđa igra, puno akcije, dobra grafika, zvukovi su fenomenaln. Uglavnom sve u svemu jedna odlicna igra ![]() Ide u oko 50fpsa na Phenom X4 B55, 2gige rama u 9800GT ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|