|
![]() |
#8222 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
svako tolko mi se dogodi da mi se igra smrzne... u sred mape, pucam s bilo cim, svejedno, i smrzne se... cujem cahure i dalje da padaju po podu, ali livada... CTRL-ALT-DEL, ubijem ju i ponovo pokrenem i nastavljam... neko imao slicnih problema? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8223 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim da nema stranice od 270 stranica ovog threada di netko nije spomenuo smrzavanje igre. A ti k'o baba iz bolesti opališ isto ![]() Ogroman broj igrača ima problema sa smrzavanjem, nekome pomognu neki tweakovi sa configom i zvučnom, nekome ne. Igra je jednostavno takva.
![]() |
![]() |
#8224 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako imas windowse aktivirane preko aktivatora remove wad ili kako se vec zove to je radi toga... reinstall windowsa i drugi aktivator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8227 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
@Hammer - a yebiga, sta ces... glup sam tako rano ujutro, pogotovo poslje nocne... @Asibulj - nema druge particije, to je samo jedna sa XP-om za igre... inace radim u sedmici... Kad BO igram, isto, kad tek udjem u igru, ili kad izadjem sa servera, ili kad stisnem refresh server-lite, isto mi smrzne na 5-10 sekundi pa dalje sve ok... mozda je ipak do diska? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8228 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Imam mali problem, pokušavat mi stavit neke stvari na tipke miša tak da netrebam stalno po tipkovnici stiskat Uglavnom neke tipke mi uopće ne prepoznaje imam G700 i ne prepoznaje mi tipke G6, G7 i G10 - SLIKA G6 i G7 su ova dva gornja kod LEDica, a G10 se vidi G4 i G5 (donje kod LEDica) mi prepoznaje, i pogeldao sam u gaming profilu, svi navedeni (G4, G5, G6, G7, G10) su Generic Buttoni Jel' ima neki limit tipki koji BC2 prepoznaje ili ?
![]() |
![]() |
#8230 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ma svejedno je, što god pokušao bindat neide
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8231 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovo ce zvucat glupo, ali da li si probao izgasit drivere za mis ako ih imas upaljene? Ja tako u ni jednom Crysisu ne mogu bindat nista na "Mouse 4 & 5", također tipke sa strane, sve dok ne iskljucim drivere :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#8233 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8234 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
U SetPointu (pretpostavljem soft od logitecha) podesi da je npr. G4=F(frag), G5=R(reload), G6=M(map)... to podesiš da ti je profil za BC2 ako već neželiš da ti te tipke budu za stalno tako podešene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8235 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma, namjestiš da tipke na mišu otkucaju tipku na tipkovnici. Meni igra ne prepoznaje tipke miša, al sam zato u windozama namjestio da lupaju 2,3 i 4 i to je to. Jest da nemam u windozama back i forward tipku, al to je do glupih genius drivera koji nemaju snimanje profila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8236 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali nemrem tak posložit jer nemogu dodjelit tipki od miša neko "slovo" sa tipkovnice Opcije su samo tipa - DPI Increase, DPI Decrease, DPI Loop, Copy, Paste i slično
![]() |
![]() |
![]() |
#8238 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 10.07.2011. u 04:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8239 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@panda505 Naravno da radi. Samo treba naći. Ja sam namjestio da mi jedna tipka emulira numlock, pa sam odmah vidio jel radi ili ne ![]() Ne mogu ni zamislit igranje bez te tri dodatne tipke. Kud već koristim 12 tipaka lijevom rukom, olakšanje je da su mi 7 na mišu (lmb, mmb, rmb, dpi-change, spec1, spec2 i vraćanje na pušku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8240 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Ok malo je još komplicirano priviknut se na sve to, ali bude i to s vremenom uglavnom sad držim lijevu ruku na glavnim stvarima - W,S,A,D, SHIFT i SPACE, a desnu capu na mišu, i ono bolje mi je nego da moram sad s lijevom rukom dosezat neku tipku da nešto napravim (bezveze navodim nije sad totalno za BC2)
![]() |
![]() |
![]() |
#8242 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#8243 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8244 |
I hate mondays..........
|
![]() koji je server? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8245 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8247 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Već je netko imao isti "problem". Ja bih radije da me izbacuju zbog nekog razloga- nego da me svako malo "random" izbaci zbog "internet connection lost". Tu i tamo me baš krene i nisam loš kao većinu vremena- i onda me izbaci i izgubim volju ![]() Samo par puta od kad imam igru mi je toliko dobro išlo da sam igrao na istom serveru oko sat vremena i nije me izbacilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Mene bi više naživciralo ako bi me admin kiko nego da me kika pb ili nešto drugo. Poludim kada me admin kika ako mu nešto kažem, ako ga skinem u helikopteru ili nešto slično. Samo se bahate i rade što žele jer je njihov server, a glavno da postave pravila kojih se ni sami ne drže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8249 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#8250 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam mali problem s bfom, igra mi nakon 10ak minuta igranja postane neigriva, mislim da fps-i padnu debelo ispod 25. Probao sam stavljati par drajvera i na svima je ista stvar. Prije godinu dana(pola godine) sam sasvim normalno igrao s mojom konfom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|