|
![]() |
#5881 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
port valdez RL: http://i.imgur.com/VV0El.jpg panama RL: http://maps.google.com/maps?f=q&sour...,0.013711&z=16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5882 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Sto se nisi pohvalio kada ti je LN oderao dupe na valparadajzu? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5883 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
2.Imao sam masovne frejmdropove (igra mi se vrtila na oko 15-25 FPSa, zaključi sam), pošto je bila neka latencija/nekompatibilnost procesora i matične ploče.Tek mjesec nakon toga sam to riješio flešanjem BIOS-a. 3.Nitko od mojih prije toga nije niti jednom igrao Squad Rush, dok su se tvoji LN kapetani fino posakrivali i čekali nas na spawn point-u.Znaju sve rupe i rupice na mapama za SR, što je za očekivati? LN oderao dupe? Slušaj frajeru, ako će abuseat sa svojim ebenim medicima, no frks, ali za takve padobrance poput tebe uvijek imam u džepu prijatelja Karla.No, naravno, ja sam n00b jer koristim CG dok ti i tebi slični brđani i krđani igrate medica sa BODY ARMOROM. l2p nab. To što su oni svi medici i sve te medic trainove nazivaju 'war'-ovima, to je njihov problem, ne moj. Navuci se za uši, pokrij šapama glavu i šetaj.
![]() |
![]() |
![]() |
#5884 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Dali Karlo časti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5885 |
Guest
|
ne diraj mi bebonju, imat ces posla samnom ![]() |
![]() |
![]() |
#5887 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
OMG...ja još igram na starudiji od laptopa s C2D na 2.2GHz i 4MB cachea, 3GB rama i quadro 320 nvs graf... i onda se ja čudim kako mene s vremena na vrijeme ubiju ![]() btw za sve vjerne kampere http://www.halolz.com/wp-content/upl...pah-kitteh.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5888 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Večeras smo igrali sa ovim kretenom: http://bfbcs.com/stats_pc/Kolobihtakos Jedan on nesposobnijih cheatera na koje sam naisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5889 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5890 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
" So er... what's a gun sway system, anyway? -- It's a program that calculates recoil and shot spread based on weapon parameters that you enter. It's also based on where the last bullet travelled. Before that, we used a simpler system that was not as accurate. Our new system is more logical and makes sense on a whole different level. Plus designers get more freedom to tweak weapons quickly and easily with this." ocito da nikog nije briga za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5892 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Jebeni chat ne mogu popraviti, kamoli da nešto drugo srede. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5894 |
Addicted to music.
|
Znam za tu foru, ali nikad to nisam uspio izvesti. ![]()
![]() |
![]() |
#5899 |
Addicted to music.
|
Jedini patch koji će izaći je onaj što će omogućiti Vietnam ekspanziju. Da, znam što misliš trenutno.Treba puno toga popraviti u igri, ima puno bugova, chat uzrokuje FPS drop i laggove, itd. U DICE-u ih nije briga izgleda. Smeće mrtvo.
![]() |
![]() |
#5900 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Eh ako ste mislili da samo njubovi s reconom kempaju i nisu team orjentirani gledajte ovo ![]() Atacama conquest. Ja 11lvl s K/D 1.08 i igram sa engineerom (sa saigom ![]() ![]() naravno kasnije imao 13/4 K/D i više bodova od njih...ali eto...da nemislite kako su samo reconi "ugroženi" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5903 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ak su ispravili sve one greske koje su bile u BC2, a mislim da jesu jer si (ja se barem nadam da sam u pravu) ne bi dozvolili da se to jos jednom ponovi su napravili dobra posao i svidja mi se i vrlovjerojatno cu je kupit. a kada vidim te filmice odmah se sjetim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5908 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#5909 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Izgleda da će ubrzo biti fixeva: http://forums.electronicarts.co.uk/b...pany-2-pc.html Code:
- The 2-second immunity when spawning/being revived can will now be immediately remove either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). Merely looking around will not remove the invulnerability. In essence: If a person moves, he is never invulnerable. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5910 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
If a person moves, he is never invulnerable. Ako se pomakneš- nisi nikad neranjiv.- Doslovni prijevod. Dvostruka negacija ![]() Znači, čim se pomakneš- raniv si. Ako se ne pomakneš (ili skočiš ili se okrećeš ili zumiraš...) kada se spawnaš imaš zaštitu 2 sekunde. Napraviš bilo kakav pokret- "imunitet" se miče. Mogli su to spretnije napisati, ali ajde ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|