|
![]() |
#5731 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5732 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Na domacim serverima bolje i ne igrati.. Vise mi se sviđaju strani, gdje je puno bolja ekipa. Do sad sam igrao na EA Bad Company serveru, ali je nestao pa sad trazim dostojnu zamjenu. Na njemu je uvijek bila ekipa bila vecinom lvl30-40 minimalno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5734 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#5736 |
Addicted to music.
|
Apgrejdao sam se.Napokon. ![]()
![]() |
![]() |
#5738 |
Addicted to music.
|
Igra leti.Jebeno sam zadovoljan, prezadovoljan štoviše. Vrti se sve na 60-70 FPSa, vrijeme učitavanja je napokon normalno,itd. Odlično!
![]() |
![]() |
#5739 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5740 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Na kojim serverima igrate u zadnje vrijeme, da vam se pridruzim nekad. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5741 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Po stoti put... prvo se pridruži na Teamspeak (detalji preko PM), a onda ćemo dalje lako jer stalno mijenjamo servere... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5742 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5745 |
Addicted to music.
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ali stvarno više nemam izlike kada me netko ubije, ma mrš. Vraćam stari proc dok ga nisam prodao. ![]()
![]() |
![]() |
#5747 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5748 |
Guest
|
veki "maj litel tenk" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5752 |
Guest
|
sta ti znaci pojam "dobar server"? dobar ping ili dobra ekipa? mi tu vise manje igramo skupa i trazimo server metodom pokusaja i pogreske jer je vecina ekipe koja ovo igra mentalno zakinuta...a serveri nekad lagaju nekad ne... |
![]() |
![]() |
#5753 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ljudi imam jedno pitanje za vas u vezi diabolic servera. Svi bi htjeli igrati na našem serveru samo što je on uvijek prazan, a prazan je vjerojatno radi moda koji se tamo igra. E pa sad moje je pitanje koje modove, koje mape i koliko slotova želite na serveru? Imam neke veze i vezice tako da bih mogao dobiti server od diabolica. Cilj je privuči što više ekipe na servej jer tada projekt tu nebi stao. ![]() Ajmo ljudi slušam prijedloge. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5754 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
SC, rush, 24 slota, mape: Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Laguna Presa, Port Valdez izbjegavam White Pass, Nelson Gay i Atacama Desert |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5755 | |
Guest
|
Citiraj:
SC, bez killcama, 24-26 slotova. rush mape: isla, valparaiso, arica, laguna presa, port valdez, nelson gay. conquest mape: panama, nelson gay. |
|
![]() |
![]() |
#5756 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5757 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
u zadnje vrijeme nznam kaj se to desava. pa ko da igram sa djecom iz vrtica, to je strasno. Ekipa leti ko muhe bez glave, nitko nece spotat, svi su wookiji koji nis ne rade, niti idu plentat niti disarmat. Jucer sam valjda u 10min promijenio 10ak servera jer su svi bili debili. KAj je DICE poceo kampanju sa dijeljenjem kljuceva po vrticima? Ma ja sam ko i mali mujo sta svi zele to je i meni dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
cak se i ja moram slozit nekako najbolji balanas je sa 24 slota. SC mode mape sve osim white pass |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|