|
![]() |
#6391 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Bas gledam ove banove i svi imaju taj isti "hack" #132110 ... sad jel valja updejtat taj pb il ne?.. Steta sto na tim stranicam nema onog pb screenshoota pa da se bas utvrdi jel ima hack il ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6392 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6393 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
http://img69.imageshack.us/img69/274...1201143843.jpg Sad citam teoriju urote od nekog lika: Posto su nove mape besplatne ovo je potez da ekipa kupi nove ključeve. LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6394 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
i played yesterday for like 4-5 hours after i got the patch (no PB manual update). this morning i got banned :s link fakat nemam pojma dal da danas palim igru il ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6396 |
Guest
|
upao na server s cold warom. zakljucak: prakticki neigrivo s 24 igraca. prevelika guzva, najvise smetaju naravno teammateovi. ovo je mapa za 16 slotni server. |
![]() |
![]() |
#6397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jucer igrala cura, pa sam ja dosao za komp, napravio update igre pa smo ponovo igrali i ona i ja i danas ujutro je ona igrala najnormalnijel... ja još na poslu pa neznam detalje, ali zvala bi ona mene da nekaj ne radi... ![]() radio sam samo update igre, pb nisam dirao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6398 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6400 |
super user
|
Moras skinut patch preko direct linka a ne ovako.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6401 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam do čega je pbban, ali vjerujem da nije do updejtanja pb-a, ja sam morao updejtat jer me izbacivalo iz gejma, i nakon updejta PBa nisam dobio ovaj ban, mora da je do nečeg drugog
![]() |
#6404 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6406 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne zna nitko još. Najsigurnije je ne igrati. Ne znam jel več bio link http://forums.electronicarts.co.uk/b...-going-23.html U ovoj temi se več na 23 stranice raspravlja o tim banovima,banani su i oni koji su apdejtali PB i oni koji nisu,večina bananih ima normalan K/D itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 | |
super user
|
Hhahah ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6409 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja sam zadnjih cuku vremena igral sa Fraps-om i na moju srecu nisam spusil ban. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6411 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
OMG tek sam sada pogledao thread, nisam od jučer. Sorry zgmmax, nisam uopće kontao da je problem do PB-a. Čitam i ne vjerujem. Da li se spajati večeras ili ne? :/ Vuče me da probam nove mape, ali tu je i mogućnost bana... EDIT: PB vam se automatski updejtuje tokom igre iako ga možete i manualno, tako da ne znam koliko vam ima smisla taktika "neću updateovat PB pa me neće kickat", jer će vam se sam updateovat, prije ili kasnije... Ovi šta ih je baniralo, koji su rekli kako nisu updateovali PB vjerovatno nisu ni svjesni da im se PB sam od sebe updateova i onda su dobili ban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6413 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ona mapa cold war je cisto sranje, previse svega na jednom mjestu, al zato onaj oasis i hevi metal su preogromne, jebote moras imat mali gps sa sobom , al ajde...
![]() |
#6414 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam za heavy metal, ali harvest day je preogromna i prekemperska, najveće smeće od ovih mapa oasis također, prevelika i predosadna cold war je suprotnost, pre skučena mapa.
![]() |
#6420 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Odigrao i vidio ove nove mape i meni su njesra. S tim da mi je Harvest Day daleko najgora mapa, malo su previse zabrijali na glomaznost u DICE-u. Sad me samo strah da ce ista stvar biti i sa Vietnamom, tresla se brda rodio se mis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|