|
![]() |
#7561 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Knife, Rep Tool & Defib Only Server.Znači, čim koristite pištolj, pušku, ili ako na bilo koji drugi način ubijete nekoga (granatom, roadkill, etc), server vas bena i izbaci van. ![]() Ovo su sve killovi nožem, hihi.(btw, kako fejla igra, piše da imam 72 killa nožem, hahahah) Mogu vam reći da je vrlo zanimljivo i napeto. ![]() Btw, ne lažem vam za ovo gore da vas server bena i izbaci ako na bilo koji drugi način ubijete nekoga, jer sam roadkillao jednog lika i server me benao i izbacio van, kao i sve ostale prije mene koji su koristili oružja. ![]() EDIT: Zaboravio sam napomenuti kako masu bodova možete osvojiti po rundi na ovakvim serverima!
![]() |
![]() |
#7562 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7565 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7566 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa bzvz, probao ga i ostao. Razlog probavanja je bio taj sto mi je igra pocela resetirati postavke svaki puta kad ju pokrenem, no kasnije sam skuzio da ne smijem staviti refresh rate ravno na 59/60 Hz nego on sam sebi odabere 58.xxxxx... Launcer ne zeli pokrenuti igru preko game.exe Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 16.03.2011. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7567 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Dvosatna runda, u timu punom vukija, 6 anti vehicle efficiency pinova i hrpa izgubljenih živaca ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#7568 |
Addicted to music.
|
Ček, ti si u dva sata ubio samo 80ak ljudi?! o.O ![]()
![]() |
![]() |
#7570 |
Addicted to music.
|
Pa nego što je cilj u svakoj online pucačini, nego ubijati i rastaviti sve što se rastaviti može? Istražiti mape što više?:S http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Neo-SK http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/JebaChIsus1337 http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/ManHunt1986 ______________________________________________ http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Triumph2407 Do the math. ![]() KPM ~ SPM.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7571 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ćemo već cjepit dlake ![]() 156~0.73 A što se tiče te runde... bila je specifična i teška. Vjerojatno vas većina tu nebi ostala do kraja. Nisam kvito kada sam 3 puta poginuo od istog lika na UAV-u, a nisam se imao na koga sponati jer mi tim očito nije bio upoznat sa squadovima. A i BF serija je objective/teamplay based igra i bitan je objektiv odnosno pobjeda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7572 |
Addicted to music.
|
A kako ćeš doći do pobjede, ako ne ubijanjem, tj. eliminacijom neprijatelja? Eh, prijatelju...di ćeš put filozofije sa filozofom. ![]()
![]() |
![]() |
#7573 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
imam jedan problem.... nakon sto me ubiju, tj nakon spawna, nemogu trčat, i još je u crouch položaju..... zna netko kak to riješit ? e i drugi problem je da slika postaje crna i tako titra nakon nekog vremena, pa se smiri pa opet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7576 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Nakon duzeg vremena sam ponovno poceo igrat BC2, sada gledam dali da kupim vietnam. Da li ga igrate vise nego vanilu i da li se ispalti uzeti? Btw ako netko zna di mi je najjeftinije uzeti? Imam non-steam igru. Pogledat cu i sam nije bed. Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7577 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ne znam za ljude ovdje, al ja Vietnam jako malo igram, ne da nije dobar, nego u vanilli još skupljam platinum za oružja ![]() Što se kupovine tiče: Base Host - 110 kn G2PLAY - 93 kn CDKEYHOUSE - 85 kn OnlineKeyStore - ~96 kn Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.03.2011. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7578 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da ovdje nitko vise ne igra Vietnam, barem nitko od ovih sa TS-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7579 |
Premium
|
Znaci nije bas neki hit? Nasao sam na game.co.uk za 10 funti. Nisu nekakvi novci a rado bi htio dobit "osjecaj novog" ![]() A neznam.... Kakve su vam performanse? Bolje ili losije nego od vanille. Mucim se sa dual corom na vanilli pa nebih bas uzimao vietnam ako ce mi jos srusiti pokoji fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7582 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7585 |
Premium
|
Evo uzeo sam preko game.co.uk za 84kn. Pa da igram i mjesec dana - opet dobro. Btw. nadam se da cemo se naci na vanilli koji put (imam vas jos u frendovima) samo sto nemam mic. steta :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7587 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7588 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7589 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
A evo što se meni ![]() Šuljam se kao recon uzbrdo u Arica Harboru, ja branim MCOM u rushu. Dođem do stijene i skočim da vidim ima li koga iznad a kad tamo protivnički recon taman snajpa nekog iza mene. Naravno da me iznenadio toliko da sam čak od šoka kliknuo pucanje i pogodim ga svojim snajperom bez ciljanja ravno u glavu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A evo, OVO je primjer cheatera koji se debelo koristi aimbotom. Igrao Atacama Desert i tip sa svog spawnpointa ubija nas na našem spawnpointu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7590 |
Premium
|
Opet stare frustracije.... Igra je stvarno vrh, ali ljudi brate glupi ko ku*ac. Ko dobra riba zarazena sifilisom. Vidim nema nista of pubanja. Morat cu se s vama spojit na kakav server. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|