|
![]() |
#5761 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Znaci kombinacija server gdje igraju igraci koji imaju skilla i gdje je ping pristojan. Trazim i nikako da si nadem neki koji bi mi zadovoljio to dvoje....Imas kakvu preporuku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5763 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5766 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ovo sada je tocna cijena sigurno danas se pojavilo na stranici tako da sumnjam da ce se mjenjat stvarno ravno da se covjek razocara sa svime time sto oni nama serviraju da nas opeljese ma gamad zivilo pirastvo!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5767 | |||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
počeli smo pregovore sa ekipom iz diabolica i uglavnom ovakvo nešta bi moglo biti ostvarivo. Najbitniji je jedan uvijet, a to je ekipa! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5769 |
Addicted to music.
|
24/7 SC Valparaiso Rush ftw! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5770 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Taj uvjet ima i protu-uvjete, odnosno nećeš imati ekipu na serveru ako ne bude često admin tamo da izbacuje nedetektirane čitere, bezobraznike, neaktivne igrače koji imaju 0/34, da balansira kvalitetno, a ne kako je u 90% slučajeva, u jednom teamu leveli 50, u drugom lvl0-12 i onda se događaju prebacivanja u pobjednički team, rage-quitovi, itd. E da, i najbitnije, da admin nije iskompleksirani dječarac koji kicka ekipu kako mu dođe. Mi stalno nailazimo na kombinaciju svega, zato stalno i selimo sa servera na server, pa eto, čisto da znaš da se nećemo ni mi zadržati dugo na tom serveru samo zato jer je diabolic i zato jer se vrte mape koje volimo, potrebno je puno više od toga ![]() (nemoj ovo krivo shvatiti, samo te obavještavam da znaš kako stvari funkcioniraju, da poslije ne bi bilo "ja nabavio server, a niđe ekipe") |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5771 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
SIGN I NEO daj se više nauči kretat u toj igrici, pa mislim stvarno!
![]() |
![]() |
#5773 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5774 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
32 slota su po meni cista glupost u toj igri, jer igra, niti mape su rađene za toliko igraca, nije ti to BF2 ili prosli nastavci, ovo su malene konzolaske mape, tako da nema bas smisla nabacit 30 ljudi na mapu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5777 |
Premium
|
da jučer su serveri nešta srali... BTW jedna prigodna! http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2_460517_n.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5778 |
Addicted to music.
|
Hahhahah, prejako. ![]()
![]() |
![]() |
#5779 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5780 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5782 | |
Premium
|
Citiraj:
Također me zanimaju i drugi serveri gdje je zabranjen cg, limitiran broj snajpera, kickaju spawnkillere i sl. Uvijek zaboravim dodati u fav.
![]() |
![]() |
#5783 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
eh...osjećam netrpeljivost prema reconima ![]() eto započeh i ja ovo igrati (iako je bilo namijenjeno za brata ![]() ![]() Recimo evo sad zadnju sam imao 9/0 k/d i još sam pobrao 9-10 "medalja" za timski rad, kill asist, motion mine detect, defend/attack order, savior kill, avenger kill itd itd... Ajde rauzumijem ja da ima nekih koji se skempaju u zadnju zabit i čekaju da neki nesretnik naleti, a do tad mažu nutelu na kruh pritišćući crtl da se crouchaju i da ti pojedinci ne pridonose baš pretjerano timskom radu (a i pobjedi na kraju krajeva), ali oept ima i onih koji nastoje koliko toliko raditi timski a i recon kit im nekako najbolje paše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5785 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5786 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
hahaha...drvosječe ![]() ![]() ukratko za kojih dva tjedna budem se opet javio (samo da malo uđem u formu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5787 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
ne nije reklama za trgovinu nego je ovo pre pre dobro, tako sam se dobro nasmijao, a i našao sam se u onoj "Kempanje" Ali "Si For" mi je najjača! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5788 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Distinguished Weapon Knowledge ![]() Score: +5000 za to mi predpostavljam trebaju bronce i od spectat oruzja ? mislim to bi bilo tipicno diceovski s obzirom da imam sve bronce a nista od insignie ![]() veki, vidim da ti imas tu insigniu, ima li jos neki spectat server ???
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5789 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
sad se vise ne moze dobiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5790 |
Addicted to music.
|
http://www.youtube.com/watch?v=xlWAmYx-pC0 Hahahahhahahahaha. ![]() /sv_cheats 1 /give_me_atom_bomb 1 ERROR: Go back to the MW2 hahahahahhaa
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 06.10.2010. u 17:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|