|
![]() |
#8671 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel se moze sa onim smoke kao attachmentom za vozila rijesiti pratecih misila ? Ono sto se na svim vozilima moze staviti,jel to kao u filmovima "zbuni" misil ili ? s kojim oruzjem u assault klasi igrate za borbu na blizinu,neka srednja udaljenost i nesto za rjesavanje sniper kempera :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8672 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa, jel igra neko BC2 na Windows 8? Imam Win8 u dual boot-u, samo na drugom hardu (sporijem) sa drugim driverima tako da ne mogu sa sigurnošću ocijenit vrti li se bar približno isto (ili bolje)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8674 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8675 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
il se meni cini ili nekako opada ekipa, steta, jer puno ljudi se vratilo sa BF3 na BF:BC2 .... di su domaci decki, cro serveri su prazni edit: ak ima neko BF:BC2 sa Vietnam ekspanzijom, trebat ce mi za frenda, da ga maknem iz COD kokosinjca..hehe
![]() Zadnje izmijenjeno od: sultz34. 07.02.2013. u 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8677 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel zna netko što se desilo s BFBC2? Neki dan je EA imao "servis" servera i od tada vidim samo 6-7 europskih servera i ostalo ništa... Uglavnom, spojio se na jedan server gdje je bilo sve skupa 22 igrača i od tada se tu i tamo pojavi neki server s 4-5 igrača. Gdje je sve ostalo nestalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8680 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Sva filtriranja su isključena i vidim samo 7 servera... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8685 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Kod mene u prosjeku prikazuje oko 700 servera te bude 3000-4000 igrača, dok na Vietnamu ako bude 100-150 igrača to je onda odlično. Uglavnom, polako se smanjuje baza igrača što nije ništa čudno obzirom kad je igra izašla. Još se i dobro drži kako druge igre znaju gubiti igrače vremenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8687 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Mogao si postati u postojeću temu za BFBC2. Nešto se događa u zadnje vrijeme i dosta ljudi ima veze sa spajanjem na servere kao i ja također. Ponekad se moram par puta u main folderu od igre odspojiti i spojiti dok ne uspijem upasti na servere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8688 |
Premium
|
Opa, sad bar vidim da nisam jedini ![]() Znači ulaskom u igru i logiranjem, odabirem server i javi "Connection to the game server has been lost. blablabla" Pomaže mi isto tak kad se odlogiram i spojim opet, nekad i 2 puta moram ponovit. Primjetio sam da mi se to dogodilo samo par puta kad odaberem FreeHand server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8695 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
hmmm, nisam ga probao vec 2mj, i bas jucer i prekjucer probam sav sretan jer konacno imam x4 proc ... normalno izbacilo me, ne da mi se ni logirat odma sam mislio javit čiki na mail da mu pozdravljam familiju jer mi sjb acc :P kak prebacit acc na svoj mail ?
![]() |
#8696 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne radi BC2 vec preko tjedan dana. Nemoguće se ulogirat. Jedino kako možeš igrat je da si napraviš novog lika, ali je važno da u njegovom imenu koristiš samo mala slova. Onda ce ti radit. Ako vec imaš 5 likova napravljenih, nazalost nemožeš ništa jer je trenutno nemoguće obrisat likove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8698 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmm onda ili stvarno imaš sreće, ili ti vojnik nije imao niti jedno veliko slovo u imenu. Jer izgleda da nikoga tko je imo sva mala slova nije zahvatio ovaj problem. A mi ostali se nemožemo ulogirat. Na EA forumu je vec skoro 130 stranica ekipe koja pizdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8700 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Popravljeno je. Evo baš probao.
|
|
Oglas
|