|
![]() |
#8581 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
BF3 betu igra jako puno ljudi: http://p-stats.com/site/bf3/statsreport dnevni peak je u pocetku bio preko 60 000, sad je 45 000 u jednom trenutku (BFBC2 nikad nije imao ni priblizno toliko), to je jako puno, pogotovo ako pogledas na steamu: http://store.steampowered.com/stats/, to je kao da zbrojis sve igrace COD:MW2 i COD:BO, a to su najprodavaniji shooteri u zadnjih par godina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8582 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
svi zele probati bf tako da taj broj nije nista cudan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8583 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uzas, jucer jedva naso server s 6 ljudi, sve zjapilo prazno, danas ajde, malo bolje, nakon bete, skroz cudno igrat bc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8584 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima servera stalno, manje nego prije, ali nije istina da je sve prazno, igram svaki dan više sati.
![]() |
#8585 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8586 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Hrpu puta mi se desilo da ne vidim server ni u history ni u favorites. Uglavnom se spojim na frenda ili ponovno potražim taj server u browseru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8588 |
Guest
|
rekoh imam 20 min vremena i idem malo igrat BC 2 nakon 2 mjeseca i krene origin update od valjda 3 gb ... ![]() |
![]() |
![]() |
#8589 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#8590 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8593 |
Premium
|
Jel igra netko vietnam add on, ja si mislim narucit, pa kakva su misljenja i gdje je to najbolje uzeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8594 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8596 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
da. svi smo ga kupili. i najgora stvar u tome je sto je meni odlican al iz nekog razloga su ga ljudi prestali igrat :-) sinoc sam bas uletio na neki random server i uzivo u pol sata operacije hastings :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8599 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Igram neki dan Arica Harbour rush, ja sam defense, i na brdu (na krajnjem "sjeveru" mape u prvoj fazi) okupi se nas par i gađamo protivnike koji dođu do vrha brda. Stoji tip iza stijene i skriva se a mi bacamo bombe i pucamo. Tip izviruje i pogađa direktno u glavu, bez obzira na kojem mjestu mi provirimo. Mene par puta na taj štos dobio dok ga nisam počeo gađati 40 mm granatama. Uglavnom, tip ima level 50 i ono što meni izgleda kao aimbot za headshot. Roknuo u par sekundi nas četvoricu koji smo ga gađali. Odem na drugi server, vidim da je i tamo dobra ekipa, Valparaiso rush, ja u napadu, naglo mi k/d poraste na barem 2.5, rešetam protivnike kao da sam u drugoj igri. Nadam se da će biti bolja situacija s cheatovima u BF3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8601 |
...samo te gledam...
|
Mislim da je bio UMP. Mislim da je [NL] DoubleDuch server, moram pogledati u favoritse, budem otišao opet na sever, ima ekipa od njih 5-6 koji stalno vise na tom serveru, mislim da svi imaju level 50 a gađaju malo "predobro" i igraju "preloše" za pedesetku "zarađenu" kroz čistu igru bez cheateva, ja im dođem iza leđa, sve ih pokokam ko krajnje noobove jer me ne uspiju headshotati nego se vrte ko slon u staklarni a onda se prvi respawna i odmah me headshota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8603 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zna li itko da li gubim jednu od licenci ako ubacim novu graficku u komp...a da ne instaliram nove windowse?? Ovo dole napisano mi nije najjasnije... Quote: "If you change the Hardware in your PC or want to install the game on another PC, you will need to renew your license with your Activation Key. This number is unique to you, do not give it out to anyone or you will not be able to reinstall your game. For copy protection reasons you are limited to 5." Ako da, jel se moze to nekako deaktivirat bez uninstalacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8604 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ja imam instaliran bc2 na 2 kompa i laptopu, original naravno, a hardver sam mijenjao 3x od tada, kompletan, a ne samo grafičku.
![]() |
![]() |
#8606 |
gadget freak
|
![]() |
#8608 |
...samo te gledam...
|
Bit će BFBC2 još neko vrijeme itekako aktivan. Neće svi nahrupiti u trgovine/webshopove po BF3, neki će ipak pričekati da se vidi kako BF3 radi u realnim uvjetima, od toga da bude "finalna" verzija do toga da se vidi kakav je response na serverima gdje se nakelji 64 igrača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8609 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
bc2 mi je popija živce sa svojim hitregom, i dosta ljudi sa ove teme su to imali prilike i uživo čuti, ali ta igra će uvik naći vremena na mom kompu za zaigrati.
![]() |
#8610 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |