|
![]() |
#991 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Pa eto, meni ide koliko-toliko glatko a nemam baš neku super kantu. Igram na medium postavkama na niskoj rezi i to niti najmanje ne osjetim u gameplayu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
hehe ma tebi bi trebalo sasvim ok ici sada sam cvrsto odlucio da cu igru kupiti jer je predobra ...vec vidim da bum zbog ove igre pal razreda....: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Hm,jedan forumaš mi kaže da je na BF2 bilo komplikacija kad se imao samo CD-key a ne cijela igra,morao se mountat mini-image i sl. Da li netko 100% zna da ovdje neče biti komplikacija ako uzmem samo cd-key? |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Hm, ja sam igrao BF2 skoro godinu dana na legalnoj i ilegalnoj verziji, ali nisam mountao nikakav image, igra chekira cd-key kad se covjek ulogira sa acc-om i to je to koliko se ja sjecam.
![]() |
#1000 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da bilo je, koliko se sjećam sve do zadnjeg patcha je trebao biti dvd u kompu, pa su si ljudi onda image napravili, sa zadnjim patchem ne treba više dvd imat u kompu...na to je valjda mislio |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premium
|
Hm,jel zna netko kako ovo ide https://shop.base-host.com/cart.php?a=checkout Platio bi u banci opčom uplatnicom ali na koji žiro račun ![]() Ili prvo trebam ono popuniti pa dobijem njihov broj žiro računa ili šta? Nisu uopče to tamo ništa pojasnili,ko da svatko naručuje 5 igra na dan pa da zna sve napamet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Addicted to music.
|
http://www.youtube.com/watch?v=L5imUuJNaaU HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ![]() ovo mi se čak znalo dogoditi par puta ![]()
![]() |
![]() |
#1005 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
HAHAHAH,a bas san se nasmija ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1006 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja sada narucio prek one enabava. Igra ispada sa njihovom provizijom 270kn i direktno dolazi na moju adresu. Kolko sam cito po netu, decko je OK i nikada nije bilo problema. Sada jedino moram strepiti dali ce mi lupiti PDV na carini, ak oce onda ce igra doci 330kn, znaci 15kn skuplja od texnomaxa al je limited edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nekuzim kako vam se da za***avati sa tim online kupnjama za manje od 100 kuna razlike. Znam da je nekom 100 kuna puno (i meni je) ali ustedis na drugim stvarima. Neko je gore spomenuo da ce gladovati mjesec dana zbog igre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Addicted to music.
|
Hahahah,baš sam sinoć sa Vekijem komentirao kako neki već slažu nove kompove za ovu igru i to baš na PcE forumu. ![]()
![]() |
![]() |
#1011 |
Guest
|
pa normalno, bude li igra dobra uzimam original i 5850 ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kod mene se isto sprema 5870 ako sve bude išlo po planu ![]() beta se pokazala jako dobra, ne računajući bugove (meni se beta niti jednom nije srušila, niti velikih frame dropova bilo, ništa, super je radila), odličan gameplay, timski rad, vozila i sve to skupa, još kad se navučeš s frendovima online, definitivno igra vrijedna kupovine novog hardwera! ![]() najveća zamjerka mi je što nema strejfanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
meni je sad drago sto sam kupio dobar hardver. ali mi nebude drago kad izađe metro 2033 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Premium
|
Citiraj:
Postovani, na http://base-host.com/ odete pod CD Keyevi i na dnu stranice imate Bad Company 2 i pritisnete naruči,zatim stisnete zavrsi narudzbu. Ispunite Vase podatke i nakon sto zavrsite narudzbu na mail ce te dobiti sve potrebne podatke za uplatu. Ukoliko imate jos pitanja,slobodno nas kontaktirajte. Lijep pozdrav, Base-Host.com Tako napravio,uplatio i sad čekam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
pogledaj cijenu ovdje http://www.onlinekeystore.com/Battle...-DOWNLOAD.html 195.52KN samo cdkey |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ovako za sve vas koji nemate kreditnu imate kod hypo banke mastercard prepaid ponasa se na nacin koliko love uplatite toliko mozete potrosit i nije bitno jel ste studos nemate poso i ostalo... jedino morate bit punoljetni koliko sam shvatio... radi savrseno!!! ja sam si kupio obican za 50$ i cao |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Addicted to music.
|
Ma ima načina,ono...barem tri-četiri. Nađeš frenda da ti plati preko paypala npr. i daš mu novce.Nebitno sad zbilja,bitno da smo se uspjeli skombinirati za igru (većina). ![]() Slijedi holokaust.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|